Ta reklama už je tam od ročníku 2010/11... a byla i na OFS Exclusives a Masked Stories.TwentyTwo píše:Už jsem chtěl karty pochválit, že jdou správným směrem, ale restaurace Rio Club? Opravdu?Nechtějte mi namluvit, že je to sponzor série když nemá ani na vlastní doménu? Nějaká reklama na projekt někoho z vedení?
dovolím si malou zprávičku, jednáme s Kladnem o takovém miniprojektuSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný![]()
![]()
Snad neprozradím nic nepatřičnýho, když napíšu, že Zlín o to prý neměl zájem...smiesek píše:p.s. něco v jednání s Kladnem, tak to tiše závidím, já jsem tajně doufala v podobnou kolekci zlínského týmu, jako měla Plzeň, že bych měla takhle Zlín pospolu, ale nikde žádné info, takže to beru jako pasé i s ohledem na to, jakým způsobem probíhají zlínské autogramiády se nedivím
zajímavá informace, to by bylo fajnVeteran fans hcs píše:dovolím si malou zprávičku, jednáme s Kladnem o takovém miniprojektuSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný![]()
![]()
jo to je pravda, že si za sestup můžeme sami, jenom mě štve že předchozí roky byly karty plus slušně řečeno nic moc a naopak special série parádní. Ale plus si furt jeli ten prapodivnej standart, a jen co v lize nejde tak to vypadá že se najednou všechno změníhokejcards píše:hoši hoši...za to přece můžou na Kladně, že nehrajou ELH, ne? tak klídek
Aspoň tolik neutratíšSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný
jo tak to je zas pravdaworlikk píše:Aspoň tolik neutratíšSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný![]()
Což se ale bohužel o Motoru říct nedá...hokejcards píše:hoši hoši...za to přece můžou na Kladně, že nehrajou ELH, ne? tak klídek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti