Plnění stylem co klub to 2 golmani + vybraní hokejisté je systematické, stejně tak jako pokud se koukám na seznam bych řekla, že byla snaha o vydání i alespoň jedné karty Rc hokejisty z jednotlivých klubů.
Takže za mě:

Smíšku, vždyť je to jasné, zbytek týmu i s ušima, s přestupy i se střídavými starty bude v serii 2, nemůžeme teď vystřílet všechny náboje, musíme sěco schovat právě do druhé seriesmiesek píše:jé, hezky pojaté plnění základních karet jmen hokejistů, i když mě jako sběratelce jednoho klubu bude chybět jakákoliv kartička hokejisty, který třeba nastoupil na led při začátku utkání
že nebude mít kde jaké ucho kartičku.
Plnění stylem co klub to 2 golmani + vybraní hokejisté je systematické, stejně tak jako pokud se koukám na seznam bych řekla, že byla snaha o vydání i alespoň jedné karty Rc hokejisty z jednotlivých klubů.
Takže za mě:
- hokejová karta Roberta Říčky za Zlín, velmi mě to překvapilo
- ne každý hokejista bude mít kartičku, ale třeba budu mít pak jiný názor po vydání 2. série, takže toho hodnocení s prstem dolů berte s rezervou, kdy mohu důvodně hodnotit po sezoně (event. vydání 2. série karet)
Letošní kriterium pro rookie je méně jak 5 zápasu v ELH, Staňa v minulosti v ELH nestartovalworlikk píše:Rasťa Staňa v pětatřiceti jako RC, to je dobrý
Já vím, ale stejně...Veteran fans hcs píše:Letošní kriterium pro rookie je méně jak 5 zápasu v ELH, Staňa v minulosti v ELH nestartovalworlikk píše:Rasťa Staňa v pětatřiceti jako RC, to je dobrý
takhle to berou z pohledu Calder Trophy, ale u karet bych to prostě vnímal jako první vydané karty po vstupu hráče do ligy ... když se podíváte v Beckettu na karty z prvních let, tak prostě první karta hráče byla RC ... další věc je, že u OFS je prostě snaha tohle rozlišování zavést až v posledních letech a proto vznikají tyhle paradoxy, že RC karty mají i hráči, kteří jsou věkem mimo kategorii rookie, ale mají prostě vydanou první kartu od OFS pro extraligu ...zette píše:Ja myslim, ze v NHL se novacek bere jen do 26 let, pak uz to je jen hrac, ktery poprve nastoupil do NHL:-). Je to od doby, kdy Makarov, jako stary cyp vyhral Calder trophy...
Asi aby měli co dát do BS druhý série a tam tipuju už SOLD WALLS nebude, ale budou jiný inserty ... Aspoň tak bych si to vysvětloval já. A nakonec, neni to jedno ?L73 píše:Solid Walls vypadají moc hezky.Jen nechápu, proč mají René Svoboda a David Honzík dříve insertní kartu, než řadovou Rookie? To dělal Sereal a absolutně mi to nedávalo smysl.
Luk.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host