Čau všichni, nikdy jsem ještě neotevíral český box, natož tento za 300Kč. Upřímně jsem od toho nic nečekal...je to box složený z asi vykoupených balíčků z různých trafik a obchodů po česku a slovensku (byly tam cenovky v eurech atd.). Chtěl jsem víceméně jen zahnat nudu a zbytečně moc neutrácet za všechny ty krásné a drahé NHL karty. Snad si taky jednou budu moct dopřát nějaké primz, nebo artifacts atd...mám doma ještě dva OFS boxy ale novější série taktéž za 300Kč. Nevím kdy bude čas je loupnout, ale určitě se pak tady zase podělím...no nic teď ke zmiňovanému boxu. Hned první dva balíčky co jsem rozbalil...dresy

nechápal jsem. Říkám si nějaká náhoda asi nic víc tam nebude a ono ejhle. Další dresy podpisy a i celkem zajímavé karty. Designem ani kvalitou se to nemůže rovnat NHL kartám, ale myslím se že od té doby české karty udělaly velký pokrok (Masked Stories, Salfa a myslím že i nové OFS Classic 14/15, které mám taky doma, ale neotevřené - zatím). Fotil jsem jen to zajimavé - pro mě. Někoho to možná bude nudit, ale mám radost i z toho mála co jsem vytáhl. Se spoustou kluků jsem tam hrával...např. O. Roman, V. Svačina, L. Klimek, J. Štěpánek a mnoho dalších třeba v dresu tehdy prvoligového Havířova např. I. Peštuka, M. Haas, J. Lukaštík, Strmeň a další...a je super v ruce držet kartu spoluhráče nebo co víc kamaráda. A to se chci zeptat??Co v extraligových kartách dělá prvoligový tým a zrovna Havířov, ve kterém jsem cca 4 roky hrával?Chtěl bych sesbírat base set tak snad se někdo najde na výměnu atd...
Keců bylo dost tak pojďme na to...
Mnoho duplikátů...spousta karet na výměnu jak base tak repre a další inzerty?!?
Repre 17
Repre 18
Repre 20 více méně mé ročníky (o něco mladší), ale spousta kluků z exraligy juniorů proti, kterým jsem hrával...
Repre áčko - potěšil Čajánek, Prusek a další...např. Marek a Rachůnek
Trenéři, soupisky
Spojení golman, obránce nebo útočník...
Sniper, Stops
Points, Goalies, Obránci
Možná výměna
Podpis Pepík Melichar - ČB
A teď to nej (aspoň pro mne) 3x double scores - Vít. - Šindelář, Sičák, Spa. - Přikryl (2x barva) a Ton, Bol. - Schwarz a Sup (2x barva u obou) a dále Sáblík - KV a Sýkora - Bol. (Sýkora klidně na výměnu u ostatního váhám...)
A teď ještě perlička - u obou dresů jde vidět ohranost - jakoby od nárazu od mantinelu nebo puku...moc pěkné
Děkuji za pozornost. Tento box mi udělal velkou radost i přes velké množství duplikátů jak řadových tak i např. jiných karet (Sniper, Goalies atd.). Hodnocení a další postřehy nechám už na Vás. Případných výměnám jsem nakloněn. Mějte se a ať se daří. Jirka