fakt sa to podarilo kusky vystroja, podpisy, inzerty... zelam len viac takychto serii aj ked menej je niekedy viac a neviem ci by sa podarilo dat latku este vyssie. kazdopadne super karty, kiez by take boli raz na Slovensku

Luky přesně jak píšeš,mě moc mrzí že jsem se nedostal na burzu a nezažil to stejné co ty,chodím na Kometu od 5 let,už to bude skoro 35 let,potkávám pana Nadrchala,před měsícem jsem potkal v obchodě Richarda Fardu,často vidím vítěze v bodovačce na OH v Tokiu 1964 Jirku Dalera,pro mě to jsou legendy.Teď si čtu znovu o Josefu Mikolášovi,moc dojemné o Modrém ....fakt skvělá knížka.V pátek to hodím do pošty a bude to za celý týden.Luky píše:parádní. Něco podobného jsem měl, když jsem dočetl knížku Jáchymov a pak držel v ruce kartu Modrého z retro emblem, parádní pocit. Druhý takový jsem měl, když jsem si s panem Holečkem a přítomnými pány na burze podal ruku a oni mi podepsali kartu a domu jsem si přinesl parádní memo s kusem Holečkovi lapačky.
Začínám toho mít plný kecky...DaveBrownsound píše:Já nevím, ale taky teď všichni šmelíte masked stories? Já se od sobotní burzy skoro nehnul z fora a mám za tu dobu tak 100 soukromých zpráv a asi 40 mailů
Začínám toho mít plný kecky...DaveBrownsound píše:Já nevím, ale taky teď všichni šmelíte masked stories? Já se od sobotní burzy skoro nehnul z fora a mám za tu dobu tak 100 soukromých zpráv a asi 40 mailů
Hledej tam, kde jsi kupoval Masked Stories Autograph !Maurice Richard 9 píše:bude někde v poště nebo v breaku ten Hašan auto-memo?na to se těším celou dobu až ho někdo vytáhne stejně tak na Fakíra auto-memo pokud tedy existuje
nevěděla jsem do kterého tématu přesně, ale tak hlavní je podstata, tak je to v celku jedno ...hokej399 píše:Jenom.aby tech 60 karet prodavali po 1-2.Nebo to nekdo zkoupi a bude to prodavat na Aukru za 500 korun.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host