Crown Royale 10-11

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2015.
Odpovědět
Uphon
Veterán
Veterán

Crown Royale 10-11

Příspěvek od Uphon »

Odhodlal jsem se a pořídil si box 10-11 Panini Crown Royale, tedy série, kterou už delší dobu sbírám. S kámošem Ondrejem jsme byli na hokeji v B.Bystrici se Zvolenem a během zápasu jsme přes mobil nakoupili nějaké boxy při akci Black Friday. Tenhle box mě vyšel za hubičku, i když ještě šel přes Ondrejovu tetu v USA ... nakonec i bez celních poplatků nebo DPH, takže pecka *typing* Můj box byl jen CR 10-11, zbytek si objednal Ondrej. Obsah jeho boxů jsem nefotil, byli jsme lehce v náladě díky výborně vychlazeným lahvím borovičky, brejku se účastnil i Zette, jenž donesl bahno :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Můj cíl jsem měl jediný, aby se zadařilo a do sbírky si doplnil nějakou pěknou nízkolimitní kartu. Buď Red Parallel kterých je přibližně 175 kousků (100 bez podpisů, zbytek s podpisy), případně nějakou Rookie Silhouette nebo Royal Lineage ... tam ale hrozily propadlé redemption, takže docela risk. Chytit třeba redemption Silhouettky Talora Halla /25, která chodívá na ebayi kolem 300 dolarů, to bych si asi hodil mašli :crazy:

Jeden kousek, který mi ve sbírce chybí se nakonec našel, myslím že to bylo v předposledním balíčku, ale jistý si tím nejsem ... *lgh*

Postupně řadovky, inserty a memorabilie ... Perry /100, Morin /499, Robitaille (bez limitu), Markov /250, Datsyuk /499, Quick /250, Neal /100 a nakonec Rinne /10

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tady je ve větším má 949 karta do sbírky téhle série - Pekka Rinne, Heirs To The Throne Prime Signature, limit 10/10 ... na eBayi je stejná karta Rinneho jen s podpisem a jersey limit /50 za 20$ BIN offer ... takže tahle by třeba za dvojnásobnou cifru možná byla. O to větší spokojenost, tyhle desítkové se špatně shánějí

Obrázek

Zbytek karet ve sbírce mám, takže pokud máte o něco zájem, pište nabídky
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

Heikki091
Opora
Opora

Re: Crown Royale 10-11

Příspěvek od Heikki091 »

Ten Rinne je parádní :thumbup: A co v těch zbylých kamarádových boxech? Taky nějaké pecičky?
Obrázek

Patric Hörnqvist: 88/416
Nashville Predators: 7??/?
City Lights Jersey: 33/100

https://www.facebook.com/NashvillePredsCZ

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Tak ten Rinne se vážně povedl :clap: :clap: :clap:
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

tilkopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tilkopp »

Zdravím ..... karty RC , jsy,auto, patch zo zbylých boxov.
base karty som nefotil.
Inak super narazovka chlapy.... :thumbup:

RC + redemption
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jsy, auto, patch
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vsetko je volné .... Dík za prípadné PM
Obrázek

WWW stránka:http://www.bestslovakplayers.com
Na predaj:http://www.bestslovakplayers.com/cz/pre ... jove-karty
Marián Hossa 225
Tomáš Tatár 57

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Nektere karty jako bych videl prvne *cl* .

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Zeťáku to jsi ty na tý fotce ? Já myslel že v RC Antology už nejsou redemption karty vůbec a ty jsi chytil hned dvě , to zamrzí .
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Krásná ukázka toho, o co jsme kvůli monopolu UD přišli.

Gratuluju Ufonovi k parádnímu Rinnemu. Pro mě jsou tyhle Crowny úplně nejvíc, měl jsem za to, že jsou prakticky k nesehnání.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Je velká škoda Crownů , nebo tý serie Anthology , když se povede dobrej rok na nováčky jako 13/14 nebo jako jsou teď tak to je uplně super série kde má člověk velkou šanci někoho z nich chytit a celkově je to super plněný , nebo bylo teda , teď si člověk koupí Ice , , SPGU , Trilogy atd. kde bude v boxu pět až osm karet za tři litry a nazdar , nebýt Panini tak by Palát ani neměl snad žádný karty z rookie sezony *hammer*
Obrázek

