2013-14 OFS plus

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
Odpovědět
Molda
Legenda
Legenda

Re: 2013/14 OFS plus

Příspěvek od Molda »

No když to vidím takhle na fotce, tak mi ty řadovky nakonec až tak otřesné nepřipadají, asi je to tím leskem - nevím těžko říct. Ale až teď jsem si uvědomil další věc, která podle mě ty karty kazí - je to to nové přebarvičkované logo OFS.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

nj to je fakt, karty jsou na kvalitnějším papíru aspoň vzhledově, jsem zvědavej jako budou na mě působit, když je budu mít v ruce ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

fero
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od fero »

mne to pride v pohode, jedine co by mi vadilo, je tolko reklamy na dresoch a mantineloch, ale inak nechapem preco tie karty vacsina ludi kritizuje, by ste mali byt radi ze aspon nieco v Cesku mate, na Slovensku ziadne karty extraligy nie su...

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Fero, asi jde o to, že tady OFS vydává karty už 15 let a lidi očekávají nějaký posun, přiblížení se k tomu, co se vydává v zahraničí. Je pravda, že to, co bylo vyfoceno, vypadá líp, než původní náhledy, tak uvidíme, co z toho vyleze, ale nadšený z těch karet je asi málokdo.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Já jsem po těch scanech úplně mimo a nevím jestli se mi vlastně líbí nebo ne :D
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Teda z těch obrázku vidím na base jediný pozitivum a to že je lesklá i zadní strana. Jinak je to bída. Ale alespoň že jsou v této serii ty buybacky, který považuju za super věc. Ať si každý myslí své.

Edit.: Děkuji za korekturu, holt se mi tam vloudil šotek...
Naposledy upravil(a) vojta dne stř 20. lis 2013 17:57:49, celkem upraveno 1 x.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

vojta píše:Teda z těch obrázku vidím na base jediný pozitivum a to že je lesklá i zadní strana. Jinak je to býda. Ale alespoň že jsou v této serii ty buybacky, který povvažuju za super věc. Ať si každý myslí své.
Zas tak velká bÝda to není, naživo jsou přeci jen trochu lepší...

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Tak jsem si dopřál podrobnější studium buyback seznamu a musím uznat, že jména, která se povedla podepsat jsou hrozně fajn a například ročník 98/99 vypadá s podpisama moc hezky a celkem rád bych nějakou tu kartu viděl naživo. Co se týká letošního ročníku, tak řadovky podle Uphonových náhledů nejsou úplně zlé, ale je pravda, že jako celek to působí dost uspěchaně. Toť názor jednoho nezaujatého pozorovatele :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

33mc píše:
vojta píše:Teda z těch obrázku vidím na base jediný pozitivum a to že je lesklá i zadní strana. Jinak je to býda. Ale alespoň že jsou v této serii ty buybacky, který povvažuju za super věc. Ať si každý myslí své.
Martine, to si ale děláš srandu ne?
Já to teď mám v ruce (2 boxy rozbaleny). A přijde mi to strašný... jediný pozitivum ty buybacky, měl jsem Zadinu a Vůjtka a vypadá to dobře. Ale ty rádoby inserty, to je něco. Ta série je o třídu horší než loňská...A to jsem rád, že české karty vychází, ale proč z ní nevytlouci více, tomu nerozumím.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

pavelbart píše:
33mc píše:
Martine, to si ale děláš srandu ne?
Já to teď mám v ruce (2 boxy rozbaleny). A přijde mi to strašný... jediný pozitivum ty buybacky, měl jsem Zadinu a Vůjtka a vypadá to dobře. Ale ty rádoby inserty, to je něco. Ta série je o třídu horší než loňská...A to jsem rád, že české karty vychází, ale proč z ní nevytlouci více, tomu nerozumím.
Neříkám, že je to dokonalý - grafické návrhy insertů musely dát minimálně desetiminutovou fušku :) , ale mě se třeba líbí použitý papír. Je to v rovnováze - kdo si chce najít negativa - najde je, kdo si chce najít positiva - taky najde. Srovnej třeba kvalitu fotek s fotkama na OFS 00/01 nebo OFS 01/02... Prostor na zlepšení tam určitě je, ale mě tyhle karty neuráží.. Spíš mě urazí to, že Upper Deck ve svém TOP produktu The CUP za nekřesťanský peníze zfušuje karty Printing Plate a použije na inserty stejné fotky jako loni...

