Takže to nebylo myšleno jako tradice, ale jako alternativa nevyužitých karet

Já jsem ale nic takovýho nenapsal. A hlavně, všechny ty karty co vyjmenováváš jsou z dílny pana Hrbka, nejde o standartní karty OFS. Ano, poslední Masked Stories nebo Exclusive vyšly pod jejich hlavičkou, ale kromě internetu sis je stejně nikde koupit nemohl. Tudíž tam šlo pouze o to, že se pan Hrbek s Vrkočem domluvili, aby mohl na kartě být hráč v dresu extraligového týmu. Letošní nové OFS (klasická každoroční série) bude ale první oficiální a začíná to o čem ty píšeš, že nebude možné sesbírat vše. A na to jsem poukazoval, že mně připadá, že někteří extraligový sběratelé se tomu začínají bránit, mít obavu, hledat cesty,...Tomino69 píše:DzEjDy: Dovolil bych si nesouhlasit, vím o minimálně dalších 4 lidech co sbírá Kladno jako já a rozhodně dosbírat vše co týmu vyšlo se nepovede nikomu z nás, díky PP, limitu /3 apod. Takže to zase taková sranda jak si myslíš není.
V tom případě se omlouvám, já osobně karty OFS a pana Hrbka (ty jsou minimálně o level výš) až tolik nerozlišuju , je tam Kladno tak je sbírámDzEjDy píše:Já jsem ale nic takovýho nenapsal. A hlavně, všechny ty karty co vyjmenováváš jsou z dílny pana Hrbka, nejde o standartní karty OFS. Ano, poslední Masked Stories nebo Exclusive vyšly pod jejich hlavičkou, ale kromě internetu sis je stejně nikde koupit nemohl. Tudíž tam šlo pouze o to, že se pan Hrbek s Vrkočem domluvili, aby mohl na kartě být hráč v dresu extraligového týmu. Letošní nové OFS (klasická každoroční série) bude ale první oficiální a začíná to o čem ty píšeš, že nebude možné sesbírat vše. A na to jsem poukazoval, že mně připadá, že někteří extraligový sběratelé se tomu začínají bránit, mít obavu, hledat cesty,...Tomino69 píše:DzEjDy: Dovolil bych si nesouhlasit, vím o minimálně dalších 4 lidech co sbírá Kladno jako já a rozhodně dosbírat vše co týmu vyšlo se nepovede nikomu z nás, díky PP, limitu /3 apod. Takže to zase taková sranda jak si myslíš není.
Určitě není brzy, OFS jako firma chce udržet ceny balíčků a nově i dvojbalíčků na stejné cenové hladině jako v minulých letech.Fruitmatick píše:Možná je to ještě brzy, ale chci se zeptat, zda se už ví předběžná cena 1 balíčku a double balíčků?
Tak to jsem ani nevěděla, že toho nafotila tolik.Veteran fans hcs píše:Míšo, Vaše kamarádka fotila minimálně dvě třetiny všech fotek na karty.
mimochodem je moc šikovná.
Dočkáme se tedy zítra nových náhledů nebo checklistu?Veteran fans hcs píše: vydržte prosím ještě týden, díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host