jsem docela zvědavej na ty booklety, ale hned první věc, co je na nich špatně, je to že v sérii je 15 karet 9ti týmů :/ .. věřím, že karty budou pěkné, ale když se na ní neobjeví víc jak třetina týmů, tak je to bohužel k ničemu

.. pokud jde například o to, že týmy nedodaly nějaké určitě memorabilie, tak přece takové karty nemusíme tlačit na sílu (hlavně aby vyšly) a můžeme si je nechat na příští rok a dořešit to i s osatními mančafty
já vím, že je super, že se kartičky u nás pohly správným směrem, ale přijde mi, že se do těch karet první rok rve všecko co je možné a co procházelo třeba v zámoří určitým letitým vývojem a u nás to hned všecko musí být v prvních dvou sériích ..
přijde mi pak ten set jako komplet zbytečně přeplácaný .. už jen třeba množstvím různých paralelek.. řešilo se tady že hodně týmů nikdo nesbírá, nebo že o ně není moc zájem.. tak proč dělat dvě limitované paralelní verze base setu? 4 verze cup winners.. nebo ty výroční karty? myslím, že pro normálního sběratele karet nebo kluka co si koupí balíček karet někde na stánku je totálně nezajímavé, že Třinec hrál jedno utkání v růžových dresech nebo, že některé týmy měly určité výročí, nebo se k výročí jiného týmu jen přimotaly.. to když vyhrál Zlín titul je podle mě podstatný důvod proč se jejich týmu věnovala celá inzertní série, ale tady mi to fakt přijde o ničem a k tomu hned ve třech paralelních verzích .. k tomu hned paralelní verze jersey a auto karet.. do toho by měla být ještě i podepsaná verze inzertů z první série .. prostě mi to osobně přijde zbytečné ..
v našich podmínkách bych řekl že by bohatě stačilo udělat pěkné inzerty (klidně i nelimitované) a k tomu třeba ty jersey a podpisovky .. místo toho je tady přehršel různých karet, které ještě mají navíc hodně nerovnoměrné zastoupení jednotlivých týmů
snad se to, co jsem napsal, nebude bráno jako kritika a pokud jo,tak snad konstruktivní