2014-15 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
Odpovědět
worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 14 / 15 - OFS Classic

Příspěvek od worlikk »

Já tak trochu souhlasím s Moldou, přijde mi malinko zbytečný dělat tři verze insertního setu. Udělat něco ve stylu "insert" a "refractor insert" (zvoleno čistě pro ilustraci), tak OK a ta třetí varianta by ani být nemusela ;)
Jinak oproti posledním letům příjemná změna a jsem hodně zvědavej na další představování...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Molda: Souhlasím s Moldou. KDyž už se to tady zavedlo tak bych udělal extra serii pro Vítěze EHL (Zlín). Nemyslím že třeba takový Brnáci z toho budou nadšení. Já osobně bych nechtěl vlastnit kartu týmu který vyřadil můj milovaný tým( řadovky nemyslím) . Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Jen napíšu takovou mini připomínku.
Naivně jsem si myslel v loňském roce že se povede
vytvořit tradici s vydáváním samostatné miniserie
vítězů TELH na začátku nové sezony.
věřte nebo ne, ale Plzeňská miniserie při vyrobení
300 boxíků, zůstala na výdělku v mínusu,
proto jsme se rozhodli samostatně tyto karty nevydávat,
ale zařadit je jako insertní subset do klasické serie karet.
když se neprodalo 300 boxíků(máme jich skladem ještě70),
jak si myslíte že by to dopadlo s kartami Zlína?
ještě takové srovnání v KHL kartách také vychází
insertní set z loňským vítězem poháru a nikdo se nad tím
nerozčiloval.
hráči Zlína si ten loňský pohár vybojovali a ty karty si zaslouží,
stejně jakoby jsme je bez řečí vyrobili kteremukoli vítězi,
z kteréhokoli regionu

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Udělat insert vítěze minulýho ročníku je podle mě ok. Argument jestli budou mít Konfeťáci z takový karty radost nebo ne je úplně mimo. Nejsou to karty Zlína, ale vítěze ligy a tak by se na to mělo i nahlížet. A když takový karty nebudou tři v balíčku, ale v nějakým rozumným poměru, tak na tom nevidím opravdu nic negativního.
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

2 karty na box

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Možná budu za neznalost checklistu kamenován, ale jaká jména budou na kartách legend???? MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Souhlasím, mně naopak přijde naprosto zbytečné vydávat samostatnou sérii vítězi ligy, určitě bych si takový box nekoupil a to zřejmě ani pokud by se jednalo o můj oblíbený tým, naopak insertní série mi přijde fajn, zvlášť když jsou na ní takové pěkné fotky z pohárem :thumbup: na druhou stranu taky souhlasím s Moldou, 3 paralelní verze insertní série působí hodně zvláštně...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Veteran fans hcs píše:...v KHL kartách také vychází
insertní set z loňským vítězem poháru a nikdo se nad tím
nerozčiloval.
...

Veteran Fans: nevšimnul jsem si, že by se tady někdo rozčiloval. A to jsem ještě schválně psal, že to není kritika, jen čistě můj pohled na karty tohoto typu zaměřené na jeden tým a paralelní verze insertů. Sto lidí - sto chutí. Netvrdím, že je to špatně, ani se nerozčiluji - jen to mě osobně nesedí :) Připadá mi, že chválu vždy tak nějak vsajete jako "houba" :D Ale stačí drobná kritika nebo jiný názor a vždy se stavíte do podle mě až zbytečně defensivní pozice ;) Přitom často nebylo vyřčeno nic zlého.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Máte pravdu, ale jen jsem chtěl vysvětlit jak jsme se k tomu letos postavili
stejně tak budu ochotně vysvětlovat, další dotazy
s checklistem legend chvilku vydržte, jediné co teď můžu říct je že bude v subsetu 20
hráčů, 10 ze starší doby a 10 těch mladších

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Tak ono mě to je vcelku jedno, uvidím jaký bude desing jersey a podpisovek a jak bude kvalitní číslování těchto karet a podle toho do tohoto produktu bud pujdu nebo ne. Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Veteran fans hcs píše:Máte pravdu, ale jen jsem chtěl vysvětlit jak jsme se k tomu letos postavili
stejně tak budu ochotně vysvětlovat, další dotazy
s checklistem legend chvilku vydržte, jediné co teď můžu říct je že bude v subsetu 20
hráčů, 10 ze starší doby a 10 těch mladších

a jména??? alespon některá....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Veteran fans hcs píše:stejně tak budu ochotně vysvětlovat, další dotazy
Ok, já bych měl teda obecný dotaz ke grafikovi. Je to práce nějakýho "insidera", teda sběratele karet, který má určitě schopnosti a dovednosti s grafikou nebo je to dílo profi člověka (třeba z nějaký reklamky, grafickýho studia, apod.), který s naším koníčkem nemá nic společnýho a vytvořil pouze produkt na základě vašich požadavků?
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Grafikem této serie je člověk který se grafikou živí, pracuje hlavně pro významnou zahraniční
společnost a byl mě představen mým dobrým známým.
shodou náhod je to i bývalý sběratel, nejen karet ale i artefaktů spojených z hokejem.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Omlouvám se, ale další odpovědi až zítra
jsem druhý den po operaci recidivy břišní kýly a chce se mi už spát.
díky

