buď rád, že nefotili s bleskem, bys tam měl tři svítící tabulkyboliholi píše:tak toto je snad jen nepovedený vtip![]()
![]()

buď rád, že nefotili s bleskem, bys tam měl tři svítící tabulkyboliholi píše:tak toto je snad jen nepovedený vtip![]()
![]()
No, nikdy nevis. OFS vyjdou třeba i příští rok a jak to tak pozoruji, je to rok od roka horsi. Věřím, ze příští rok dokážou vydat jeste hnusnější karty. Věřím jim!!!wowow píše:Já teda naštěstí také karty české ligy nesbírám, ale našel jsem pro vás jedno pozitivum. Horší karty už vymyslet nejdou
Jestli opravdu příští rok vyjde ještě něco zrudnějšího, tak to snad sesbírámStaal píše: No, nikdy nevis. OFS vyjdou třeba i příští rok a jak to tak pozoruji, je to rok od roka horsi. Věřím, ze příští rok dokážou vydat jeste hnusnější karty. Věřím jim!!!
minuly rok byli tri verze podpisovek pokud se nepletuvojta píše:Vždyť takto to bylo na redemption psané i minulý ročník a byly dvě verze. Podle mě to zase bude dělené na BLACK a RED...
boliholi píše:tak toto je snad jen nepovedený vtip![]()
![]()
Ten nápis byl minulý rok úplně stejný. A bylo to kvůli tomu ze byly červeně zaškrtnuté! Pro info, rozbalil jsem z minulého roku 4 "červeně" označené redemption na signature a dostal jsem 2 BLACK a 2 RED. Tento rok to bude nejspíš stejné. Proč by to zrovna OFS mněnilyboliholi píše:Já už si to právě nepamatujuvojta píše:Vždyť takto to bylo na redemption psané i minulý ročník a byly dvě verze. Podle mě to zase bude dělené na BLACK a RED...Ale když se podíváš na uživatele který má ty signature redemption tak jsou všechny "červené číslo" a myslím si že by určitě narazil na Black ... Nevím Nevím...
Bavíme se o těch co byly na redemption, ta třetí verze byla v dotisku, kde už redemption nebyly.karty-slavia píše:minuly rok byli tri verze podpisovek pokud se nepletuvojta píše:Vždyť takto to bylo na redemption psané i minulý ročník a byly dvě verze. Podle mě to zase bude dělené na BLACK a RED...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti