nadílka 14-15

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2015.
Odpovědět
Quiking
Zkušený
Zkušený

nadílka 14-15

Příspěvek od Quiking »

Omlouvám se všem, které jsem trochu našťouchnul stylem moji objednávky na místním shopu při avizování těchto boxů.. Klucí promiňte, ale prostě jsem to všechno musel narvat do košíku *rfl*

Obrázek

jo a tady Vám ještě v roce 2015 přeje vše nej Evžen Urvalpalec :-)

Obrázek

a teď jdeme na to :-)

balíčky navíc + bonusy

1997-98 UD Ice Hockey Hobby Balíček x10, 2001-02 Parkhurst BAP Hockey Hobby x2

Potěšil Franzen + Getzlaf z jednoho bonus balíčku, Ice klasika - plastové karty v různých variacích. A pecka v podobě dřívka z BAP Plante tuším /90, jen jsem koukal, že je asi mírně šmrncnutý na levé straně.

Obrázek

Obrázek

1998-99 UD Choice Hockey Preview Retail Box

Tady jsem si kucí trošku naběhnul. Neřešil jsem název "preview" a čekal nějakou verzi retail boxu.. ale bohužel. To co jsem nevěděl je, že tato "preview" verze jsou pouze řadovky s vyraženým nápisem "preview" a toť vše... žádné starquesty,skládačky ani goldka.. takže si dejte pozor kdyby jste někdy narazili na tento box - za 1200,- dostat přes 100 řadovek je trošku málo :-) ale co.. chybami se člověk učí.

Obrázek

2000-01 UD MVP Hockey Hobby Box

Spravit chuť jsem si tedy šel s MVP, které podle mě zklamat ani nemohou.. krásné inserty skoro v každém balíčku, pro mě opravdu paráda.. slušná trefa je Modano /100

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

2002-03 Topps Stadium Club Hockey Hobby Box

V tomto boxu byla slušná možnost trefit parádní karty věnované Paťovi od Royů.. Každý balíček obsahoval "decoy card" - jednalo se o řadovou kartu s větší tloušťkou - bohužel při balení se hoši moc nezamysleli a lesklou stranu této karty dali proti lesklé straně karty následující.. no zkusil jsem pár oddělit a výsledek - obě karty KO, takhle jsou i memo - Williams šel snadno, ale Richards už hůře - uvidíte sami.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

2005-06 UD Rookie Update HOBBY Box

V minulosti jsem vždy k objednávce na shopu vzal i nějaké balíčky této serie - vždy jsem měl pouze řadovky a proto mě nyní zaskočilo kolik krásných inzertů tato serie obsahuje - Sid ani Alex nepřišel, ale nějak zvlášť mi to nevadilo.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

1999-00 Topps Gold Label Hockey Hobby Box

A jdeme pomalu do finále. Gold label je srdcovka a tak jsem nemohl odolat.. John je /100

Obrázek

Obrázek

1996-97 Fleer SkyBox Metal Universe Hobby Box

A máme tu závěr. Karty metal universe v mém mladí byly něco jako vstupenka mezi smetánku :-) Karty jsou opravdu nádherné.. i po těch letech nejsou vybledlé, nelepí k sobě, povrchová úprava je stálá..

Obrázek

Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Re: nadílka 14-15

Příspěvek od deiv14 »

Paráda, Metalky jsou pro mě nejkrásnější karty vůbec, kdyby si nevěděl co s nimi, tak dej vědět *rfl*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Ten Topps Stadium Club byl hodně nabušený, škoda té redemption ... moc pěkný výběr boxů, super otevíračka :thumbup:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

paricovsurneg50
Opora
Opora

Příspěvek od paricovsurneg50 »

stadium box bol bohato plneni, škoda že v metalkach nebolo armor plate / seria brankarov/ ale aj rookie update neurazili *cheer* a Planta z hokejkou vytiahnut z dvoch balikov ... *dlr* *dlr* *dlr*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

na tuto sestavičku jsem se dlouho těšil. No já bych byl spokojen, inserty Gold label úžasný...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2015“