dva boxy z konce roku 2014=spokojenost

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2015.
Odpovědět
scarf
Zkušený
Zkušený

dva boxy z konce roku 2014=spokojenost

Příspěvek od scarf »

Zdravím všechny, na konci minulého roku jsme s bratrem a kámošem rozbalovali dva boxy a opravdu velikánskou kupu báglů různých karet. Balíčky do patřičné sekce dodám někdy během příštího týdne. A ted už k samotným boxům, ty kupoval, rozbaloval a fotil bratr (fota jsou nic moc :)). Jako první někdy na začátku prosince přisly na řadu atomic 2002. Karty jsou to velmi pěkné a rozbalovačka proběhla někdy po půlnoci v lehce ovíněném stavu (o to větší zážitek *drink* ).

Nejprve na ukázku pár hvězd
Obrázek

poté několik cz/sk
Obrázek¨
Obrázek

PowerPlay, co balíček to jeden tento insert... bylo pár duplikátů a krom několika byly všechny
Obrázek
Obrázek

tak a dostáváme se k tomu zajímavějšímu:
nejprve nějaké ty goldky, zde potěšily obě dvě jak Hedberg, tak i Koivu oba /200 a na premiere date /90 je Hnilda, který udělal obrovskou radost
Obrázek

dále pak nějaké ty insertíky... je zajímavé, že pokaždé když rozbaluje něco můj bratr, tak vytáhne Vinnieho Lecavaliera *rfl* , zde určitě potěšil Heatly na Rookie Reaction a nejvíc vykouzlila úsměv trojička Red Wings.
Obrázek

tak a na jersey...zde nás všechny tři odkojené sběratelstvím z devadesátých let nejvíc potěšila jersey Felixe Potvina
Obrázek

no a na závěr si bratr nechal nejtlustší z balíčků... už věděl, že bude mít nějaký patch, teď šlo jen o to koho trefí, nu a trefil velmi slušně... na netu jsme zkoukli celý checklist a Tony Amonte/403 patřil určitě mezi top 10 jmen a že jich tam pár desítek je :)
Obrázek

Druhým v pořadí byl box elite 2011/12 rozbalovaný 24. prosince s hloučkem přihlížejících zvědavců, a jelikož bratr má na rozbalovačky opravdu štěstí, čekal jsem jen, co vytáhne za hit... ale pěkně popořádku řadovky mi tentokráte nevyfotil, nu tak rovnou přejdeme na to zajímavější...

nějaké ty elite aspiration a jedna goldka...bohužel i pro mě jsou jména nečitelné a jelikož se v tuto hodinu bratrovi nedovolám, aby mi řekl kdo na nich je, tak doufám, že během dne se přihlásí přes můj účet a jména doplní....
Obrázek

dale zde bylo několik RC karet a jedna RC podpisovka...jména pro mě opět nečitelná
Obrázek

na inserty si myslím, že byla klika... Graig Smith-Rookie Stars, Steve Y. na Elite Series, Jarouš na Stars a duo Hall a Nugetka se vždy počítá, i když moji oblíbenci to nejsou
Obrázek

jersey byly dvě Kruger na NewBreed
Obrázek

a Henrik Sedin na Prime Number jersey /600, škoda, že nebyl Trotier na jersey bratr už totiž doma má Trotiera na Prime Number auto
Obrázek

nu a nakonec určitě to nejlepší, co z těchto dvou boxů bratr vytáhl
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
limit /25
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Elite Materials Autographs
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jméno potěšilo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dvojnásobný vítěz Stanley cupu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Anže Kopitar a ten potěšil sakra moooooooooooooooooooooc *cheer*
Obrázek7

Celkově musím za sebe říci, že oba breaky se velmi povedly a už se nemůžu dočkat dalších. Ps. bratr nezklamal a opět vytáhl něco nadstandartního. Díky za pozornost a za vaše případné komentáře.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: dva boxy z konce roku 2014=spokojenost

Příspěvek od Maurice Richard »

parádní ! Ta patch Tonyho je super! Živě si pamatuju, když se objevily ty Atomic ! To byla pecka! Do té doby nic takového Nebylo! Zpracování, design, dodnes super karty!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Atomicům palec nahoru...Jako jejich sběratele mě dost zajímá jakého borce jste měli na RC /500.Tony je parádní a určo by se mu u mě líbilo.
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

JunioR
Nováček
Nováček

Příspěvek od JunioR »

Tony Amonte naprosto skvělá karta jako sběratel Blackhawks mě to uplně položilo
gratulace *gp*