moje delší odmlka je díky služebce, kterou jsem si zpříjemnil jedním utkáním NHL (Canucks-Preds) a také pár boxíkama. Pro mne osobně první návštěva USA, poprvé v životě NHL, takže obrovský zážitek. Hokejové karty tam jsou opravdu na každém rohu, byl jsem se dokonce podívat i do COMC, které sídlí v sousedním městě. Canucks ani Preds sice nejsou moje týmy, ale když byla možnost vidět zápas NHL jen tři hodiny jízdy od mého hotelu, šel jsem do toho! Tak snad nikoho nepohorší, když začnu NHL zápasem:

Tak a teď už ke kartám. V sámošce jsem si koupil pár balíčků ze zvědavosti. Byla za pakatel, řádově 40-50kč...
Topps 2014 NFL

V NFL se moc nevyznám, ale Manning myslím není špatná trefa
Prizm NFL 2014:

dvě green paralelky v jednom balíčku moc potěšily
a teď už k NHL.
Fleer 14-15

vyloženě balíček na zkoušku a nepřesvědčil mě. Design karet se mi prostě nelíbí
Artifacts 14-15 2x

Tady moc potěšil Gretzky a Harvey. Jinak ale bohužel nic.
A nyní už boxíky

jako první Titanium 13-14

a to nejlepší Oleksiak /99, Lauridsen /299

+ jumbo

Od tohohle boxu jsem si moc nesliboval a tak nejsem nijak extra zklamán. Vše k dispozici.
Prizm 13-14
Na tenhle box jsem se strašně těšil. Hrozně se mi líbí řadovky, které si chci sesbírat a také inserty. Base nefotím, to všichni známe, takže rookies a jen to nej:

Campbell je /20, Gáborík /50. Richter moc potěšil!
Jak už jsem psal, strašně se mi Prizm líbí, takže jsem byl moc natěšen. Výsledek mi výrazně radost neudělal, takže ty podpisy poputujou na bej. Cílem je dosbírat celý base.
Domů jsem si přivezl neotevřené Rookie Anthology a Prizm 13-14, otevřu asi dnes nebo zítra, nafotím a hodím do sekce.
Díky za pozornost a omluva za kvalitu fotek. Nechápu se mi děje s telefonem, ale zase to takhle blbě nafotil. Příště už to snad bude lepší.

PS: jestli máte o něco zájem, ozvěte se. Krom Prizm Base je všechno volné..