Tak na přání místních masochistů přidávám scany naprosto nudného rozbalování
RA . Intensity jsou perfektní. Ten bronzový podpis taky, inserty taky pěkný.

Przm jsou luxusní karty, ale proč to nevydají celý...
SPx jsou luxusní. Ten Henrique je v poostatě HIT, ale... Jinak karta je to hezká, akorát mi přijde, že ten podpis je něco jako ten gravírovaný, ani jsem nezjišťoval, jak to je...
Pro mě největší hity - Jarda a Voky v nových dresech.
Vidíte, že jsem nelhal, všechny podpisy o ničem...
Ten Patch Bostonu pěkný. Ty SOTTky se mi líbí, zajímavý ten nový podklad.
Moments jsou pěkný, ale je jich tam hodně a půlka kanadský, jsem ale překvapenej, jak se prodávají.
Ještě RA: Bolig asi dobrý, já nevím. Ale já nechci tahat z boxu všechno, co musím strkat na bej nebo prostě do zámoří. Potěšil Quick a Crosby na Hart.
Z jedný věci mám ale upřímnou radost. Připadá mi, že lidi i za mořem konečně dostali rozum. Všechny ty inserty chodí za strašně vysoký ceny (3 až 5USD mi přijde dost). A naopak ty jersey chodí za málo (1 až 3). Je to dobře proto, že pokud tohle firmy uvidí, tak tam těch insertů budou cpát více a více. Já jsme teda hodně rád a myslím, že určitě takových 80% uživatelů zde, podle reakcí, taky. Takže jen tak dál!!!
Osobně bych pochválil obě firmy s licencí právě za to, že začínají dělat více a více insertů.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.