Obsah:
- Oversized Card - 1 na Box Set
- 25 karet hráčů
- 5 karet Season Highlights

Oversized Card

Set

Veliká spokojenost a doufám, že příští rok si budu moct koupit další

Tak si nejdřív pořiďte brankáře, s rybáři tu plechovku nevyhrajetemapko píše:budes, s tucniakmi
Vzhledem k tomu, že to není první taková série, Freddy, bys už mohl vědět, co v boxu obvykle dá nalézt. A ty karty rozhodně nejsou ušmudlaný. A pro mě lepší tenhle set bez kusu další fusekle coby rádoby jersey karta. A pokud bys tam chtěl nějaké auto nebo patch, pak by ten box stál 2-3x tolikfreddy-NJD26 píše:to sou v tomhle boxu jenom takhle usmudlany karty ??? tam neni zadnej garant (jersey / patch / auto ) ?????
Viz Pavlův shop.... http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/e ... ns-Box-Setfreddy-NJD26 píše:no jaaa to neznaaam...proto se ptaaam ...box sem nikdy nekoupil ..takze se v nich lejno vyznam...nevim kolik to teda kostovvalo ...ale asi bych si to nekoupil.
Je pravda že nějaký memo karty v boxu by akorát zvýšily cenu, ale čekal bych na takovym setu třeba fotku se Stanley Cupem, nebo aspoň z finálový série a všichni ve stejnym dresu. Kdybych byl fanoušek Chivcaga asi bych si to taky pořídil, ale jinak se mi karty moc nelíbí. Nemluvim o designu a složení setu, mě vadí ty fotky.Bianconero píše:Vzhledem k tomu, že to není první taková série, Freddy, bys už mohl vědět, co v boxu obvykle dá nalézt. A ty karty rozhodně nejsou ušmudlaný. A pro mě lepší tenhle set bez kusu další fusekle coby rádoby jersey karta. A pokud bys tam chtěl nějaké auto nebo patch, pak by ten box stál 2-3x tolikfreddy-NJD26 píše:to sou v tomhle boxu jenom takhle usmudlany karty ??? tam neni zadnej garant (jersey / patch / auto ) ?????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host