Ahoj zdravím všechny. Jsem plný rozpaků z tohoto boxu a vůbec nevím jak začít. Asi pozitivy. Karty jsou krásné jak base tak inzerty (Jersey? a Legends? tak to nemůžu zatím posoudit). Nejvíce se mi líbí Unique Shooters a Solid Walls. Na co jsem se těšil nejvíce Jersey a Legends = výsledek nulový v boxu prostě nebyly. Mám regulerní chuť tento box reklamovat

. No co výrobce nedodržel plnění...možná si říkáte to je blbec dělá z komára velblouda může být rád že tam vůbec něco měl atd. ale já to tak neberu. Platím za něco a chci aby to bylo v pořádku. Ne vždy je plnění boxů přesně podle toho jak píše výbobce
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... sic-201415. A negativy? No je jich hodně i když bych chtěl říct že od začátku urazily české karty dlouhou cestu a jsou na dobré cestě a moc jim fandím. Ale...59 duplikátů. Čili ke kompletaci base setu jsem se ani nepřiblížil

. Moc se mi nelíbí rozmazané fotky více hráčů. Je to škoda že nejsou v top stavu. Místo Legends paralelka /125 a místo jersey redemption signature. Myslím že papez v balíčcích psal že si může se synem zahrát pexeso tak to já si můžu zahrát někdy i skoro kvarteto

však uvidíte...celkový dojem z karet je u mě dobrý. Horší je to s plněním. Jsem naštvaný za mnoho duplikátů ale to už tak chodí. Co jsem se smál nejvíce že v boxu mají být dva trenéři a já mám 2x jednoho to už mě dostalo do kolen když už i inzerty mám 2x. Teď se podívejte co jsem tam měl
Těch hráčů které jsem měl 3x bylo mnohem více tuším ještě H. Zohorna a jiní
Paralelky /125 některé k výměně či prodeji
Bench Workers - prodám nebo vyměním...
Paralelky /25 Ostřížek volný - prodej, výměna
Young power - vyměním mám zálusk na Patrika Zdráhala - při měření mojí diplomky ohledně hokeje jsem se dostal k analýze tréninků a zápasů vítkovické juniorky a pozorovat tohoto borce bylo neskutečné...
Solid Walls
Cup winners - Hrazdíra volný
Signatures neskutečná spokojenost - všichni měli něco společného s Vítkovicemi což mě samozřejmě jako Ostravaka moc těší navíc s Vošvecem se znám osobně byli jsme spolu jako mladí v Kanadě a moc mu fandím
Děkuju za pozornost a nezlobte se za moje názory atd.

kdyby byl o něco zájem nebráním se výměně nebo prodeji tak se ozvěte díky mějte se