2015-16 ITG Final Vault!!!
- Petr Haspeklo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2015-16 ITG Final Vault!!!
Čau kluci existuje nějakej seznam co na těch vault vyšlo?
Sbiram Romana Willa
Vedlejsak Liberec pro zenu

Čau Petře, je - vše co kdy ITG vydalo...Petr Haspeklo píše:Čau kluci existuje nějakej seznam co na těch vault vyšlo?

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Petr Haspeklo
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Paráda přesně v to jsem doufalpavelbart píše:Čau Petře, je - vše co kdy ITG vydalo...Petr Haspeklo píše:Čau kluci existuje nějakej seznam co na těch vault vyšlo?

Sbiram Romana Willa

No, checklist přesně daný není, jen pan Price zveřejnil kolik je od každé karty. Trošku sice nechápu značení 1/1, já si takhle dohledávám nějaké Šatany. Každopádně existuje několik barev 1/1, některé jsou v limitu jedné karty (nejméně ), některé mají nejméně x-kusů. Je vidět, že některé karty jsou prostě cennější - zřejně podepsané legendy a podobné kousky, které prostě vícekrát neměli.
The Final Vault Foil Stamping
The foil stamping for the cards in the Final Vault is different for the Autograph Cards, Game-Used Memorabilia Cards and the Mask Cards.
Mask Cards
There are three different stamps on the Mask Cards. There is a Gold V 1/1 stamp on one of each card released over the years including the parallels. There is a Silver V 1/5 stamp on five of each card released over the years including parallels. There is a Green V stamp on many of the cards released over the years. The quantity of each Green V stamp varies for the different cards.
Autographs Cards
All of the Autograph Cards are stamped with a Black V Vault stamp. The number of each Autograph Card stamped and inserted into The Final Vault varies for each different Autograph Card.
Game-Used Memorabilia Cards
Each Game-Used Memorabilia Card is stamped with a different V 1/1 colored foil stamp. The different foil color stamps are; Red, Blue, Green, Silver, Gold, Black, Pink, Purple, Copper and Teal.
Red 1/1 Foil Stamp means that there is at least one card in the product.
Blue 1/1 Foil Stamp means that there are at least two cards in the product.
Green 1/1 Foil Stamp means that there are at least three cards in the product.
Silver 1/1 Foil Stamp means that there are at least four cards in the product.
Gold 1/1 Foil Stamp means that there are at least five cards in the product.
Black 1/1 Foil Stamp means that there are at least six cards in the product.
Pink 1/1 Foil Stamp means that there are at least seven cards in the product.
Purple 1/1 Foil Stamp means that there are at least eight cards in the product.
Copper 1/1 Foil Stamp means that there are at least nine cards in the product.
Teal 1/1 Foil Stamp means that there are up to ten cards in the product.
The Final Vault demonstrates the cards produced by In The Game during our sixteen years in business. We hope you enjoy this trip down “Memory Lane”.
Brian Price
The Final Vault Foil Stamping
The foil stamping for the cards in the Final Vault is different for the Autograph Cards, Game-Used Memorabilia Cards and the Mask Cards.
Mask Cards
There are three different stamps on the Mask Cards. There is a Gold V 1/1 stamp on one of each card released over the years including the parallels. There is a Silver V 1/5 stamp on five of each card released over the years including parallels. There is a Green V stamp on many of the cards released over the years. The quantity of each Green V stamp varies for the different cards.
Autographs Cards
All of the Autograph Cards are stamped with a Black V Vault stamp. The number of each Autograph Card stamped and inserted into The Final Vault varies for each different Autograph Card.
Game-Used Memorabilia Cards
Each Game-Used Memorabilia Card is stamped with a different V 1/1 colored foil stamp. The different foil color stamps are; Red, Blue, Green, Silver, Gold, Black, Pink, Purple, Copper and Teal.
Red 1/1 Foil Stamp means that there is at least one card in the product.
Blue 1/1 Foil Stamp means that there are at least two cards in the product.
Green 1/1 Foil Stamp means that there are at least three cards in the product.
Silver 1/1 Foil Stamp means that there are at least four cards in the product.
Gold 1/1 Foil Stamp means that there are at least five cards in the product.
Black 1/1 Foil Stamp means that there are at least six cards in the product.
Pink 1/1 Foil Stamp means that there are at least seven cards in the product.
Purple 1/1 Foil Stamp means that there are at least eight cards in the product.
Copper 1/1 Foil Stamp means that there are at least nine cards in the product.
Teal 1/1 Foil Stamp means that there are up to ten cards in the product.
The Final Vault demonstrates the cards produced by In The Game during our sixteen years in business. We hope you enjoy this trip down “Memory Lane”.
Brian Price
Lukyne, ale prosím tě, zkus mi vysvětlit toto.
Když jsme založili to vlákno, byla na světě série FINAL VAULT. Kde vůbec nebyly "masky". Nyní se to zase jmenuje FINAL VAULT, ale dle plnění, je to úplně jiná série, jsou tam katy BAP Signatures, Masky apod. A hlavně i dost nových karet z posledních let.
Ale myslím, že i obal vypadá jinak. Proč se to tedy jmenuje stejně - Final Vault? Tušíš?
Jinak obsahově mi to přijde daleko horší, než ty série předtím a přijde mi, že tam je strašná spousta karet, který úplně normálně koupíš originál. Což vlastně pak nemá logiku...
Když jsme založili to vlákno, byla na světě série FINAL VAULT. Kde vůbec nebyly "masky". Nyní se to zase jmenuje FINAL VAULT, ale dle plnění, je to úplně jiná série, jsou tam katy BAP Signatures, Masky apod. A hlavně i dost nových karet z posledních let.
Ale myslím, že i obal vypadá jinak. Proč se to tedy jmenuje stejně - Final Vault? Tušíš?
Jinak obsahově mi to přijde daleko horší, než ty série předtím a přijde mi, že tam je strašná spousta karet, který úplně normálně koupíš originál. Což vlastně pak nemá logiku...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Nejsem výrobcepavelbart píše:Lukyne, ale prosím tě, zkus mi vysvětlit toto.

