Nejprve na ukázku pár hvězd

poté několik cz/sk

PowerPlay, co balíček to jeden tento insert... bylo pár duplikátů a krom několika byly všechny

tak a dostáváme se k tomu zajímavějšímu:
nejprve nějaké ty goldky, zde potěšily obě dvě jak Hedberg, tak i Koivu oba /200 a na premiere date /90 je Hnilda, který udělal obrovskou radost

dále pak nějaké ty insertíky... je zajímavé, že pokaždé když rozbaluje něco můj bratr, tak vytáhne Vinnieho Lecavaliera

tak a na jersey...zde nás všechny tři odkojené sběratelstvím z devadesátých let nejvíc potěšila jersey Felixe Potvina

no a na závěr si bratr nechal nejtlustší z balíčků... už věděl, že bude mít nějaký patch, teď šlo jen o to koho trefí, nu a trefil velmi slušně... na netu jsme zkoukli celý checklist a Tony Amonte/403 patřil určitě mezi top 10 jmen a že jich tam pár desítek je

Druhým v pořadí byl box elite 2011/12 rozbalovaný 24. prosince s hloučkem přihlížejících zvědavců, a jelikož bratr má na rozbalovačky opravdu štěstí, čekal jsem jen, co vytáhne za hit... ale pěkně popořádku řadovky mi tentokráte nevyfotil, nu tak rovnou přejdeme na to zajímavější...
nějaké ty elite aspiration a jedna goldka...bohužel i pro mě jsou jména nečitelné a jelikož se v tuto hodinu bratrovi nedovolám, aby mi řekl kdo na nich je, tak doufám, že během dne se přihlásí přes můj účet a jména doplní....

dale zde bylo několik RC karet a jedna RC podpisovka...jména pro mě opět nečitelná

na inserty si myslím, že byla klika... Graig Smith-Rookie Stars, Steve Y. na Elite Series, Jarouš na Stars a duo Hall a Nugetka se vždy počítá, i když moji oblíbenci to nejsou

jersey byly dvě Kruger na NewBreed

a Henrik Sedin na Prime Number jersey /600, škoda, že nebyl Trotier na jersey bratr už totiž doma má Trotiera na Prime Number auto

nu a nakonec určitě to nejlepší, co z těchto dvou boxů bratr vytáhl
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
limit /25
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Elite Materials Autographs
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jméno potěšilo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dvojnásobný vítěz Stanley cupu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Anže Kopitar a ten potěšil sakra moooooooooooooooooooooc

Celkově musím za sebe říci, že oba breaky se velmi povedly a už se nemůžu dočkat dalších. Ps. bratr nezklamal a opět vytáhl něco nadstandartního. Díky za pozornost a za vaše případné komentáře.