2013-14 OFS Masked Stories

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
Odpovědět
fero
Zkušený
Zkušený

Re: 2013/14 - OFS - Masked Stories

Příspěvek od fero »

co som pozeral breaky na fore tak super kartie tieto masked stories *cheer*
fakt sa to podarilo kusky vystroja, podpisy, inzerty... zelam len viac takychto serii aj ked menej je niekedy viac a neviem ci by sa podarilo dat latku este vyssie. kazdopadne super karty, kiez by take boli raz na Slovensku *thks* *drink*

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Dnes mě došla od Martina a Petra první várka autograph limit /39.Můj maskovaný přiběh tím začíná.Natírám plot před barákem a v 10hod zastavilo před barákem auto České pošty a už jsem věděl že je to tady.Musím říct,že jsem si musel sednout,protože ve skutečnosti jsou ty karty naživo ještě krásnější.Nic hezčího made in CZE jsem ještě neviděl,klobouk dolů a myslím si že to bude nemožné překonat v dalších seriích.V jednoduchosti je krása,nádherné fotky golmanů a moc se mě líbí že konečně jsou všechny autograph podepsány modrou a ne jak dříve a nebo jak to dělá ITG černě.Prostě ta modrá vynikne více.Včera jsem dočetl knížku než přišel Dominátor, od Miloslava Jenšíka o našich slavných golmanech počínaje Grussem,Řezáčem,Peka,Modrým,Nadrchalem,Mikolášem,Dzurilou,Krásou,Kulíčkem,Haškem,Šindelem atd a pak držíte v ruce nádherné karty s jejich podpisy,pocit k nezaplacení.Čtete o tom jak tam stojí v brance bez masky,skoro žádná výstroj....neskutečné a klobouk dolů před nima...
Naposledy upravil(a) Maurice Richard 9 dne úte 08. dub 2014 20:07:41, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

*gp* parádní. Něco podobného jsem měl, když jsem dočetl knížku Jáchymov a pak držel v ruce kartu Modrého z retro emblem, parádní pocit. Druhý takový jsem měl, když jsem si s panem Holečkem a přítomnými pány na burze podal ruku a oni mi podepsali kartu a domu jsem si přinesl parádní memo s kusem Holečkovi lapačky.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Luky píše:*gp* parádní. Něco podobného jsem měl, když jsem dočetl knížku Jáchymov a pak držel v ruce kartu Modrého z retro emblem, parádní pocit. Druhý takový jsem měl, když jsem si s panem Holečkem a přítomnými pány na burze podal ruku a oni mi podepsali kartu a domu jsem si přinesl parádní memo s kusem Holečkovi lapačky.
Luky přesně jak píšeš,mě moc mrzí že jsem se nedostal na burzu a nezažil to stejné co ty,chodím na Kometu od 5 let,už to bude skoro 35 let,potkávám pana Nadrchala,před měsícem jsem potkal v obchodě Richarda Fardu,často vidím vítěze v bodovačce na OH v Tokiu 1964 Jirku Dalera,pro mě to jsou legendy.Teď si čtu znovu o Josefu Mikolášovi,moc dojemné o Modrém ....fakt skvělá knížka.V pátek to hodím do pošty a bude to za celý týden.
Naposledy upravil(a) Maurice Richard 9 dne úte 08. dub 2014 20:02:06, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Connor McDavid autograph

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

Na prodkt mám samé superlativy, ale přecejen musím zmínit i pár výtek. Nejprve k checklistu, kde mi přijde zbytečné mít na něm několikrát stejné hráče, chápu, že někteří zazářili ve více týmech, ale zase by se to nemělo přehánět. Nebo že kartu mají i hráči, kteří prostě odehráli zápasů, tak málo, že se divím, že vůbec mají fotku :D Naopak mi v checklistu chybí golmani, kteří třeba v současnosti hájí brány v NHL nebo KHL, takový Pavelec, Neuvirth, Sedláček, Salák nebo i Mazanec by kartu prostě mít měli. Očekávám, že problémy je asi s fotkami, ale když je k dispozici fotka Vokouna nebo Mrázka za repre, tak přece musí být i nějaká těchto hráčů, nebo ještě když hrávali Extraligu. Poslední výtka je na subset s maskami, Flashback jsou skvělé karty, ty staré masky jsou prsotě bombové, ale na zbylé dva subsety se přecejen snad mohly najít lepší fotky, než například maska Horčičky, kde je obrovské logo PSG a pár domečků a jinak je bílá :D ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Za sebe můžu říct jednoznačně :clap: :thumbup: ... včera jsem si pro radost otevřel bonus paklík a karty jsou super, boxík bude zatím ve skříni a padne až v červnu ke čtyřicátinám (teda doufám, že to vydržím :think: ) ... samozřejmě nějaké ty mouchy se najdou na všem i na CUPech nebo třeba Dominionech, takže ty opravdu nehledám a neřeším a jednoznačně si užívám (i na otvíračkách ostatních) super sérii, kterou si myslím nám můžou závidět nejen v Evropě ...