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Tak ono OFS např. ve svém ,,TOP" produktu nebyly schopny napsat správně ,,Neuvirth" u karty s ,,manufactured" patchem, další chyby jsem ani nehledal.
Na jednu stranu odsuzuješ porovnávání OFS s jinýma firmama, na druhou nám ta srovnání pořád předhazuješ. Pro mě jsou OFS momentálně na dně po všech stránkách, lesklá zadní strana na úkor ztenčeného papíru, mi přijde jako šlápnutí z bláta do louže.
Měli by si uvědomit, že jejich domeček z karet stojí na posledních pár kartách, a měli by začít podporovat základnu, nikoliv přidávat další a další a další kartičky na vrcholek domečku...
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak když si nakousl Cupy, tak než 10x OFS, raději 1x CUP :D - kdyby tam ovšem nebyly buybacky, ten nápad (pokud se nepletu pana Hrbka) tuhle sérii zachránil!!! A mně se líbí, jsou tam super jména. Jediný důvod, proč bych si to koupil...
Já jsem rád, že na tom nejsme jako kluci z SK, kteří nemají vůbec žádné karty, ale asi jsem doufal, že po spojení Hrbek + OFS se něco začne dít i v této sérii. Nemusí tam být patche, ani ty vyrobený kusy jsy, popravdě je mi skoro ukradený papír (Score taky byly vždy na shit papíru a inserty měly pěkný...), ale to, co se tady nazývá insert, to je teda výsměch všem insertům na světě. Limitace - ta jsem doufal, že se už neobjeví jako loni...Tvrdím, že udělat z toho lepší produkt není o nějaké šílené investici, ale opuštění toho, kam začaly směrovat v posledních letech a o nápadu. Zavolat ma-meho by úplně stačilo.
Mohu bohužel potvrdit, že pokud srovnávám vše, co mi projde rukou (včetně švédských, finských, ruských karet...) je tohle opravdu hodně pod nimi a o NHL ani nemluvím. PP v Cupech je samozřejmě průser, ale s tímhle se to srovnat nedá.
Řadovky - mně se tento rok nelíbí a OFS je samozřejmě hlavně o řadovkách. Ale to je věc vkusu, třeba se dalším 150ti lidem líbit budou. Je fakt, že ty reklamy kazí celkový dojem karty, ale ty fotky jsou taky takový nic moc... Nevím, jsem z toho docela zklamaný. Nikam se to nehlo, spíš naopak. Přijde mi to, jako kdyby to dělali na poslední chvíli, narychlo a nebyl na nic čas. Jinak v Rookie kartách se objevuje Jarda Špaček (!) a třeba i Jakub Černý, který má v extralize 325 zápasů, tak jsem z toho totálně jelen - to máme v extralize nějaká jiná pravidla na nováčky??
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

TO MICHAL : Tys asi ty karty neměl v ruce, viď ? Jinak bys nemluvil o tenčím papíru...

TO PAVEL : Měl bys vědět, že je na pozadí dost věcí, o kterých nemáš ani páru. Jen na okraj - pokud se nemýlím, tak ma-me původně návrhy dělal...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Právě že asi trochu mám a proto mě to štve... Ale i kdybych o tom produktu nevěděl zhola nic, je to jedno. Na UD mě taky nezajímá "pozadí". Buď jsou karty dobrý, nebo ne...

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Já jsem zrovna chtěl napsat to samé - ono je úplně jedno co je v pozadí, ve výsledku ty karty vypadají hrozně. Hlavní je výsledek. Okej, mají slušný papír, mají krásné ostré fotky ... stačí jen si s fotkou pohrát a udělat ve výsledku něco pěkného. Ne kvalitní foto zasadit do změti barev a nic neříkajícch čar fosforeskujících barev a dvaceti fontů.

