Rookie Anthology 12-13

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2013.
Odpovědět
Robino
Legenda
Legenda

Rookie Anthology 12-13

Příspěvek od Robino »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

a to najlepsie limit /10

Obrázek

do zbierky nepasuje nic ale produkt celkom zaujimavy...vsetko volne... :bravo
Naposledy upravil(a) Robino dne úte 26. lis 2013 20:37:45, celkem upraveno 1 x.

mapko
Legenda
Legenda

Re: Rookie Anthology 12-13

Příspěvek od mapko »

mne sa to celkom paci, Hansi tohoto by sme mali zohnat case na otvaracku

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

do toho by som siel opat... :thumbup: je to ozaj zaujimavy produkt s krasnymi kartami.... :thumbup:

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Kreider je parádní :thumbup: Takový obsah by mě potěšil. Gratuluju.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Jo Kreider je opravdu skvělá karta, ale pro trh v zámoří. U nás naprosto tuctová karta, kterou nikdo nezaplatí. Pavel to teď naposledy někde psal, že ho nebaví otvírat boxy proto, aby obsah potom musel prodávat někde přes poslední dobou ne moc dobře fungující ebay. A já jsem téhož názoru, už mě pomalu přestává bavit ta RC spoušť skrz naskrz všema produktama. A to příští rok to bude ještě několikanásobně umocněný. *bang*
Obrázek

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Taková karta jako je ten Kreider nemusí hned prodávat, ten hráč má před sebou budoucnost. Navíc nevím, jaké karty by lidi chtěli z boxů tahat. Našich hráčů už asi na insertech ani na base kartách moc v boxech nebude, český hokej v NHL poněkud vyklízí pozice.
Hobby od roku 1994.

Matty Gool
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Matty Gool »

uzasne *gp*
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Ahoj,
moc pěkný boxík, myslím hodně povedený, Kreider luxusní, bohužel také si myslím že asi u nás neprodejný, spíše na Ebay,
takže gratulace !!!!!!!!!!!!

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Tony Lapacka píše:Taková karta jako je ten Kreider nemusí hned prodávat, ten hráč má před sebou budoucnost.
Tak s tímhle bohužel nesouhlasím a mám s tím spojené i vlastní zkusšenosti. Pokud nejde o Crosbyho, Ovechkina nebo třeba Lundqvista, tzn. opravdu top stars v lize, tak neznám případy, že by se prodávali RC karty dráž než v první sezoně. Radím opravdu rychle kartu udat jestli nejde do sbírky, protože její cena teď už bude jenom klesat. Na to vsadím krk. Kreiderovi vyšlo pár zápasů v loňským playoff a díky tomu to jeho ceny karet nakoplo hodně vysoko. Má i štěstí v tom, že letos byla výluka a jelikož nemohli vycházet letošní nováčcí, tak to bylo všechno postavený na jeho osobě.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Dzejdy má pravdu, také jsem podobně přišel o spoustu peněz a to ne během roku, ale během týdnů!!! Jsem byl třeba líný a karta šla ze 100 na 50... Z Kreidera podle mě nic nebude, rozhodně ne nový Crosby, ta cena půjde těžko výše. Navíc pod Vigneaultem.... to už vůbec ne. ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Oproti tomu si stále myslím, že Kreider tu šanci má a patří mezi mladé naděje Rangers. Taky má celkem dost fans, tudíž i potenciálních sběratelů. Co se ale týče podobné kartičky, tak s tím moc zkušeností nemám.

http://kennybelvin.wordpress.com/2013/0 ... s-kreider/
Hobby od roku 1994.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Loni zazářil v PO a karty lítaly za rakety a když začala sezóna a jeho výkony nebyly jako v PO, šly o 60% dolů... aby byly opět vysoké i př. rok, musel by hrát na hranici 50, 60 bodů a to nebude. ;) Ale tak je to každýho věc, já bych se osobně takové karty zbavil, i když sám si doma schovávám některé RC karty s doufáním, že z nich něco bude...Ale u Kreidera si myslím, že to tak nebude, třeba se pletu, to nikdo nemůže věštit...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Pavle nebude. Ani omylem. Z něho žádná superstar NHL nevyroste. Podívej se za kolik chodí RC posledních jedniček draftu. Stamkos - to je vládce střelců celý NHL, tam se možná jakžtakž ty ceny drží. Tavares - letos celkem dominoval, ale musel by ještě hodně přidat, aby stoupnul v ceně. Hall, N.-H. a Yakupov - všechno stejný případy, na začátku rakety, ale postupně to opadá (bude opadat). A Kreider je z tohoto pohledu úplně jinej level, směrem dolů samozřejmě.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Taky si to myslím, stejně může dopadnout i Krug, toho mít, tak ho okamžitě pouštím...

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2013“