No, vypadá tak nějak odevzdaně. Jako kdyby se mu celá jeho kariéra promítala vc hlavě a on vzpomínal jak chytal v Bruins a jak dopadl...gonzzzales píše:Thomas má utrápený výraz, asi nuda na Floridě
Neměl si dávat rok odpočinek. Je fakt, že byla výluka, ale ztratil rok, kdy ještě mohl bojovat o SC a teď dřepí a pomalu končí.SteveRogers92 píše:No, vypadá tak nějak odevzdaně. Jako kdyby se mu celá jeho kariéra promítala vc hlavě a on vzpomínal jak chytal v Bruins a jak dopadl...gonzzzales píše:Thomas má utrápený výraz, asi nuda na FloriděSteve
No já to myslel tak že z pohledu hráče/brankáře není Florida zrovna vysněnou hokejovou štaci.Přesně řečeo není to tým kam by se všichni hrnuli. Ale Floridu mám rád o tom žádna, když jsem se dočetl že Luongo se vrací do Floridy jásal jsem. Stevesanny54 píše:Myslim že zrovna Timova kariéra je strašně zajímavá a až se za pár let podivá ve vitríně na svoje trofeje, určitě se nebude tvářit takhle...Btw jeho kariéra skončila statisticky naprosto v pohodě...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host