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Můžu se jen zeptat jak je to s podepsanými memorabilia kartami? V tom limitu /9 zda to vyšlo ke všem hráčům dle checklistu nebo je to jinak? Já abych věděl do čeho jsem se to vlastně pustil :)

Díky za info a za tenhle produkt, zatím nacházím samá pozitiva, snad kromě toho že to kvůli vám teď musím celé sesbírat :D
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

jak píše superman66 taky mě to zajímá zda jsou memo-auto limit/9 v 25 kusech a ještě jeden dotaz,nejsem si jist,ale někde jsem četl vyjádření pana Hrbka,že pan Crha nepodepsal karty,neviděl jsem totiž žádný break s jeho autograph kartou a nebo se pletu...díky
Obrázek

Connor McDavid autograph

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mně se série líbí moc a přiznám se, že bych docela rád poslal jeden hobby box do firmy ITG, aby viděli, co se dá vyrobit u nás, v podstatě na koleni, když to hodně přeženu. S licencí, GU apod. A jak se dá plnit a ještě na tom něco vydělat. Já vím, že každý hnidopich teď řekne - ale to nejde srovnávat. Je to jiný produkt, jiný stát apod. Ale co že je vlastně dnes ITG? Firma, který žije jen z historie. Kdyby přišel na trh dnes někdo bez licence, nevěřím, že se chytí.
Mně osobně tam jen na masce chybí Pavel Francouz, protože jeho maska byla vybrána jako nejhezčí v extralize. Tak je škoda, že tam není, ale jinak... jen :thumbup:
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Já nevím, ale taky teď všichni šmelíte masked stories? Já se od sobotní burzy skoro nehnul z fora a mám za tu dobu tak 100 soukromých zpráv a asi 40 mailů *axe*
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

tak tak *typing* ale už se to blíží ke konci, karty dochází *rfl*

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

DaveBrownsound píše:Já nevím, ale taky teď všichni šmelíte masked stories? Já se od sobotní burzy skoro nehnul z fora a mám za tu dobu tak 100 soukromých zpráv a asi 40 mailů *axe*
Začínám toho mít plný kecky...
Za 4 noci od pátku jsem spal dohromady asi 16 hodin...
A dneska jsme popravili dalších 12 krabic...
A konečně jsem vytáhl podepsanou memo Haška !!! *rfl*

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

a nějakej PP dneska už skoro prvoligovýho klubu ? *cry-a* *cry-a* *cry-a*

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

jsem na tom uplně stejně,Maskovaný příběh vládne doma :-) nejezdím teď ani do práce a čekám na pošťáka,přítelkyně mě včera říkala,ten plot jsi natíral loni,trávu máš posekanou,vše natřeno,ale já pořád šmejdím od rána a čekám na Českou poštu,dnes to bude stejné :-) :mail:
Obrázek

Connor McDavid autograph

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

bude někde v poště nebo v breaku ten Hašan auto-memo?na to se těším celou dobu až ho někdo vytáhne stejně tak na Fakíra auto-memo pokud tedy existuje

]
DaveBrownsound píše:Já nevím, ale taky teď všichni šmelíte masked stories? Já se od sobotní burzy skoro nehnul z fora a mám za tu dobu tak 100 soukromých zpráv a asi 40 mailů *axe*
Začínám toho mít plný kecky...
Za 4 noci od pátku jsem spal dohromady asi 16 hodin...
A dneska jsme popravili dalších 12 krabic...
A konečně jsem vytáhl podepsanou memo Haška !!! *rfl*[/quote]
Obrázek

Connor McDavid autograph

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Maurice Richard 9 píše:bude někde v poště nebo v breaku ten Hašan auto-memo?na to se těším celou dobu až ho někdo vytáhne stejně tak na Fakíra auto-memo pokud tedy existuje

Hledej tam, kde jsi kupoval Masked Stories Autograph ! *rfl*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nechci se teda chlubit, ale vytáhl jsem ho naštěstí taky, jen do sbírky:-). Scan můžu dát... je to pecka.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

hokej399 píše:Jenom.aby tech 60 karet prodavali po 1-2.Nebo to nekdo zkoupi a bude to prodavat na Aukru za 500 korun. *cl*
nevěděla jsem do kterého tématu přesně, ale tak hlavní je podstata, tak je to v celku jedno ...

Only For Player - Dušan Salfický
http://aukro.cz/d-salficky-pardubice-ma ... 55838.html
http://aukro.cz/d-salficky-pardubice-ma ... 55333.html

Myslím, že jsem to i očekávala, tedy dražba promo karet se ještě nekoná, ale za to Only For Player půjde brzy do kurzu. Tady je zcela viditelné, že karty byly prodejcem pořízeny pro obohacení. Myslím, že v balíčcích je nelze najít a pokud ano, určitě by byly s razítkem min. DC. Pak není divu, že se hokejisté nechtějí podepisovat a o čem Jágr mluvil nedávno se jen potvrdilo.
Úpřimně, očekávám, že až trošku utichne boom, klidně i za rok, se promo karty na aukru objeví.
Nezávidím, ani trochu, jen bych se na místě prodejce styděla a ještě kór v případě toho, pokud to je ten, koho mám na mysli (ale jmenovat a sdělovat nebudu, každý ať si sám domyslí, ráda bych se mýlila!).
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Zdravím Pavle,už jsem ho viděl od Martina z Ráje :-) a je to fakt nádherná karta,gratulace k dalšímu parádnímu přírustku do sbírky
Obrázek

Connor McDavid autograph

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

již dlouho mi vrtá hlavou, jak se vlastně takový printing plate vyrábí, kolik zhruba stojí vyrobit jeden takový kus a jak vlastně vůbec probíhá tisk karet za pomoci 4 jednotlivých kusů PP ... snad se toho někdo informovaný ujme, nejlépe když to bude sám pan Hrbek ;-) předem *thks*
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“