Dovolím si odbočku. Na Sportcardforum jsem někdy minulý týden narazil na post jednoho sběratele, kterému nevydali Artifacts memo auto /3 Letanga. Čekal 2 roky, napsal si o náhradu a poslal seznam jmen Penguins, které mu můžou poslat. Dostal kartu Flyers

Ale k tvé otázce, moc jí nerozumím. Vždyť ITG Final Vault byly již od počátku s maskami a podepsanými kartami, stačí kliknout na link, který jsi sem sám v úvodu vlákna vkládal.
2015-16 In the Game Final Vault boxes are loaded up with five memorabilia cards, four autographs, and a The Mask card. All bear a Final Vault foil stamp. Cards produced between 1998-99 and 2013-14 make up the product’s contents. Autographs are stamped as Final Vault without one-of-ones while the The Mask cards have three versions (regular, /5, one-of-one)
Tak ptám se tě, protože ty narozdíl ode mne si stále fanda ITG a sleduješ je:-).
Ale musel tam proběhnout nějaký dotisk. Vezmi si jen těch masek, co se objevilo až nyní, před pár týdny. Tyto karty v té "první" podle mě určitě nebyly. Shodou okolností mi to před týdnem nabízel dodavatel, co mi nabízí každou novou sérii (to zas byla debata...to ani nechci popisovat. Bylo by to na dlouho). Ale i z toho usuzuji, že jde o nějaký dotisk, protože ty karty, co jsou teď venku, tak si myslím, že předtím nebyly. Ale zase tak hodně to nesleduji...
Ten Roenick - no celkem logické - propadlá redemption. Tu si někdo vytáhl z boxu po době expirace a tak ji použili jinam. Je to debilita, ale pokud má karta časové omezení, je to nenapadnutelné a vezmi si, kolik těch boxů je ještě nerozbalených... V tom bych třeba já osobně vůbec problém nehledal, to je bohužel, systém redemption UD.
Ale musel tam proběhnout nějaký dotisk. Vezmi si jen těch masek, co se objevilo až nyní, před pár týdny. Tyto karty v té "první" podle mě určitě nebyly. Shodou okolností mi to před týdnem nabízel dodavatel, co mi nabízí každou novou sérii (to zas byla debata...to ani nechci popisovat. Bylo by to na dlouho). Ale i z toho usuzuji, že jde o nějaký dotisk, protože ty karty, co jsou teď venku, tak si myslím, že předtím nebyly. Ale zase tak hodně to nesleduji...
Ten Roenick - no celkem logické - propadlá redemption. Tu si někdo vytáhl z boxu po době expirace a tak ji použili jinam. Je to debilita, ale pokud má karta časové omezení, je to nenapadnutelné a vezmi si, kolik těch boxů je ještě nerozbalených... V tom bych třeba já osobně vůbec problém nehledal, to je bohužel, systém redemption UD.
No, podle mě ta redemption prošlá není. Ale ať to tady nespamuju zbytečně, můžete mi někdo pomoct s tím, do kdy jsou platné redemption karty Artifacts 14-15 ? Více je potom zde http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 29&t=11743
mě to balení nových VAULT naopak přijde super, masky dřív byli absolutně nesehnatelné zboží, kde se cena za GOLD masku pohybovala klidně i 100 dolarů, pak se objevil s prodejem na ebayi NORTH-OF-7 , nevím kde to vzal, ale objevilo se u něj spoustu GOLD masek a to každý kus několikrát, dřív nikde nic celé roky, absolutně nesehnatelné, teď to navíc vychází s razítkem, myslím že pro ty co to sbírají to musí být fajn... a dostane se teď na všechny...
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !

