Zde jsou vyfoceny jen ty "nejlepší"

Jinak ta podpisovka (Mat Clark) mě zklamala, horšího už tam asi neměli...

Máš úplnou pravdu, těšil jsem strašně moc! Třeba za řadovku Rinneho jsem moc rád. A to ohodnocení jsem nemyslel jako z finančního hlediska, stejně ty karty z vlastní iniciativy prodávat nehodlám, ani kdybych tam měl nějakou super, protože ten pocit by pro mě byl víc než peníze, mít třeba nějakou 1/1necak píše:Kámo, tyhle karty moc neznám, takže nevím, co přesně jsi od nich čekal (jestli chceš set, konkrétního hráče apod.) a taky dost záleží na tom, jak ke sběratelství přistupuješ... Pár týpků Ti sem určitě napíše, že to byl kulervoucí provar z hlediska "hamty hamty...", ale jestli jsi se těšil na rozbalování jak malej kluk, voněl Ti při tom ten smrad plastu a papíru a šustění balíčků Ti připadalo, jak kdyby Ti někdo šustil se šourkem, tak přesně o tom to je a provar by to nebyl, ani kdybys na tej kartě vytáhl nahatýho Paroubka! Víš jak - prachy budou...![]()
![]()
Souhlas, za gólmany jsem rád a za Granlunda zrovna tak, přeci jen, i kdyby se v NHL neprosadil, tak na MS si tím svým gólem už jméno udělalStefi píše:Myslím, že podpisovka Granlunda zas tak marná není15 gólmanů by mě taky potěšilo a podpis Clarka může být raz dva vyměněn
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host