2013/14 Masked Stories Hobby box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2014.
Odpovědět
standish
Veterán
Veterán

2013/14 Masked Stories Hobby box

Příspěvek od standish »

V půlce dubna jsem si zpestřil narozeninovou párty :-) jednou rozbalovačkou (první box po dvou letech :wtf: ). Asi vás napadne otázka, proč si sběratel Hejduka a Sakica koupí Box s českými brankáři. Jednoduše proto, že jsem si chtěl otevřít box, ve kterém budou karty, které se mi budou líbit, v každém balíčku bude alespoň jedna karta, která se líší od řadových a taky proto, že k českému hokeji nejsem otočený zády ;-) a taky proto, že tento produkt nabízí jak se říká, za málo peněz hodně muziky :-)

Těchto boxů bylo na fóru prezentováno opravdu hodně, takže už vás určitě nudí, ale stejně to sem hodím. :-)

Nejprve balíčky, které jsem si objednal k boxu?
Samozřejmě Topps 2x, tentokrát rok 1995/96: Hodně povedené balíčky, karty Richtera i Mogilnyho vkládány 1:36
Obrázek
Ještě byly dva balíčky 1998/99 O-Pee-Chee Chrome, ale byly samé řadovky, tak jsem nefotil. ;-)

Teď už k samotnému boxu včetně balíčku Cards day, base karty vynechány. ;-)

2nd Round - To jsou karty jak dělané pro mě, nádherná práce :-)
Obrázek Obrázek

Masky:
Obrázek

Unforgiven, Double Security a Authentic Moments - Unforgiven a Double Security jsou nejméně zajímavé karty z celého boxu a u Authentic Moments mě dráždí okénko s nápisem, vypadá to jako když je karta špatně seříznutá. ;-)
Obrázek

Road to the Cup - Po rozbalení zavládla veliká radost z Francouze v Rainbow verzi /12, bohužel karta není v úplně top stavu, na přední straně je nepěkná bublina z nedolehnuté folie a na zadní straně je špatně vyražený limit :-( (Jediná kaňka tohoto boxu)
Obrázek
Obrázek

Podpisy - Bohužel Falter se mi sešel jak v Cards Day balíčku tak v boxu, takže rozmanitost trochu utrpěla ;-)
Obrázek

3rd round - Pivovarník Čechmánek se počítá :-) a Litvínov vždycky potěší.
Obrázek

Printing Plate - Díky Jarošenkovi za videa a perfektní vysvětlení podstaty těchto printing platů, teď už alespoň vím, k čemu tato věc vlastně slouží. ;-)
Obrázek

Magic Moments - Absolutní pochvala za takovou kartu, nádherná záležitost, chvilku jsem uvažoval, že bych je sesbíral. ;-)
Obrázek

Game Used - Tady mám dotaz k Horčičkovi, jestli je možné, aby dres v kartě byl ten stejný jako má Horčička na fotce, protože při bližším pohledu na kartu se mi zdá, jako by na fotce ty šmouhy u nápisu Zlín skutečně byly.
Obrázek

Taky se na mě usmál jeden Hašan :-)
Obrázek

Hrozně moc mě bavilo rozbalovat tento box, protože většina těch karet jsou prostě parádní a to je důvod proč jsem tento box pořizoval a stále mě láká doplnit nějakým tím Retailem. :clap:

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2013/14 Masked Stories Hobby box

Příspěvek od valento3 »

Tak to je nářez, mít ze dvou balíčků Topps dva box hity *drink*

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

JJ, povedlo se, tuším, že to byly poslední dva balíčky u Pavla na shopu, ale hlavní důvod proč jsem tyto balíčky bral byla Mystery Finest karta s nesundanou černou fólií, ta by se mi moooc hodila. :-)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

info k Horčičkovi, dres je opravdu ten na fotce, fotku jsme dostali ke dresu.
jen pro zajímavost, dres si někdo nevyzvedl z aukce, byl k mání za 3850,-kč

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2014“