- superman66
- Legenda
Záleží na tom, jakým způsobem sbíráš. Pokud ti od toho hráče chybí ta gold maska, a je ti jedno, že dostaneš vlastně "jinou" goldku.. pak ok (aspoň máš něco, to chápu). Pro mě to ale je spíš tak, že mi chybí gold maska, a v okamžiku, kdy vyjde VAULT mi chybí navíc ještě gold maska s razítkem.. takže místo jedné karty sháním dvědj4u píše:... teď to navíc vychází s razítkem, myslím že pro ty co to sbírají to musí být fajn... a dostane se teď na všechny...

Jinak jak to funguje s redemption je pro mě v mnohém záhada. Někdy bych ten jejich systém rád viděl.. nedivil bych se, kdyby to bylo něco ve stylu tohoto:
Zákazník 1:pošle redemption auto W. Gretzky
UD: to tu nemáme, pošleme jako náhradu M. Lemieuxe
Zákazník 2: pošle redemption M. Lemieuxe
UD: ups, tu jsme už poslali někomu jinýmu, pošleme náhradu M. Messiera
Zákazník 3: pošle redemption Messiera
UD: chlapi, tak si říkám že možná nemáme nejlepší systém

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Tak tenhle nazor me fakt pobavil:)). Opakovat se nechci.... Ale pokud je hodne lidi jako dj4u tak je to vsechno vlastne super:)))dj4u píše:mě to balení nových VAULT naopak přijde super, masky dřív byli absolutně nesehnatelné zboží, kde se cena za GOLD masku pohybovala klidně i 100 dolarů, pak se objevil s prodejem na ebayi NORTH-OF-7 , nevím kde to vzal, ale objevilo se u něj spoustu GOLD masek a to každý kus několikrát, dřív nikde nic celé roky, absolutně nesehnatelné, teď to navíc vychází s razítkem, myslím že pro ty co to sbírají to musí být fajn... a dostane se teď na všechny...
-
- Nováček
Kamkoliv kouknu tak Bartko všude brečí, moc často sem nechodim, ale tohodle si nedá nevšimnout 

- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
DOMINATORxxx píše:Kamkoliv kouknu tak Bartko všude brečí, moc často sem nechodim, ale tohodle si nedá nevšimnout

-
- Nováček
Dominik Hašek, těší mě 

Do toho máte míle a míle daleko...
A starejte se o sebe, já se do vás taky nenavážím a přitom vaše zpráva v sekci 1/1 je taky pěkná kravina... Tato zpráva je navíc offtopic, držte se pravidel fóra:-).

