Pro mě naprostá paráda! Play-off Battles razantně ubylo, že se konečně dají brát jako inserty (snad jen 5 ks na box) a k nim přibyly tzv. Video hit - kde si můžete pomocí QR kódu, který je na druhé straně karty načíst url na youtube a přehrát si daný moment, který je vyobrazen na kartě... Dále tu jsou tzv. Clubs logo puzzle. Ano, je jich asi stejné množství, jako v minulém ročníku výše zmiňovaných Play-off Battles, ale na rozdíl od nepřehledných rusky psaných insertů si můžete sestavit loga všech klubů KHL (případně svých oblíbených), včetně jejich největších hvězd. Podle mě super nápad a navíc si jim to povedlo i designově.
Design řadovek podle mě ok. V podstatě stejný, jako v minulém ročníku + několik vylepšení... Pořád si ale nemůžu zvyknout na tu azbuku : -))
BOX 1:

Za mě naprosto super... Od shora silver verze řadovek, gold verze řadovek /100. Dále 5 + 1 /300, kde se povedly lepší jména. Podpisovka Sharks on ice /50 - opět jedno z lepších jmen a nakonec game worn jersey /150 z Doněcku 2013, kde se uskutečnil KHL Draft... V druhém okénku je parádní kousek loga.
BOX 2:

Ten už nebyl tak dobrý... hráče na podpisovce /50 ani jersey /250 neznám - game worn jersey z play off 2013.
A nakonec pár karet do sbírky LVA (ve spodní části můžete vidět příklad karty video hit - na druhé straně je QR kód:

PS: kdybyste měl někdo větší množství těch clubs logo puzzle, dejte mi vědět. Díky.