Pacific Head up

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2013.
Odpovědět
Dodko02
Hvězda
Hvězda

Pacific Head up

Příspěvek od Dodko02 »

Cez týždeň som si otvoril jeden boxík a tu je výsledok.
Polovicu krabice zaberá dresík. Bohužiaľ som vytiahol asi najhorší aký do týchto boxov dávajú... Todd Bertuzzi
Obrázek
Obrázek
A teraz už karty... na ukážku base slovákov, ktorých si nechávam všetkých a colorado, z ktorého ostáva u mňa Sakic a Kariya
Obrázek
Complete, ktoré sú po jednej v každom balíčku. Foppa a Vlado ostávajú doma, zvyšok nájdete v tradeliste.
Obrázek
a poďme už na to lepšie...
inzertíky Fast Forward a Prime Prospects, ktoré sú fakt pekné *drink*
Obrázek
In focus (Fedorov, Spezza) a Stonewallers
Obrázek
Rink Immortals a rookie limitovaný do 899
Obrázek
LTD paralelky do 299 a Higgins do 250
Obrázek
paralelka inzertu /175, ktorá nie je v každom boxe, takže potešila + jersey limit /1200
Obrázek

a ešte jeden paradox.... dve rovnaké a pritom úplne iné karty... zadné strany sú v poriadku, ale na fotkách šetrili :D toto isté je aj pri base brankároch Chicaga Leighton a Thibault
Obrázek

Boxík hodnotím kladne, skoro ako každý čo pacificy otváral... Boli tri duplikáty čo je únosná miera, base karty sú pekné a veľmi kvalitné a k inzertom nie je čo dodať. Tie sú super. Plus pár paralleliek a dve Jersey, takže super. Navyše som mal dosť šťastie na inzerty a paralelky českých hráčov, takže spokojnosť ešte väčšia.
Keby bol o niečo záujem (vrátane base kariet), tak ich nájdete v tradeliste a nehanbite sa ozvať *typing* .

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2013“