Ale k věci.. prvním boxem byl 1997-98 Pinnacle
Nějak jsem si tento produkt popletl.. čekal jsem hromadu inzertů, krabice hlásá velkým písmem EPIX INSIDE.. ale až později jsem se dočetl že EPIX je jen v každém 21 balíčku.. v boxu jich bylo 20. Nu což.. to lepší se vejde na jeden scan:

Další dva boxy byly shodně 2010-11 O-Pee-Chee (jeden ve verzi retail a jeden hobby)
Boxy se prakticky liší poměrem vkládání inzertů, z retailu tedy vytáhnete cca o půlku méně co se inzertů týká a asi 4x méně paralelek.. šance na podpis či jersey prakticky nulová - ale to upřímně v obou boxech

Obsah jsem tedy dal dohromady, nescanuju pochopitelně base a nakonec ani retro..
RC - musím říci že tento ročník byl výborně obsazen co se nováčků týká..

Legendy

Retro paralelky (black jsou limitovány /100)

Různé inzerty - musím říci že velmi povedené a barevně super!

Naprosto skvělý inzert (poměr vkládání 1:36, tedy 1 v boxu.. měl jsem v každém jednu..)

No, a proč jsem psal o hitu? Abych vás navnadil na boxy od kterých jsem nic nečekal?

Kdepak.. hit jsem ale objevil až později když jsem si karty pořádně prohlédl...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.... a je to tady... Josh Bailey Blank back (limit tuším /5 a taky myslím case hit)

.
.
.
.
.
.
.
Že jako dobrý ale škoda toho jména???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.... tak dobře, není to ještě vše....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.... nevím jak dlouho mám rolovat aby to nebylo hned vidět...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.... a je to tady: dámy a pánové.. Mr. Alexander Ovechkin Blank back

No musím potvrdit že čím méně člověk čeká tím víc dostane.. od tohoto jsem skutečně nečekal nic a dost mi to vyrazilo dech..
Díky za pozornost

PS: velmi důležitá informace pro případné zájemce o cokoli - jsem ted dost busy a karty budu řešit až v září - omlouvám se tedy pokud nebudu reagovat na dotazy nebo se zpožděním..