Base asi už znáte, tak to nefotím, stejně jako limity /50.. protože jich je moc.. tady pár limitů /10, jso případně k dispozici (na scanu chybí Novotný, Lang, Bruk a Kašík).

Inzerty
Magic Moments jsou naživo porádní (k dispozici nejsou)..

.. z authentic moments je volný Miroslav Kapoun, Vlado Dzurilla a Zdeněk Vojta..

Road to the cup - taky super inzert (Málek, Popperle, Král a Čiliak jsou limit /12 (k dispozici)), ostatní limit/80 jsou do sbírky..

Unforgiven a Double Security (do sbírky)

Masky (k dispozici pouze Roman Málek Back View)

A jdeme do finiše.. nejdříve PP (jsou k dispozici)

Podpisovky - jednoduše paráda, chytl jsem i dost dobrá jména.. první 3 jsou v limitu 9 ks a jsou volné, z ostatních je volný pouze Bříza..

A nakonec memo.. volní jsou patrně Tuček a Popperle mask (jelikož jsem je na burze koupil a jsou skoro stejné).

Podepsané verze jsou limit /9 (ještě nevím zda je budu sbírat

Takhle to tedy vypadá když rozškubete 7 boxů, zážitek je to skvělý, a musím narovinu říci, že jsem otevřel už hodně boxů, a někdy jsou pocity dost smíšené (hodně často lituju vyhozených peněz), ale u tohoto převládá čistá radost, už po dvou boxech jsem si říkal: "kdyby tam už dál nic nebylo tak jsem asi fakt stejně spokojenej".
Takže kdo váháte, doporučuju zkusit.. a mějte se

PS: protože jak píšu výše většina toho jde do sbírky, pište si skutečně jen o to kde píšu že to je volné.. a prosím nepište si o řadovky. Ty rád najdu pokud máte zájem i o něco dalšího, ale nemám prostor ani čas řešit "objednávky" na pět base karet. Díky za pochopení