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Gratulace Tomíku. bylo dojemne cist, jak mi radosti brecis do sms, ze jsis vytahl kartu do sbirky *iwm*

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Tome pěkně zpracované, dobře nafocené. Je to hned o dost zábavnější prohlížet :thumbup:
Určitě musela být dobrá atmosféra :) Taky bych se takové akci nebránil :) A velká gratulace k Rinnemu.
A Ondra spokojenej? Hokejka Crosbyho do /25 se taky netahá každej den :)

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Sorry Honzíku, že jsem tě otraval ... ale sám váš jaké to je v noci volat v rauši Procheymu :lol:

Tie: Boxy se ještě dají sehnat, ale za poměrně velké částky (momentálně by se to šplhalo kvůli kursu USD někdo mezi 3000-3200 kč) což když to u mě je o jedné kartě, která by šla do sbírky, bych nedal. To si rovnou můžu koupit jedničkovou Brodeura, která je na eBayi :-)

Sugy: Máš pravdu s těmi sériemi, pořád více high end a cena pořád vyšší. Tyhle "první" Crowny po letech byly super, nebylo tam ještě narváno tolik 1/1 nebo nízkých limitů, inserty i paralelky měly limity. Ne jak další ročník 11/12, který už byl na můj vkus graficky přeplácaný a i obsahem to bylo zmršené. Paralelky paralelek ... už to nebylo ono. Ale na druhou stranu jak píšeš Sugy o tom Palátovi, Panini to zase občas s rookie kartama přeháněli a generovali jich obrovské spousty

Twenty: Ondra sice byl v tom rozmaru v jakém jsme byli zklamaný, ale když jsem se koukal na ty karty, tak to byl parádní obsah. Silhouettky Holtbyho, Laughtona ... Jágr Brodeur Lindros nebo Crosby, Bobby Hull, Monahan rookie paralelka... to se netahá každý den. Navíc ty boxy byly fakt tak za poloviční prachy než se prodávají, takže ještě když přijdou redemption, docela slušně by se mohly pokrýt. Teda záleží, co Ondra pustí a co ne ... něco už chtěl Zeťák pokud se nepletu - ten Nordstrom nebo Lindholm ti nedal spát? :-)
Obrázek

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Jsem to myslel v dobrým:) Nejdřív sem si myslel, ze to byl jednickovej Vincek.

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Staal píše:Jsem to myslel v dobrým:) Nejdřív sem si myslel, ze to byl jednickovej Vincek.
Joo, však jo ... ale já byl happy za toho Rinneho jak sviň. Brousím na stejného akorát padesátkového a toho asi pod 15+pošta nezískám. Tak tenhle by mě stál o dost víc. Ale jedničková jakákoliv Red Parallel by byla uplně špica. Silhouette naprosto skvělá. Ale můžu být rád za toto :-)

A Twenty atmosféra suprová, akorát jsme si pak museli druhý den psát co se dělo a sbírali střípky dokupy :lol: Teď když se koukám na tu fotku balíčků z Crownů, tak je v pozadí už druhá láhev (jiná než na fotce se Zettem) a ta je skoro doražená :sick: :lol:
Obrázek

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

No tak ty Crowny jsou parádní!!! Též jsem si myslel, že už jsou nesehnatelný. Desítkovej Rinne je bomba, navíc do sbírky! *gp*
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Pokud by ještě někdo měl zájem, na nejmenovaném shopu je tento box v akci za skvělých 120$ plus pošta - poslední 4 kusy ... kdyby se někdo chtěl hecnout, napište SZ
Obrázek

tilkopp
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tilkopp »

To Twenty:

Karty prekrásne , čo další den sú krajšie a krajšie:)
V moment breaku som bol trochu sklamaný chcel som vytiahnut prvú 1/1 ,
ale i na to raz dojde:)
Ale vytiahnut dieta a super trojičku a snad vyjdu redemprion od panini , tu neviem ako je to s ich servisom kedze už skončili.
A vec , že break zacal cca o 21:30 a my už v nálade a tie hecovačky čo ak... *rfl*
Fakt luxusne bolo , a dík chalanom že sme sa stretli a dotiahli to :)
Obrázek

WWW stránka:http://www.bestslovakplayers.com
Na predaj:http://www.bestslovakplayers.com/cz/pre ... jove-karty
Marián Hossa 225
Tomáš Tatár 57

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2015“