2014-15 OFS Classic
- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: 14 / 15 - OFS Classic
no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný

Steven : Jo přesně tak, to bylo první co mě napadlo

Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
- hokejcards
- Hvězda

Ta reklama už je tam od ročníku 2010/11... a byla i na OFS Exclusives a Masked Stories.TwentyTwo píše:Už jsem chtěl karty pochválit, že jdou správným směrem, ale restaurace Rio Club? Opravdu?Nechtějte mi namluvit, že je to sponzor série když nemá ani na vlastní doménu? Nějaká reklama na projekt někoho z vedení?
Mě tam nikdy nevadila (asi jsem si už zvykl že reklamy jsou všude
-
Veteran fans hcs
- Legenda

dovolím si malou zprávičku, jednáme s Kladnem o takovém miniprojektuSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný![]()
![]()
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
tak za mě grafické návrhy řadových karet
Jsem ráda, že zůstalo zachováno pozadí za hokejistou, spíše dávám přednost reálnému pozadí ze zápasu než výřezu postavy hokejisty. Alespoň co se týká řadových karet, u těch insertních to pak zase působí jinak.
Trošku mě překvapila diskuse na téma reklamy, ono reklamy jsou všude a za vším se musí hledat peníze - jak se to říká, bez sponzorů by nic nebylo
, je to stejné jako se tu hned na začátku sezony mluvilo o jednotlivých reklamách na dresech. Podle mě, kdyby to hodně někoho "bolelo", tak má taky možnost si podle mě na kartičky dát reklamu, třeba v ročníku 08/09 měla reklamu "burzicka", třeba někdo pamatujete.
Ale to je jedno, reklamu bych nechala reklamou a soustředila se na celkové zpracování karet.
Ale celkově jsem ráda, že i pro tuto sezonu budou vydány karty a jsem zvědavá na obě Série, třeba nakonec i lepší pojetí dvou rovnocenných sérií, než pouze vydání dotisku, který byl zaměřený hlavně na zbytkové jména hokejistů. Ale i tomu jsem byla ráda, někdy se poštěstila kartička hokejisty, který třeba odehrál jen jedno dvě utkání
p.s. něco v jednání s Kladnem, tak to tiše závidím, já jsem tajně doufala v podobnou kolekci zlínského týmu, jako měla Plzeň, že bych měla takhle Zlín pospolu, ale nikde žádné info, takže to beru jako pasé i s ohledem na to, jakým způsobem probíhají zlínské autogramiády se nedivím
Jsem ráda, že zůstalo zachováno pozadí za hokejistou, spíše dávám přednost reálnému pozadí ze zápasu než výřezu postavy hokejisty. Alespoň co se týká řadových karet, u těch insertních to pak zase působí jinak.
Trošku mě překvapila diskuse na téma reklamy, ono reklamy jsou všude a za vším se musí hledat peníze - jak se to říká, bez sponzorů by nic nebylo
Ale to je jedno, reklamu bych nechala reklamou a soustředila se na celkové zpracování karet.
Ale celkově jsem ráda, že i pro tuto sezonu budou vydány karty a jsem zvědavá na obě Série, třeba nakonec i lepší pojetí dvou rovnocenných sérií, než pouze vydání dotisku, který byl zaměřený hlavně na zbytkové jména hokejistů. Ale i tomu jsem byla ráda, někdy se poštěstila kartička hokejisty, který třeba odehrál jen jedno dvě utkání
p.s. něco v jednání s Kladnem, tak to tiše závidím, já jsem tajně doufala v podobnou kolekci zlínského týmu, jako měla Plzeň, že bych měla takhle Zlín pospolu, ale nikde žádné info, takže to beru jako pasé i s ohledem na to, jakým způsobem probíhají zlínské autogramiády se nedivím
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

- worlikk
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Snad neprozradím nic nepatřičnýho, když napíšu, že Zlín o to prý neměl zájem...smiesek píše:p.s. něco v jednání s Kladnem, tak to tiše závidím, já jsem tajně doufala v podobnou kolekci zlínského týmu, jako měla Plzeň, že bych měla takhle Zlín pospolu, ale nikde žádné info, takže to beru jako pasé i s ohledem na to, jakým způsobem probíhají zlínské autogramiády se nedivím
- smiesek
- Technická podpora

