Následovaly 4 podpisovky, vše jsou to hráči starších ročníků narození, což jde poznat z fotky i z podpisů, pro fanouška Detroitu a pamětníka je to určitě paráda, mě zaujal Foligno a Bucyk, i když oba se více proslavili v jiném dresu:
Jediná barevná fotografie:
Mike Foligno byl v roce 1979 draftovám Detroidem v 1. kole. v DET 1979-1982

Bill Dineen v DET 1954-1958. SC 1954 a 1955, nejstarší nováček trenér v NHL 1991 (PHI)

Forbes Kennedy v DET 1957-1962, docela raubíř v kariéře 603 zápasů a 988 tr. minut:)

Johnny Bucyk je SP a taková malá zajímavost z wiki:
V roce 1958 byl vyměněn do Boston Bruins ve velmi překvapujícím obchodu za tehdy nejlepšího brankáře ligy Terryho Sawchuka. Dodnes je výměna považována za jednu z nejnevyrovnanějších v historii. Zatímco Sawchuk měl své nejlepší dny už za sebou, Bucyk se stal okamžitě hvězdou Bruins. V DET 1955-1957

Následovala jedna TEAMMATES:

Patch Of The Hohor je moc pěkná karta i když manufaktured patch, Nick Libett dělal chvilku i kapitána:

Jedno z mála jmen, vlastně jedno ze dvou:) v boxu které si pamatuji když ještě hrál aktivně. Enshrined, moc pěkná karta, škoda, že se nopovedlo více barev:

Mé hodnocení: Ačkoli jsem měl nedříve smíšené pocity, tak říkám, že teď, druhý den, když jsem si k tomu sedl a našel všechny jména na wiki a něco se dozvěděl z historie, tak jsem spokojený. Opravdu je to parádní box pro fanouška historie, pamětníka a někoho kdo tyto starší hráče obdivuje a respektuje.
Rád se dozvím něco z historie a k těmto hráčům chovám respekt, úctu a obdiv, takže jsem rád, že na mě z tohoto boxu dýchlo kus historie mého oblíbeného týmu v NHL.
Trochu jsem se rozepsal, ale tento box si to zasloužil.