Cup, Dominion, Black + bonus

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2013.
Odpovědět
Turok
Zkušený
Zkušený

Cup, Dominion, Black + bonus

Příspěvek od Turok »

Caute, tak slubeny break, pekne v poradi v akom som to otvaral. Fotky su trocha horsie, fotil som to iPadom a bola trocha tma.

1.BONUS
1 box som dostal z Dacardworld zdarma, 11/12 Panini nieco, moc som to neskumal. Tu je vysledok - slovaci, cesi, inserty. Potesila Private Signings - prvni vlastofka do zbierky ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

2. UD Black 2008/2009
Tento box som skusil preto, ze uplne zerem Pride of the Nation karty, tak som chcel skusit stastie. Okrem ineho tam byvaju aj ine solidne kusky. Bohuzial zo 4 kariet bola 1 presla redemption, no to je riziko podnikania. Naviac, ta redemption bola na solidnu kartu "Dual Player Auto Patch Clarke/Gagne x/3". Tu je break:
Obrázek

3. 2011/2012 Dominion Box 1
Mam napozeranych vela Dominion breakov, no tento box bol to najhorsie co som kedy videl. V podstate tam nebolo ani hovno. Jeden z tych boxov nebol "factory sealed", no zvysok balenia sa mi zdal neposkodeny. Naviac, taky predajca ako Dacardworld by asi len tak neodrbavali, takze hold len smola. Na goldke je Brad Boyes.
Obrázek
Obrázek

3. 2011/2012 Dominion Box 2
Tu naopak box podla mna uplne super. Akurat nasere 2x redemption toho isteho no-name hraca ;) Na Printing Plate je Zetterberg. Patch Landeskog 9/10 je uplna pecka.
Obrázek
Obrázek

4. 2011/2012 The Cup
No, zlaty klinec vecera ;) A vobec nie zly ... Leblanc sa na eBay predava celkom slusne. V principe v celej serii je len zopar novacikov sa daju solidne predat (Nuge, Schaifele) a Leblanc je jeden z nich. Na redemption je Signature Patches SP x/76 Taylor Hall
Obrázek
Obrázek

Aby som to zhrnul, celkovo spokojnost. Karty su pekne, aj ked som nevytiahol nic co by som chcel do zbierky (Pride of the nation, Stickside Signatures, Booklet, Honorable Numbers, atd.), takze skusit asi stastie na ebay. Urcite do takychto boxov pojdem ja v buducnosti. Ovela viac sa mi paci box s menej kartami a sanca na poriadnu pecku, nez vzdy mrte radoviek.

superman66
Legenda
Legenda

Re: Cup, Dominion, Black + bonus

Příspěvek od superman66 »

Díky moc za brejk.. obdivuju odvahu jít do těchto Hight-end produktů.. žel podle mě se zase potvrdilo že je to šílená loterie.. Pokud bych měl brát poměr cena-obsah tak jednoznačně vítězem je první box Panini - což je dost smutný.
UD Black jsou vyloženě propadák, škoda té redemption.. První Dominion je taky tragédie. Pak už zbývají jen dva boxy a já nechci být moc kritický.
Rozhodně super trefa ten Langeskog /10.. to je pecka. Zettenberg se taky nestratí :)

Cupky asi patří mezi lepší boxy co lze otevřít, ale na velký jásání to asi není.. LeBlanc super, Hall a Borque patří taky k tomu lepšímu co lze najít.. takže nakonec asi jo.. není to špatný. Ale celkově poměr cena obsah je to tedy dost síla.. :?

Jinak k té "sázce" Pavla s Dzejdym.. jsem zvědav jak se o to ted budou hádat :D Podle mě lepší Cupky ale kdo ví ;)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

DZOU12
Opora
Opora

Příspěvek od DZOU12 »

Paradny break,klobuk dolu to sa len tak nevidi otvarat taketo high end boxy. :thumbup:
UD Black 2008/2009 - tu bola faaakt strasna skoda prepadnutej karty,mohla to byt uzasna karta.
2011/2012 Dominion Box 1 - to si robia v panini srandu,takyto vyber do boxu *bang*
2011/2012 Dominion Box 2 - este,ze tam bol ten Landeskog
2011/2012 The Cup - podobny Leblanc sa uz vytiahol na fore a siel za celkom peknu sumu :clap:
- neurazi ani Signature Patches Halla a podpisovka Bourqoe

Myslim,ze na celej ciare vyhral box THE CUP.
Dik za super break.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Hlasuju, že v tomto případě bych raději otvíral jednu plechovku The Cup než 2x Dominion. UD Black bych kvůli prošlým redemption neotvíral vůbec. Jinak ten Bossy je povedená karty! ;)

Turok
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Turok »

Hans píše:Hlasuju, že v tomto případě bych raději otvíral jednu plechovku The Cup než 2x Dominion. UD Black bych kvůli prošlým redemption neotvíral vůbec. Jinak ten Bossy je povedená karty! ;)
v tom UD Black som vedel ze mozem chytit preslu redemption, zariskoval som. Inak UD ma 2x do roka Expo, kam sa da ta redemption poslat a nieco za to dostanem. Ale aku kartu to netusim. Neviete ci to takto uz niekto na fore riesil?

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Objektivně přiznám, že ten první tin Dominion je opravdu katastrofální. Taky jsem neviděl horší plnění než tohle... Ta druhá plechovka se ale podle mě k těm Cupkám určitě blíží. RC Scrivens, pressplate Zetterberg (škoda že nejsou dělaný líp jako třeba v Cupkách), Neely fight strap do sedmi, Landeskog do desíti. To nejsou vůbec špatný karty. V cupkách je krásnej ten Bourque, všude kde je prošedivělej Ray se SC je citovka, Leblanc je jedno z těch lepších jmen na RC, Hall bohužel pouze redemption, jinak asi taky povedená karta.

První plechovce Dominion natrhnuly Cupky zadel na plný čáře, druhá s nima podle mě dokáže držet krok. Ale milerád Pavlíkovi jeden balíček Artifacts koupím :) .
Obrázek

chaosak
Veterán
Veterán

Příspěvek od chaosak »

Díky za hodně zajímavý break a palec nahoru za odvahu :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

diky za break, skoda ze ty dominion neprinesly jeste neco navic. No zazitek to musel byt skvely.
Dzejdy, dluzis mi balicek novych artifacts:D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ten Ray je naprosto parádní :thumbup: ale stejntě tak luxusní karta je i sedmičkovej fight strap Neelyho ... sice tyhle karty ty boxy nezaplatí, ale tohle vytáhnout, tak jsem naprosto spokojený :clap:

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

hezkej break, řekl bych "hrdinskej" *rfl*

já bych měl nervy tohle rozbalovat a o to větśí dík, že to tady můžem u někoho skouknout a samozřejmě gratulace

icespoon12
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od icespoon12 »

To muselo stát peněz a odvahy ;) ten první box dominionu je hodně bídnej, to i já jsem na to snad byl lépe a to už je co říct *rfl* Ten druhej už je lepší, řekl bych s Cupkama vyrovnanej....

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Mě osobně se líbí dost ten Bossy z Blacků. Tyhle karty vypadají na živo parádně. Jinak gratulace a respekt před odvahou :-)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2013“