Jinak oproti posledním letům příjemná změna a jsem hodně zvědavej na další představování...
Veteran fans hcs píše:...v KHL kartách také vychází
insertní set z loňským vítězem poháru a nikdo se nad tím
nerozčiloval.
...
Veteran fans hcs píše:Máte pravdu, ale jen jsem chtěl vysvětlit jak jsme se k tomu letos postavili
stejně tak budu ochotně vysvětlovat, další dotazy
s checklistem legend chvilku vydržte, jediné co teď můžu říct je že bude v subsetu 20
hráčů, 10 ze starší doby a 10 těch mladších
Ok, já bych měl teda obecný dotaz ke grafikovi. Je to práce nějakýho "insidera", teda sběratele karet, který má určitě schopnosti a dovednosti s grafikou nebo je to dílo profi člověka (třeba z nějaký reklamky, grafickýho studia, apod.), který s naším koníčkem nemá nic společnýho a vytvořil pouze produkt na základě vašich požadavků?Veteran fans hcs píše:stejně tak budu ochotně vysvětlovat, další dotazy
Smiesku, chapu, ze jsi sberatelkou zlina. Podle me je ale spis dulezitejsi zalozit tradici, nez (kdyz to reknu osklive) vyjit tobe vstric.smiesek píše:Veteran fans hcs: rozumím, děkuju za upřesnění, i když tedy stále nemám představu, jak budou jednotlivé karty pod limitacemi vypadat, ráda bych případně navrhla, pokud se rozhodnete vyrušit karty s limitacemi x/9, jestli by pak v tomto případě jste neuvažovali, aby karty nezůstaly "ležet", že tu jakože pomyslnou 9ks sadu xx počtu karet, by bylo možné si jako komplet zakoupit - něco jako dárkové balení, určitě bych patřila mezi jedny z těch 9 sběratelů/fanoušků, kteří by si rádi tento komplet rezervovali a zakoupili, bez ohledu na cenu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti