Dam to vsetko do jednej sekcie BOX BREAKS aj ked tu najdete komplet moje vianocne obsadenie

PRVE FOTKY su darceky v plnej krase

Takze ako prve som si zasluzil tieto male ale pre mna skvostne hodinky.. Su z limitovanej Edicie STEVEN STAMKOS /910

Ako druhe prisli na radu SWEETER BY THE DOZEN.. Edicia, ktora ma pre 9 mesiacmi zaujala predovsetkym pre COLORADO.. Hned som v drazbe jedno kupil. Dodnes neprislo.
Takze hned na uvod som mal sklamanie.. Podstupne som si ich zacal za rozne ceny nakupovat. Na zaver ostali LEGENDY, GOALIES, MON, COL. LEGENDY som som ani nepocital ze pod 200 Eur kupim. Tak aj bolo, ale cuduj sa svete najvacsi boj som dal za TOR/MON.
A dnes komplet cely set:

Ako dalsie prisli PRIVATE SIGNININGS.. Mal som moznost kupit ich ako ciastocne vyzbierany set 206 kariet. Nevahal som ani sekundu aj ked moja penazenka Vaha dodnes

A tu su v plnej krase:

Na zaver absolutorium

No a potom som si dal duel s touto dvadsiatkou boxikov. Dovod nakupu prave tohto cisla bola vola uzavriet zberatelsky rok 2013 na cisle 200 BOXOV. Balicky som prestal ratat pri cisle 89.

FREE PACKS vysledok z 8 balickov

Ako prve som hned otvoril PRIME a 2X BLACK DIAMOND 2014 HOBBY

PRIME (Balicek Dominion 2 karty, Balicek PRIME 5 kariet)

BLACK DIAMOND 2 BOXY:
BONUS BALICKY:

BOXY 1 a 2:

Potom nasledovali PANINI CERTIFIED A ROOKIE ATHOLOGY:

RA:

Nasledovali H&P 11/12

BTP 12/13

UPPER DECK CHL 01/02 - kazdy balicek 1 jersey

FLEER 2007

OPC 11/12 a 12/13

BAP IN ACTION 2004

A na uplny zaver som si nechal 2 boxy UD konkretne UD 02/03 Series II a 03/04 Series II.

Aj vam vsetkym zelam pokojne a nicim nerusene sviatky Vianocne.. A nech najdete pod stromeckom len to co si zelate.. a v boxoch este lepsie veci ako si zelate.