- Kontaktovat uživatele:
worlikk: když nemají zájem vydávat ani podpisové karty na autogramiády, tak se nedivím, ale to ať z toho tady neděláme off topic, tak jsem to chtěla jen trošku zmínit, protože už před rokem, kdy Zlín skončil 2. a já doufala v 1. místo jsem o něčem takovém snila 
Jinak ještě celkově ke grafice, dle náhledů na boxy, balíčky a nyní řadové karty bych řekla, že Série bude laděna do jemné neonové šedé barvy, žádné pestré barvy střídající se jako lentilky
A co mě nejvíce dostalo, když jsem četla první zmínky o tom, že série výjde i letos? Změna názvu (z plus na Classic), nevím proč, ale to bylo hned první, co mě "upoutalo"
Jinak ještě celkově ke grafice, dle náhledů na boxy, balíčky a nyní řadové karty bych řekla, že Série bude laděna do jemné neonové šedé barvy, žádné pestré barvy střídající se jako lentilky
A co mě nejvíce dostalo, když jsem četla první zmínky o tom, že série výjde i letos? Změna názvu (z plus na Classic), nevím proč, ale to bylo hned první, co mě "upoutalo"
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet
<<" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Karty jsou famózní, když se přidá kvalitní papír bude to klasa. Změnu loga hodnotím také na jedničku 
No já si snad po X letech koupím extraligové karty (masked stories se nepočítají
). Řadovky jsou nádherné, logo rovněž. Skvělý kompromis mezi designem s reálným pozadím a designem s čistě grafickým pozadím. Jsem zvědavý co příjde dále. Teď ještě doufat, že i použitý materiál bude kvalitnější oproti předchozím letem a bude to něco na způsob (či stejný) jako u Masked Stories apod.
Ale chválím a už teď jsem si celkem jistý, že do boxu půjdu a to i přesto, že extraligu už skoro 20 let nesbírám
Co se týče reklamy, tak jsem si ji všimnul jen na zadní straně karty. Tam mi vůbec nevadí, naopak. Je malá a pokud projektu přinese nějaké finance či jinou podporu, tak tím lépe.
Ale chválím a už teď jsem si celkem jistý, že do boxu půjdu a to i přesto, že extraligu už skoro 20 let nesbírám
Co se týče reklamy, tak jsem si ji všimnul jen na zadní straně karty. Tam mi vůbec nevadí, naopak. Je malá a pokud projektu přinese nějaké finance či jinou podporu, tak tím lépe.
- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
zajímavá informace, to by bylo fajnVeteran fans hcs píše:dovolím si malou zprávičku, jednáme s Kladnem o takovém miniprojektuSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný![]()
![]()
jo to je pravda, že si za sestup můžeme sami, jenom mě štve že předchozí roky byly karty plus slušně řečeno nic moc a naopak special série parádní. Ale plus si furt jeli ten prapodivnej standart, a jen co v lize nejde tak to vypadá že se najednou všechno změníhokejcards píše:hoši hoši...za to přece můžou na Kladně, že nehrajou ELH, ne? tak klídek
- worlikk
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Aspoň tolik neutratíšSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný
- Steven Hockey Cards
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
jo tak to je zas pravdaworlikk píše:Aspoň tolik neutratíšSteven Hockey Cards píše:no jasný, vydávejme hnusný karty a jen co Kladýnko spadne tak hned uděláme karty pěkný![]()
ale tak já za karty, který se mi líběj a sou pěkně udělaný ty peníze utratim rád, ale štve mě je dávat do karet, který se mi nelíbí a kupuju je vlastně jenom proto že sbírám celej tým a mám drtivou většinu jeho vydanejch karet a tak chci i ty další, ale je to spíš povinnost než nějaká extra radost tuhle základní sérii sbírat
Tak nezbieraj všetky karty klubu, ale len tie čo sa ti ozaj páčia
alebo si daj urobiť pár pekných home made podľa tvojej chuti 
A proč je zase hned na úvodním info "letáčku" pravopisná chyba ??? 
velmi sa mi pacia radovecky
extraligu nezbieram ale su fakt podarene
vidim trosku inspiraciu v SP Authentic a tie mam tiez rad
extraligu nezbieram ale su fakt podarene
vidim trosku inspiraciu v SP Authentic a tie mam tiez rad
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- DaveBrownsound
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Což se ale bohužel o Motoru říct nedá...hokejcards píše:hoši hoši...za to přece můžou na Kladně, že nehrajou ELH, ne? tak klídek
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
- karty-slavia
- Opora

- Kontaktovat uživatele:
Radovky super. Aspon bude zase radost sbirat ofsky
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46
Poslední série českých karet jsem vynechával, ať se jednalo o OFS nebo další minisérie. Letos by se to ovšem mohlo změnit, grafické návrhy vypadají opravdu dobře, tak jsem zvědav na seznam těch 200 karet, zda-li se do něj vejdou taková jména jako Ščotka, Sabolič či Robar a dalších hráčů, které ještě nemám na žádné kartě.
Jsou to upravené Panini Select... no, ale lepší povedená kopírka než bídný originál.