https://www.youtube.com/watch?v=wxjcLmz ... nAHmqhwBEQ
mějte se
Honza
p.s. Kritika vítána

Abych ti řekl pravdu, tak líbí. Mne ten retro styl prostě baví, ale hlavně tady jde o tradici . Zkus si posbírat Panini Prizm od roku 1934 nebo 1956dj4u píše:Nevím co na to říct, 24 boxů to je fakt nálož, až na to že těch nejhnusnějších karet co existujou... fakt nerozumím tomu proč to lidi kupují, když je tolik jiných hezčích sérií, ale dle mne OPCH je fakt hnus, rok co rok, proto se tě ptám, Tobě se ty karty líbí?![]()
deiv14 píše:Mně nejvíc dostala věta "Snad dlouho vydrží" u představovaného insertu, to je jak kdyby si ty karty podroboval zátěžovým zkouškám nebo co
Jinak ty patche chodí za na eBayi myslím za dost slušny částky, takže jestli se ti blbě skladujou...
A co se týče 3D karet, to si neměl ani jednu ve čtyřiadvaceti boxech?
Pro ty co sbírají týmy je to parádní. Tady se aspoň dostane na hráče, kteří tolik karet nemají a je to letos jediná serie s takovým počtem karet. (když nejsou Score).hcards píše:Abych ti řekl pravdu, tak líbí. Mne ten retro styl prostě baví, ale hlavně tady jde o tradici . Zkus si posbírat Panini Prizm od roku 1934 nebo 1956dj4u píše:Nevím co na to říct, 24 boxů to je fakt nálož, až na to že těch nejhnusnějších karet co existujou... fakt nerozumím tomu proč to lidi kupují, když je tolik jiných hezčích sérií, ale dle mne OPCH je fakt hnus, rok co rok, proto se tě ptám, Tobě se ty karty líbí?![]()
Navíc na nich vychází nejvíce hráčů z každého týmu v průměru 17 na tým.
Ja mám OPC karty tak isto rád. OK, nie sú zrovna najkrajšie z najkrajších..... ale páči sa mi, že vychádzajú aj pre menej známych hráčov, nie len top 100 hráčov sezóny.... To ocenia najmä zberatelia iných hráčov ako Gretzky, Lemieux, Crosby, Jágr....dj4u píše:Nevím co na to říct, 24 boxů to je fakt nálož, až na to že těch nejhnusnějších karet co existujou... fakt nerozumím tomu proč to lidi kupují, když je tolik jiných hezčích sérií, ale dle mne OPCH je fakt hnus, rok co rok, proto se tě ptám, Tobě se ty karty líbí?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host