Možná to bude OT, ale přece jen - po přečtení tvého příspěvku jsem v 8:26 zapl Photoshop, stáhl jsem si fotky, ořízl, upravil kontrast, dodal pár grafických prvků a v 8:57 jsem byl hotový. Třeba mě by se líbily karty takhle:

Obrázek

Tohle není problém nějakého "pozadí výroby karet", ale tohle problém udělat koncepci a trochu chtít - první série 250 řadovek, druhá série dalších 250 řadovek, "vysrat" se na nějaké statistiky nebo kanadské body, a udělat inserty co mají hlavu a patu. Hvězdy extraligy, střelci, nováčci, brankáři a je to. Udělat box OFS Plus 1 a na jaře OFS Plus 2 ... šmytec. Není to o penězích, je to jen o tom chtít a aby box za 1400 Kč byl pro lidi atraktivní. Toť můj pohled
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Supr karty Uphone *gp*
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

TO PAVEL & UPHON :
Určitě máte ve všem pravdu, ale to, že se vám karty nelíbí, neznamená, že jsou hrozné. Hrozné byly OFS 2000/2001.

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Přiznám se, že mě z těch ukázek mi řadovky vzhledově nepřijdou tak hrozné. Trochu mi tam asi vadí nějaký ten efekt toho čísla a pak hlavně značka OFS, ta je hrozná. Jinak tam nějaké chyby moc nevidím, už byly horší. Neviděl jsem karty naživo a asi ani neuvidím. Bohužel "inserty" apod. raději nehodnotit :)

Tome celkem solidní výplod ;-) Nejdřív mi tam vadil ten patkový font, ale pak na to koukám a možná to tam pasuje :) Každopádně pravda je ta, vybrat styl (značku, prvky, font apod.) a toho se držet. Ale to by bylo na delší povídání :)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

33mc píše:Jen na okraj - pokud se nemýlím, tak ma-me původně návrhy dělal...
Ale...?

Víš Martine, ty se tady snažíš tyhle karty celkem obhajovat, říkáš že kdo chce, tak si na tom něco pozitivního najde, že když se to někomu (drtivý většině) nelíbí neznamená to že to je oravdu tak hrozný,... Ok, tvůj názor a dalo by se to dlouze debatovat. Akorát by to asi k ničemu nevedlo. OFS (Vrkočovi) mají kolem sebe postavenou vysokou zeď a nevidí, neslyší podněty z venku. Sice říkají, že když někdo přijde, dají mu nějaký prostor a možnosti. Ale to není správný směr. Je to přeci jejich byznys a mělo by být v jejich vlastním zájmu to dělat co nejlíp a tak, aby jim to nejenom pokrylo náklady na výrobu, ale přineslo i něco navíc do jejich kapsy... Kritizovat umí každý, jasně, pokud to je vždycky pouze názor za každou cenu najít něco špatně, ukázat chyby a nedostatky, tak to ok není. Ale myslím si že nejenom tady na fóru, padlo už tolik užitečných tipů, nápadů, přání,... že by nějaký progres vidět být mohl. Ono chválit je fajn, ale to tě nikdy moc dál neposune. I já osobně jsem rád, když mně někdo spíš udělí dobře míněnou kritiku, můžu si z toho něco vzít a začít dělat některý věci trochu jinak, líp, než když mě bude někdo chválit aby neurazil.
Obrázek

icespoon12
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od icespoon12 »

Uphon píše:Já jsem zrovna chtěl napsat to samé - ono je úplně jedno co je v pozadí, ve výsledku ty karty vypadají hrozně. Hlavní je výsledek. Okej, mají slušný papír, mají krásné ostré fotky ... stačí jen si s fotkou pohrát a udělat ve výsledku něco pěkného. Ne kvalitní foto zasadit do změti barev a nic neříkajícch čar fosforeskujících barev a dvaceti fontů.

Možná to bude OT, ale přece jen - po přečtení tvého příspěvku jsem v 8:26 zapl Photoshop, stáhl jsem si fotky, ořízl, upravil kontrast, dodal pár grafických prvků a v 8:57 jsem byl hotový. Třeba mě by se líbily karty takhle:

Obrázek

Tohle není problém nějakého "pozadí výroby karet", ale tohle problém udělat koncepci a trochu chtít - první série 250 řadovek, druhá série dalších 250 řadovek, "vysrat" se na nějaké statistiky nebo kanadské body, a udělat inserty co mají hlavu a patu. Hvězdy extraligy, střelci, nováčci, brankáři a je to. Udělat box OFS Plus 1 a na jaře OFS Plus 2 ... šmytec. Není to o penězích, je to jen o tom chtít a aby box za 1400 Kč byl pro lidi atraktivní. Toť můj pohled
Uphnoe jestli si za půl hodiny udělal takovýhle karty, pak klobouk dolů. Já bych je bral....

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“