- shark
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle radsi gold vault nez nic, krom toho chodej za penize typu 5USD coz se da zkousnout a pokud nekdy prijde "normal" gold za rozumny peniz neni problem vymenit, tak asi takpavelbart píše:Tak tenhle nazor me fakt pobavil:)). Opakovat se nechci.... Ale pokud je hodne lidi jako dj4u tak je to vsechno vlastne super:)))
ono to i srazilo cenu normalnich karet, nebot jsou asi lidi kterejm je to jedno a kdyz maj vault uz se do normalu nehrnou a cena jde dolu, to samozrejme nemusi bejt pravidlo, koukam jen na sharks
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100

Sharku, zeptam se te a vubec nerypu, naopak. Co je pro tebe podstata sberatelstvi?
Pro me, kdyz to zjednodusim, tech prvnich 10 gold masek, ktery ITG vydalo kdysi, ktery byly v boxech. Ano, samozrejme, karty sbiram, pze se mi libi, ale osobne nemam rad jakykoliv karty mimo radnou produkci, at uz je to home made, vault nebo i expo. Ale nerikam, ze bych si treba peknou expo nekoupil. Jenze tyto karty nejsou to, proc se sberatelstvi venuju. Ja osobne radeji pockam na tu spravnou gold masku a kdyz se nikdy neobjevi, tak nevadi. Hlavu si neutrhnu. Ale nahradit ji kartou za 5usd? To nevim. Mne by to netesilo. Nerikam, ze je spatnej ten, koho tesi. Chran buh. Ale kdyz se nad tim zamyslis, je to prece podivny. To co pises, ze jdou dolu i normalni karty, je asi prirozeny. Podivej kolik toho vsude je. Jsk je neceho moc je to vzdy spatne pro cenu. Tady je ale smutny, ze ty karty nejsou tptozny s temi originaly a presto kim kredit nici. Osobne se domnivam, ze itg ztratila kredit uz i v zamori. V usa urcite.
Zpetne musim rici, ze chapu lidi, co si kupovali stare memo planta a veziny. Tam jde o ten kousek memo a zpetne dam za pravdu sabresovi, ze je sloda takovy karty nepustit do obehu. Ale proc potrebujeme pavelcovi podpisy a memorabilie, kdyz tech puvodnich je plny ebay a dajise koupit uplne vsude?
Ja osobne bych byl strasne rad, aby pan Price uz s tim vsim zkoncoval, ale asi to je momentalne zdroj jeho obzivy a je mu nejspis jedno, co dela se jmenem itg, pze uz nejspis neplanuje nove karty vydavat. Jen chci rici, ze toto neni pripad, kdy je nekdo zapskly z duvodu, ze ty karty nikdy mit nebude. Dodavatel mi toho nabizi mraky, daji se koupit na ebayi za par korun... V tom to neni. Proste s tim osobne nesouhlasim. Tak je ani nechci prodavat. Vcera jsem odmitl cca 100 karet vsult za par superk. Jen cz a sk hraci. A nemrzi me to. Rad si prectu tvou podstatu sberatelstvi.
Pro me, kdyz to zjednodusim, tech prvnich 10 gold masek, ktery ITG vydalo kdysi, ktery byly v boxech. Ano, samozrejme, karty sbiram, pze se mi libi, ale osobne nemam rad jakykoliv karty mimo radnou produkci, at uz je to home made, vault nebo i expo. Ale nerikam, ze bych si treba peknou expo nekoupil. Jenze tyto karty nejsou to, proc se sberatelstvi venuju. Ja osobne radeji pockam na tu spravnou gold masku a kdyz se nikdy neobjevi, tak nevadi. Hlavu si neutrhnu. Ale nahradit ji kartou za 5usd? To nevim. Mne by to netesilo. Nerikam, ze je spatnej ten, koho tesi. Chran buh. Ale kdyz se nad tim zamyslis, je to prece podivny. To co pises, ze jdou dolu i normalni karty, je asi prirozeny. Podivej kolik toho vsude je. Jsk je neceho moc je to vzdy spatne pro cenu. Tady je ale smutny, ze ty karty nejsou tptozny s temi originaly a presto kim kredit nici. Osobne se domnivam, ze itg ztratila kredit uz i v zamori. V usa urcite.
Zpetne musim rici, ze chapu lidi, co si kupovali stare memo planta a veziny. Tam jde o ten kousek memo a zpetne dam za pravdu sabresovi, ze je sloda takovy karty nepustit do obehu. Ale proc potrebujeme pavelcovi podpisy a memorabilie, kdyz tech puvodnich je plny ebay a dajise koupit uplne vsude?
Ja osobne bych byl strasne rad, aby pan Price uz s tim vsim zkoncoval, ale asi to je momentalne zdroj jeho obzivy a je mu nejspis jedno, co dela se jmenem itg, pze uz nejspis neplanuje nove karty vydavat. Jen chci rici, ze toto neni pripad, kdy je nekdo zapskly z duvodu, ze ty karty nikdy mit nebude. Dodavatel mi toho nabizi mraky, daji se koupit na ebayi za par korun... V tom to neni. Proste s tim osobne nesouhlasim. Tak je ani nechci prodavat. Vcera jsem odmitl cca 100 karet vsult za par superk. Jen cz a sk hraci. A nemrzi me to. Rad si prectu tvou podstatu sberatelstvi.
- shark
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
podstata v dnesni dobe je trochu mimo, uz 1000x psano ze je dnes pomalu vic karet /5 nez base karet apod, boxy o jednom balicku a balicky o 5ti kartach......na toto tema je zbytecne psat
co se podstaty ve smyslu vault pise, tak z meho pohledu pokud mam base silver a cekam na gold, tak tech 5 usd klidne dam za gold, bude to furt s tim V vypadat lip nez uplne bez karty jen prazdne misto na folii, hele bohuzel v nejakym pripade (kdy je cena "normalni" moc premrstena bych se asi chte nechte spokojil s vault i v pripade ze bych mohl mit normal) sam vis kolik toho beru
nelze mit vse, tak co je podstata? mit aspon neco nejak aby te to tesilo a bylo to hezke pro oko, coz vault proste splnuje
a kdyz uz nadavame na itg tak ja nadavam na vsechny, trh je pokrivenej cenu neskutecny ale to je obet jina debata.....
nemusis souhlasit, muzes mit prazdny misto a cekat, ono neco jinyho je to s jednym hracem a neco jineho je team, team je proste magorina a nesmysl ale to je opet jina debata, spoj to ale dohromady a nejakej smysl dostanes
co se podstaty ve smyslu vault pise, tak z meho pohledu pokud mam base silver a cekam na gold, tak tech 5 usd klidne dam za gold, bude to furt s tim V vypadat lip nez uplne bez karty jen prazdne misto na folii, hele bohuzel v nejakym pripade (kdy je cena "normalni" moc premrstena bych se asi chte nechte spokojil s vault i v pripade ze bych mohl mit normal) sam vis kolik toho beru
nelze mit vse, tak co je podstata? mit aspon neco nejak aby te to tesilo a bylo to hezke pro oko, coz vault proste splnuje
a kdyz uz nadavame na itg tak ja nadavam na vsechny, trh je pokrivenej cenu neskutecny ale to je obet jina debata.....
nemusis souhlasit, muzes mit prazdny misto a cekat, ono neco jinyho je to s jednym hracem a neco jineho je team, team je proste magorina a nesmysl ale to je opet jina debata, spoj to ale dohromady a nejakej smysl dostanes
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)

