Z chuti som si vychutna Madison Square Garden a zapas NYR - COLORADO, a nasledne som sa presunul do Philly kde som absolvoval zapas PHI - Columbus
No a cakali ma tam nejake tie boxiky:

So let´s Go..
Box 1 Pinnacle Summit 96 (popravde netusil som co je to za balenie tak som ho zobral)

Balicky na rozdiel od klasickeho boxu boli v krabickach

Nafotil som len Rookies a jednu Artifst Proof Paralelku

Ako druhy boxik Pinnacle BeeHive 97/98 Hobby co su Oversized karty (5x7 palca format) tusim ze garantovana je jedna podpisovka
Base

Rookie a nizsie zamorske sutaze

Goldky

Legendy len nahlad (dokopy ich bolo tusim 8 kuskov)

BeeHive Team a Gold Team

No a na zaver podpis - cakal som nejaku podpisovku novacika a ono takto STAN MIKITA a ROBERTO LUONGO - Greeeeeeeeeeat !

Na rad prisli boxy Zenith verzie Hobby rocniky 95/96 a 96/97, priznam sa ze o nich som snival od maleho decka vzdy ked som videl beckett tak som cumel co su to zac a hlavne su to boxy ktore sa objavuju v predaji uz len sporadicky

Rocnik 96

Rocnik 97

Leaf Limited 97 (tento rocnik som sice uz mal ale velmi sa mi pacilo balenie)

vysledok

ITG Signature Series 2003

Subset Golf a balicek

Base a Jersey

Podpisy

BAP Millennium 2000 Hobby Box velka chutovecka pre mna

Base

Paralelky Red /1000 a Blue /100

Popdisy Silver

Gold Podpisy a jedna chutovecka s limitom /20

Topps Gold Label

Base

Paralelky Schvalne som oskenoval tychto 2 Jagrov, obaja su Class 1 ale jeden ma logo cisto transparetne a druhe cierne (klasicka base ma zlate logo, tu ciernu chapem ale to transparentne logo neviem ci je to nejaky paralel alebo nie)

ITG Used 2004

Za mna velka spokojnost uzil som si otvaracku hlavne kvoli tomu ze su to boxy ktore sa bezne v predaji nevyskytuju.