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já třeba i jako komeťák nevidím, nic špatnýho na tom, že z balíčku vytáhnu kartu mistra ligy Zlín, stejně bych pak mohl říct, že jsem naštvaný, že na inzertech starších OFS není někdo z Brna, protože to byly vždycky TOP10 určité statistiky.. takže to beru jako fakt a hotovo .. ale teda když vidím, že tyhle karty mistra ligy budou jen dvě na box,tak potom fakt nechápu to množství paralelek.. to je pak vlastně nesesbíratelné ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Omlouvám se, budou na box dvě základní a jedna paralelka, mám prostě pocit že by bylo prima kdyby v každém balíčku byla ještě jiná karta než
řadovky. nehledě na to že bychom to samé chtěli dodržet i u balení na prodej do trafik(balíčky a dvoubalíčky).
samozřejmě můžeme ještě docenit zpětnou vazbu od Vás sběratelů a tu nejnižší limitaci u tohoto insertu zrušit.
bude jí tam suplovat ta varianta Replica Cup Winners s malým plechovým pohárkem.
mějte se, ty noci v nemocnici jsou dlouhé, Michal by o ton mohl vyprávět, že? ;)

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Lukyn55: no ono to tak už bude, že to nebude možné sesbírat :cry: , takže kdyby byla speciální série, pravděpodobnost by byla větší (ale pořád jsem přesto ráda, že bude nějaká ta vzpomínková karta na mistra TELH).

Veteran fans hcs: chápu správně, že tedy na základě podnětů sběratelů by bylo možné dodatečně upravit verze karet Cup Winners, místo 4 verzí, pouze 3? (x/249, x/49 a x/9) nebo se Váš poslední příspěvek týká jiného poměru balení?

p.s. přeji brzské uzdravení, zdraví máme jen jedno a ať je díky mobilnímu internetu či jaké používáte příjemné krácení si dlouhého času
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Myslel jsem x/249, x/49 a zrušit x/9
tu verzi s plechovým pohárkem určitě zachováme, její výroba nebyla z nejlevnějších :)

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Veteran fans hcs: rozumím, děkuju za upřesnění, i když tedy stále nemám představu, jak budou jednotlivé karty pod limitacemi vypadat, ráda bych případně navrhla, pokud se rozhodnete vyrušit karty s limitacemi x/9, jestli by pak v tomto případě jste neuvažovali, aby karty nezůstaly "ležet", že tu jakože pomyslnou 9ks sadu xx počtu karet, by bylo možné si jako komplet zakoupit - něco jako dárkové balení, určitě bych já a pak i určitě moje sestra patřila mezi jedny z těch 9 sběratelů/fanoušků, kteří by si rádi tento komplet rezervovali a zakoupili, bez ohledu na cenu :)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

smiesek píše:Veteran fans hcs: rozumím, děkuju za upřesnění, i když tedy stále nemám představu, jak budou jednotlivé karty pod limitacemi vypadat, ráda bych případně navrhla, pokud se rozhodnete vyrušit karty s limitacemi x/9, jestli by pak v tomto případě jste neuvažovali, aby karty nezůstaly "ležet", že tu jakože pomyslnou 9ks sadu xx počtu karet, by bylo možné si jako komplet zakoupit - něco jako dárkové balení, určitě bych patřila mezi jedny z těch 9 sběratelů/fanoušků, kteří by si rádi tento komplet rezervovali a zakoupili, bez ohledu na cenu :)
Smiesku, chapu, ze jsi sberatelkou zlina. Podle me je ale spis dulezitejsi zalozit tradici, nez (kdyz to reknu osklive) vyjit tobe vstric.
Vem si, ze by letos vyhrala treba sparta nebo slavia, kterou sbira tvrdim si rict vic sberatelu nez zlin, a na vsechny by se pak diky tvemu systemu nedostalo. Myslim si, ze pro sberatele je lepsi kdyz si jich vic vytahne jednu takovou kartu z balicku, nez ze bude mit 9 lidi v republice vsechny. Nehlede na to, ze kdybych byl zly, tak ti zkoupim vsech 9 edic naraz a mas po legraci, a pokud se pamatuju dobre, v americe a ani tady se moc nelibila myslenka, co pouzily cupky, kdyz do jednoho boxu dali cely nameplate hrace...
Ja bych byl radsi, aby se letos vybraly nejake paralelky nebo inserty, udelalo se +- jejich pevne slozeni, a ony tak vychazely pravidelne kazdy rok (tradicne). Napr jako MVP: base, /100, /25, UD base, /100, /10, Artifacts base, ruby, emerald, saphire, gold, black... takze tady treba jako /249, /49 a /9 s plechovym poharem.
A preju panu Hrbkovi, at se nenecha zviklat. Pokud byly v planu 4 serie, udelejte 4! Uz je to psane na strankach a nepusobilo by to dobre. Navic mate urcite nejake opodstatneni a bylo v tom i nejaka myslenka na zacatku, tak se ji drzte, at z toho nejsou zmatky a maglajz. Rekapitulujte a upravujte pred zahajenim serie nebo az po jejim vydani, ne ted, mesic pred vypustenim. :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“