jo a tady Vám ještě v roce 2015 přeje vše nej Evžen Urvalpalec

a teď jdeme na to

balíčky navíc + bonusy
1997-98 UD Ice Hockey Hobby Balíček x10, 2001-02 Parkhurst BAP Hockey Hobby x2
Potěšil Franzen + Getzlaf z jednoho bonus balíčku, Ice klasika - plastové karty v různých variacích. A pecka v podobě dřívka z BAP Plante tuším /90, jen jsem koukal, že je asi mírně šmrncnutý na levé straně.

1998-99 UD Choice Hockey Preview Retail Box
Tady jsem si kucí trošku naběhnul. Neřešil jsem název "preview" a čekal nějakou verzi retail boxu.. ale bohužel. To co jsem nevěděl je, že tato "preview" verze jsou pouze řadovky s vyraženým nápisem "preview" a toť vše... žádné starquesty,skládačky ani goldka.. takže si dejte pozor kdyby jste někdy narazili na tento box - za 1200,- dostat přes 100 řadovek je trošku málo

2000-01 UD MVP Hockey Hobby Box
Spravit chuť jsem si tedy šel s MVP, které podle mě zklamat ani nemohou.. krásné inserty skoro v každém balíčku, pro mě opravdu paráda.. slušná trefa je Modano /100

2002-03 Topps Stadium Club Hockey Hobby Box
V tomto boxu byla slušná možnost trefit parádní karty věnované Paťovi od Royů.. Každý balíček obsahoval "decoy card" - jednalo se o řadovou kartu s větší tloušťkou - bohužel při balení se hoši moc nezamysleli a lesklou stranu této karty dali proti lesklé straně karty následující.. no zkusil jsem pár oddělit a výsledek - obě karty KO, takhle jsou i memo - Williams šel snadno, ale Richards už hůře - uvidíte sami.

2005-06 UD Rookie Update HOBBY Box
V minulosti jsem vždy k objednávce na shopu vzal i nějaké balíčky této serie - vždy jsem měl pouze řadovky a proto mě nyní zaskočilo kolik krásných inzertů tato serie obsahuje - Sid ani Alex nepřišel, ale nějak zvlášť mi to nevadilo.

1999-00 Topps Gold Label Hockey Hobby Box
A jdeme pomalu do finále. Gold label je srdcovka a tak jsem nemohl odolat.. John je /100

1996-97 Fleer SkyBox Metal Universe Hobby Box
A máme tu závěr. Karty metal universe v mém mladí byly něco jako vstupenka mezi smetánku