Peldap - UD SPx 14/15

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2015.
Odpovědět
Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Peldap - UD SPx 14/15

Příspěvek od Lembi »

ZAKOUPIL JSEM JEŠTĚ TENTO BOX, MYSLÍM ŽE SPx NIKDY NEZKLAMOU CO SE TÝKÁ DESIGNU A KVALITY KARET, OBSAH BOXU NECHÁM NA POSOUZENÍ VÁM, PODLE MÉHO BOX VCELKU POVEDENÝ, ŘADOVKY KTERÉ JSEM TEDY NESKENOVAL JSOU OPRAVDU NÁDHERNÉ, POČET INZERTŮ, ROOKIES A JERSEY JE BOHATÝ, PLNĚNÍ PODLE MÉHO NÁZORU TEDY VCELKU USPOKOJIVÉ.
1) SPx RETRO 96-97 : LEMIEUX, HAŠEK, SUNDIN, EKBLAD, SESTAVA TEDY DOBRÁ
2) SPx RETRO 96-97 GOLD / 50 : TAVARES
3) SPx ROOKIES : CARRICK, ANTON FORSBERG, AGOZZINO, GROSENICK, JMÉNA PRO MĚ CELKEM NEZNÁMÁ
4) SPx FINITE ROOKIES GREEN / 299 : KEVIN HAYES, CELKEM DOBRÉ JMÉNO
5) SPx ROOKIES INAUGURAL MATERIAL : MARKO DAŇO
6) SPx ROOKIES AU / 399 : ALEXANDER KHOKHLACHEV
7) SPx ROOKIES AU / 249 : LEON DRAISAITL PATCH 3 COLORS, URČITĚ NEJHEZČÍ KARTY BOXU

Díky

Obrázek
Obrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: Peldap - UD SPx 14/15

Příspěvek od pavelbart »

Slušný boxík, Leon auto jsy dobrý, khokl... taky, Hayes na Finite hodně dobrá trefa (já neměl ze 3 boxů ani jednou štěstí na bonus pack). Daňo super, SPX retro taky...já myslím, že solidní boxík. My kuchli 3 a na co jsme tedy měli kliku, na SPX Retro /50 . Gretzky, Hašek, Brodeur (STL). Takže tam super, pak jsme měli 1x patch RC, NYI, takže nic moc a Teravainen AUTO JSY, prostě asi tak na úrovni tohoto boxíku (my to měli ve 3), ale myslím, že průměr je tak nějak dodržen.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mě se líbí z týhle serie karty SPX Rookies , ale na těch nejsou moji koně , jenom Jooris , btw nechápu proč na tomhle insertu taky neni Pastrňák . Jako vždy musim říct že za ty prachy je to slabí to mi nikdo nevymluví :angel:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Pastrňák je na SPX retro, a ve formě redemption i na ostatním z RC:-).
Na první pohled jsem si také říkal, že tam nic moc není, ale opravdu to je spíš lepší boxik. Hlavně většina karet se prodává celkem vysoko.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Tenhle boxík je fajn, minimálně Draisaitl by potěšil a i jména na těch retro insertech se povedly :thumbup:

Co se však týče produktu, tak za sebe musím říct děs a hrůza, na ytb jsem se díval na case break a je to na můj vkus až moc zaměřeny na nováčky a designově mě karty taky ničím nezaujaly :? snad naživo by to bylo lepší, ale i tak...

Každopádně děkuju za break a gratuluju řekl bych k lepšímu průměru *prty*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak mohu potvrdit, že "live" je to nádherný produkt.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

samozřejmě, každý má svůj názor na daný produkt, mohu opravdu souhlasit s tím, že naživo jsou karty moc pěkný a řadovky
jsou nádherný, můj názor.
deiv14 píše:Tenhle boxík je fajn, minimálně Draisaitl by potěšil a i jména na těch retro insertech se povedly :thumbup:

Co se však týče produktu, tak za sebe musím říct děs a hrůza, na ytb jsem se díval na case break a je to na můj vkus až moc zaměřeny na nováčky a designově mě karty taky ničím nezaujaly :? snad naživo by to bylo lepší, ale i tak...

Každopádně děkuju za break a gratuluju řekl bych k lepšímu průměru *prty*

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

pavelbart píše:Pastrňák je na SPX retro, a ve formě redemption i na ostatním z RC:-).
Na první pohled jsem si také říkal, že tam nic moc není, ale opravdu to je spíš lepší boxik. Hlavně většina karet se prodává celkem vysoko.
No proto právě jsem se divil na ebay jsem viděl ty SPX retro s Pastrňákem tak mi bylo divný když už tam teda je proč ne i na SPX Rookies . Jestli už dělaj redemption i na inserty bez podpisů tak to je hard core , nebo nebude to spíš pak nějakej update v některý další serii ? četl jsem že by něco mohlo být v SPA co vychází až někdy v květnu , Jestli nestihnou ani YG v UD S2 nováčků co vytrvale ignorovaly až doteď tak ať si ty vemena monopolní ignorantský udělaj něco jako Anthology serii co mělo Panini , no ne ?
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

tak to jste mě překvapil, já myslel že bonus pack je v každém boxu? musím souhlasit že box byl solidní, ještě bych se chtěl zeptat, jestli je nějaký rozdíl mezi SPx Retro Gold a Grand Finale? mě ty karty připadají úplně stejné.
pavelbart píše:Slušný boxík, Leon auto jsy dobrý, khokl... taky, Hayes na Finite hodně dobrá trefa (já neměl ze 3 boxů ani jednou štěstí na bonus pack). Daňo super, SPX retro taky...já myslím, že solidní boxík. My kuchli 3 a na co jsme tedy měli kliku, na SPX Retro /50 . Gretzky, Hašek, Brodeur (STL). Takže tam super, pak jsme měli 1x patch RC, NYI, takže nic moc a Teravainen AUTO JSY, prostě asi tak na úrovni tohoto boxíku (my to měli ve 3), ale myslím, že průměr je tak nějak dodržen.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Gold si vymysleli lidi, správně je to Grand Finale:-)

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

díky za info !!!!
pavelbart píše:Gold si vymysleli lidi, správně je to Grand Finale:-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Bonus pack je v kazdym boxu, ale něm jde tak dobre jméno:)

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

díky za vysvětlení, nejprve jsem to špatně pochopil, Hayes je asi dobré jméno, ještě jednou díky.
pavelbart píše:Bonus pack je v kazdym boxu, ale něm jde tak dobre jméno:)

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

A v bonus packu jsou ty karty jako je Hayes??
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

jo jo, jsou myslím tři verze, zlaté, zelené a červené + všechny ještě podepsané v různých limitech.
Lembi píše:A v bonus packu jsou ty karty jako je Hayes??

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2015“