Můj cíl jsem měl jediný, aby se zadařilo a do sbírky si doplnil nějakou pěknou nízkolimitní kartu. Buď Red Parallel kterých je přibližně 175 kousků (100 bez podpisů, zbytek s podpisy), případně nějakou Rookie Silhouette nebo Royal Lineage ... tam ale hrozily propadlé redemption, takže docela risk. Chytit třeba redemption Silhouettky Talora Halla /25, která chodívá na ebayi kolem 300 dolarů, to bych si asi hodil mašli

Jeden kousek, který mi ve sbírce chybí se nakonec našel, myslím že to bylo v předposledním balíčku, ale jistý si tím nejsem ...

Postupně řadovky, inserty a memorabilie ... Perry /100, Morin /499, Robitaille (bez limitu), Markov /250, Datsyuk /499, Quick /250, Neal /100 a nakonec Rinne /10

Tady je ve větším má 949 karta do sbírky téhle série - Pekka Rinne, Heirs To The Throne Prime Signature, limit 10/10 ... na eBayi je stejná karta Rinneho jen s podpisem a jersey limit /50 za 20$ BIN offer ... takže tahle by třeba za dvojnásobnou cifru možná byla. O to větší spokojenost, tyhle desítkové se špatně shánějí

Zbytek karet ve sbírce mám, takže pokud máte o něco zájem, pište nabídky