hcards píše:Budu zase brát 24 boxů, takže pokud někdo něco bude potřebovat. Dejte vědět.
dávám vědět

hcards píše:Budu zase brát 24 boxů, takže pokud někdo něco bude potřebovat. Dejte vědět.
Ahoj, měl bych případně zájem o všechny Jágry, který budeš mít navíchcards píše:Budu zase brát 24 boxů, takže pokud někdo něco bude potřebovat. Dejte vědět.
Kdyztak muzem dat spolecnou postu, psal jsem si o Masonacc048 píše:Ahoj, měl bych případně zájem o všechny Jágry, který budeš mít navíchcards píše:Budu zase brát 24 boxů, takže pokud někdo něco bude potřebovat. Dejte vědět.Tak dej kdyžtak vědět, děkuji
Marek
lastik píše:Kdyztak muzem dat spolecnou postu, psal jsem si o Masonacc048 píše:Ahoj, měl bych případně zájem o všechny Jágry, který budeš mít navíchcards píše:Budu zase brát 24 boxů, takže pokud někdo něco bude potřebovat. Dejte vědět.Tak dej kdyžtak vědět, děkuji
Marek
Vasil píše:Zas kluci nezapomeňte že volný budou asi jenom duplikáty. Kolega nekupuje 2 kejsy, protože má rád doma 30 kilo papíru v kartách, ale aby sesbíral co nejvíc inzertů, podpisů a cojávímčeho do setu
Tak to bylo snad vsem jasny, ze budes posilat jen duplikatyhcards píše:Vasil píše:Zas kluci nezapomeňte že volný budou asi jenom duplikáty. Kolega nekupuje 2 kejsy, protože má rád doma 30 kilo papíru v kartách, ale aby sesbíral co nejvíc inzertů, podpisů a cojávímčeho do setu
Má pravdu ten chlapec, nicméně při "velice inteligentním plenění UD v posledních letech" těch dvojáků, trojáků atd.... bude dost a dost.
Loni jsem z 24 boxů měl 5 podpisovek a 2x jsem měl duplikát
To jo , kdyby takhle udělaly řadovky tak je to parádní serie .lastik píše:wow ... to je hodne pekna karta !!
Jojo ... ale uz by to nebyla low-endSugarRay píše:To jo , kdyby takhle udělaly řadovky tak je to parádní serie .lastik píše:wow ... to je hodne pekna karta !!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host