Rookie a paralel:

Jersey a auto:

a najlepšia karta z boxu:
.
.
.
.

S boxom som bol maximálne spokojný.Do zbierky putuje Malkin,všetko ostatné je voľné.
Tohle mě na novejch sériích fakt štve. Proč jsou v base setu hráči, kteří už nehrajou a aktivní hráči, kteří by si to zasloužili tam nejsou ...SugarRay píše:krásný karty ty Artifacts , tundra je uplně luksusní . nekoukal jsem na ten checklist ale vypadá to že St.louis tam neni snad ani na řadovce to mě mrzí .
Chybí brankáři...?Luky píše:Box moc pěkný a karty parádní. 100 karet na set je prostě málo, i když tam chybí brankáři, ale osobně bych ho nerozšiřoval. to už bych raději vynechal canadu a udělal ten set brankářů až do 150ti.
Třeba narozdíl od Lundqvista?pavelbart píše:Michale, ale ty jsou všichni dobrý
Jj, ale ani jeden neni v zakladnim setu, prostě je 100 karet hráčů v poli a stejně je to málo. Ale základní set má 150 karet, jen ty brankáři jsou s limitem a ten set Kanady bych uplně vypustil. Hlavně aby Gilmour neměl zase 2 řadovky:)Michal píše:Chybí brankáři...?Luky píše:Box moc pěkný a karty parádní. 100 karet na set je prostě málo, i když tam chybí brankáři, ale osobně bych ho nerozšiřoval. to už bych raději vynechal canadu a udělal ten set brankářů až do 150ti.Detroit tam má 4 - Osgooda, Haška, Howarda a Mrázka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host