Sharku nevím nevím, mně to přijde u jednoho hráče možná horší:-))).shark píše:nemusis souhlasit, muzes mit prazdny misto a cekat, ono neco jinyho je to s jednym hracem a neco jineho je team, team je proste magorina a nesmysl ale to je opet jina debata, spoj to ale dohromady a nejakej smysl dostanes
Jinak se v tom moc neshodneme, ale budu se snažit to pochopit. Holt ale co člověk to názor.
Jen si tak říkám, jaký je vlastně rozdíl mezi ITG v poslední době a home made kartami? Vlastně moc ne. Když vezmu v potaz inserty, tak vlastně žádný. Memo a AUTO jsou něco jinýho, k tomu se home mader moc nedostane, ale ty masky jsou v podstatě něco podobnýho. Jejich nový inserty úplně.
To ostatní asi nemá cenu rozebírat. To jsme popsali mraky řádků jinde...
Jen ještě poznámka k těm cenám - na výraz VAULT najde jen na ebayi vyhledávač v sekci hockey cards 6900 předmětů!!!! To je asi odpověď na ty ceny... To mi přijde sakra hodně. A třeba Hašek se na ebayi ani nedá kupovat. Tam je na první pohled hromada karet, ale není tam nic pořádnýho. Vyjma pár předražených karet a výjimek. VAULT Hasek - 88 karet. Hašek ITG odhadem 500 až 1000 ks karet a mezi nimi většina těch z posledních 5 let. Když vezmu memo + auto, je to bída... většina ITG. Ale bohužel ne ty pecky z let 97 až 2004.