2014-15 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
Odpovědět
smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Re: 14 / 15 - OFS Classic

Příspěvek od smiesek »

:) jé, hezky pojaté plnění základních karet jmen hokejistů, i když mě jako sběratelce jednoho klubu bude chybět jakákoliv kartička hokejisty, který třeba nastoupil na led při začátku utkání :( že nebude mít kde jaké ucho kartičku.

Plnění stylem co klub to 2 golmani + vybraní hokejisté je systematické, stejně tak jako pokud se koukám na seznam bych řekla, že byla snaha o vydání i alespoň jedné karty Rc hokejisty z jednotlivých klubů.

Takže za mě:
:thumbup: - hokejová karta Roberta Říčky za Zlín, velmi mě to překvapilo
:thumbdown: - ne každý hokejista bude mít kartičku, ale třeba budu mít pak jiný názor po vydání 2. série, takže toho hodnocení s prstem dolů berte s rezervou, kdy mohu důvodně hodnotit po sezoně (event. vydání 2. série karet)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Rasťa Staňa v pětatřiceti jako RC, to je dobrý *rfl*
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

Tak checklist mě příjemně překvapil. Všichni tři odchovanci mají base hned v první sérce:-))))
Naposledy upravil(a) kulometcik dne pát 24. říj 2014 10:25:07, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

smiesek píše::) jé, hezky pojaté plnění základních karet jmen hokejistů, i když mě jako sběratelce jednoho klubu bude chybět jakákoliv kartička hokejisty, který třeba nastoupil na led při začátku utkání :( že nebude mít kde jaké ucho kartičku.

Plnění stylem co klub to 2 golmani + vybraní hokejisté je systematické, stejně tak jako pokud se koukám na seznam bych řekla, že byla snaha o vydání i alespoň jedné karty Rc hokejisty z jednotlivých klubů.

Takže za mě:
:thumbup: - hokejová karta Roberta Říčky za Zlín, velmi mě to překvapilo
:thumbdown: - ne každý hokejista bude mít kartičku, ale třeba budu mít pak jiný názor po vydání 2. série, takže toho hodnocení s prstem dolů berte s rezervou, kdy mohu důvodně hodnotit po sezoně (event. vydání 2. série karet)
Smíšku, vždyť je to jasné, zbytek týmu i s ušima, s přestupy i se střídavými starty bude v serii 2, nemůžeme teď vystřílet všechny náboje, musíme sěco schovat právě do druhé serie :wave:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

worlikk píše:Rasťa Staňa v pětatřiceti jako RC, to je dobrý *rfl*
Letošní kriterium pro rookie je méně jak 5 zápasu v ELH, Staňa v minulosti v ELH nestartoval ;)

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Fajn. I ja tam par odchovancu mam. Uvidime co inserty, jak moc se rozroste seznam toho co budu shanet. A kdyby se urodil nekdo primo v klafenslym dresu treba na legendach nebo tak vubec bych se nezlobil :D

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Veteran fans hcs píše:
worlikk píše:Rasťa Staňa v pětatřiceti jako RC, to je dobrý *rfl*
Letošní kriterium pro rookie je méně jak 5 zápasu v ELH, Staňa v minulosti v ELH nestartoval ;)
Já vím, ale stejně... ;)
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

A s tema novackama... Vzdyt je to logicky. V ELH hraje poprvy tzn. je to novacek v nasi soutezi a je jedno jestli mu je 20 nebo 40. Kdyby nekdo prisel do NHL ve vysokym veku tak by byl taky RC akorat ze tam se to nestava a v ELH jo.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Ja myslim, ze v NHL se novacek bere jen do 26 let, pak uz to je jen hrac, ktery poprve nastoupil do NHL:-). Je to od doby, kdy Makarov, jako stary cyp vyhral Calder trophy...

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:) tak já se nějak v těch Rc moc nevyznám a nevím po vzoru NHL karet, jak je to tam bráno, ale tady v ELH, odkdy se to začalo používat jsem měla za to, že se tím označuje karta hokejisty, který ještě nikdy nenastoupil v ELH, samozřejmě, někdy to trošku ujelo ;)

Jinak jsem určitě svou připomínkou ohledně seznamu karet jmen hokejistů nechtěla v žádném případě šťourat a navádět atmosféru, která se určitě objeví u každé série, a to, proč má kartičku ten či onen hokejista a nemá ji zase tam ten. Jen jsem to prostě poukazovala všeobecně u Zlína, jakož to sběratelka co nejvíce "ilustrací/fotek/obrázků" hokejistů v dresu Zlína ;)
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

zette píše:Ja myslim, ze v NHL se novacek bere jen do 26 let, pak uz to je jen hrac, ktery poprve nastoupil do NHL:-). Je to od doby, kdy Makarov, jako stary cyp vyhral Calder trophy...
takhle to berou z pohledu Calder Trophy, ale u karet bych to prostě vnímal jako první vydané karty po vstupu hráče do ligy ... když se podíváte v Beckettu na karty z prvních let, tak prostě první karta hráče byla RC ... další věc je, že u OFS je prostě snaha tohle rozlišování zavést až v posledních letech a proto vznikají tyhle paradoxy, že RC karty mají i hráči, kteří jsou věkem mimo kategorii rookie, ale mají prostě vydanou první kartu od OFS pro extraligu ...

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Proti gustu... nikde neni psane, ze vse musi byt podle NHL...

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

To samozřejmě ne, ale na druhou stranu karty jako takové jsou původně zámořská záležitost, takže tendence srovnat se se zámořskými standarty mi přijde jako přirozená a celkem pochopitelná aby naše karty byly případně akceptovatelné i za mořem a vzal je v potaz třeba strejda Beckett :think:

L73
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od L73 »

No na Roberta Říčku jsem čuměl jak puk. :) Je to dobrý týpek, máme jisté kvalitní zážitky... *drink* Ale docela blesková reakce, zařadit ho do tisku! Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Děláme co můžeme, včera jsme nafotili Josefa Straku :)

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Josef Straka není v mém hledáčku chyběnky hokejistů, stejně tak ani klubu (Sparta), ale oceňuji a vážím si práci fotografů na OFS karty a věřím, že touto informací a následně, pokud se podaří do letošního ročníku karet realizovat jeho kartu to přiznivci ocení :wave:
Obrázek

Cedric3003
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cedric3003 »

Zatiaľ tento ročník jednoznačne :thumbup:. Páči sa mi, že sú 2 gólmani na tím, teším sa na ďaľšie náhľady :wave:.
Zbieram karty Tomáša Tatara
ACC: https://lnk.sk/gcos

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Představen insert SOLID WALLS
http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=252

Zatím sou karty v sérii pěkně sladěný a ne jako v předchozích obyč. sériích kde to bylo pátyý přes devátý :thumbup:

bohužel pro mně nic *cry-a*

L73
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od L73 »

Solid Walls vypadají moc hezky. :thumbup: Jen nechápu, proč mají René Svoboda a David Honzík dříve insertní kartu, než řadovou Rookie? To dělal Sereal a absolutně mi to nedávalo smysl. :-( Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

L73 píše:Solid Walls vypadají moc hezky. :thumbup: Jen nechápu, proč mají René Svoboda a David Honzík dříve insertní kartu, než řadovou Rookie? To dělal Sereal a absolutně mi to nedávalo smysl. :-( Luk.
Asi aby měli co dát do BS druhý série a tam tipuju už SOLD WALLS nebude, ale budou jiný inserty ... Aspoň tak bych si to vysvětloval já. A nakonec, neni to jedno ?

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“