Jarouš

inserty

No name jersey

No name auto

Crosby

Malkin

Mike Green - Prime/50

u téhle karty se dá říct jediné... ani pecka ani pohroma
Suma sumárum oproti již dříve ukázaným breakům tohoto produktu tady na fóru je ten obsah slabší, ale na druhou stránku mé očekávání bylo poměrně naplněno. K tomuto boxu zbývá jen dodat, že ho lze jen doporučit.
Další dva boxy jsem dostal při oslavě mých narozenin, z čehož jeden jsem čekal pouze box 2013/14 Panini Contenders. Druhý box jsem absolutně nečekal, o to víc potěšil (2013/14 Crown Royal). Začneme s Contenderskama... Z boxbreaku na Youtube jsem měl jakous takous představu, co všechno lze z těchto boxů vytáhnout, tudíž v boxu jsem si přál mít nejlépe nějakou nízce limitovanou (short print) podpisovku známějšího nováčka. Dále pak tří, čtyř, šesti bo osmi podpisovku nejlépe nějakých legend a patch podpisovku. Nakonec mým tajným přáním bylo vytáhnout jakoukoliv kartu Pata Lafontaina. Zde je výsledek...
řadoky CZ/SK, krásné karty=

řadovky stars, krásné karty=

řadovky golmani, krásné karty=

inserty krásné za to

rookie /600 za Mazance

podpisovky hard

podpisovka SP-dobré jméno

čtyř podpisovka: Bennett, Zatkoff, Laughton, Konan

Za chybějící patch podpisovku a Lafontaina

V celkovém hodnocení si myslím, že tohle byl jeden ze slabších boxů, avšak to je kouzlo tohoto produktu, buď to člověk trefí, bo to dopadne nějak podobně jako můj box. Každopádně tento produkt bych určitě také doporučil, jelikož 18 balíčků a garantované minimálně čtyři podpisovky si myslím, že za to stojí.
Nakonec si nechávám box 2013-14 Crown Royal. Tento produkt byl jedním z těch, po kterých jsem pokukoval, avšak 4 balíčky a málo karet za poměrně velký peníz bylo pro mě velkým riskem, tudíž jsem dal přednost Contenderskám. O to větší překvapení a potěšení pro mě bylo jejich obdržení

řadovky jsou velmi pohledné

řadovky CZ/SK, hvězdy a golmani

jersey, podpisovky a inserty zde za:
jersey Rask

jersey Hickey

Rc Henderson /499

auto Collins /499

a nakonec hit všech balíčků a boxů, co jsem o víkendu rozbalil
auto patch Charlie Coyle /25 - limit super, patch super a jméno celkem ujde (2013/14 70 zápasů a 30 bodů), tudíž

Tento box byl spíše nováčkovský, škoda, že se nekonal nějaký Lafontaine, ale oproti ostatním boxům a mému očekávání dávám

Otvíračku jsem si parádně užil, při oslavě jsme z toho udělali i video, takže ho mohu později dodat