Tyhle dvě plechovky (zatím dávám první, druhou přidám později, dovolí-li čas) jsem dostal jako dárek, ale opravdu netuším od koho. Dle adresy odesílatele jsem si je poslal sám, ale opravdu o tom nevím. Pravda je, že tajemný dárce se opravdu trefil do období, kdy spousta jiných věcí stojí za starou bačkoru (jenom vypsání za poslední týden by zabralo několik stránek) a tak otvíračka samotná i postupné (i když velmi pomalé) zpracování karet opravdu slouží jako ta pověstná berlička ... ale dost plácání, přejdu k samotným kartám ...
TIN 1
... když jsem rozbalil první plechovku (obsahuje 12 balíčků po 8 kartách), tak na mě vykoukla tahle oversized karta

no a v následujících balíčcích pak bylo toto:
- na ukázku base cz a boston

- dále insertní série Silver Skates

a MVP - myslím, že ani v jednom případě si nemůžu na jména stěžovat

no a pak dva kousky Canvas - krásné karty, král Henrik je parádní jméno a ta YG je myslím 1:48 (takže :4 plechovkám), což je hodně dobrý

a na závěr Young Guns - karty, které jsou hlavním lákadlem série UD a tady bych poprosil o názor větší znalce na nováčky, ale myslím si, že taky dobrý

- na závěr první plechovky můžu říct jediné - protože jde o dárek, jehož cílem bylo udělat mi radost, tak i kdyby to byla jen jedna karta, tak mi to radost udělá, protože už jen to, že si takhle na mě někdo vzpomněl je pěkný pocit, za což ještě jednou moc děkuju - no a jinak za mě prostě super