tak skusil som otvorit tento boxik, pacili si ma karty a dufal som nieco do zbirky opatovne sa tak nestalo.... obsah neviem ako posudit, skuste vy....scanoval som vsetko....
a teraz to lepsie....
podpisovky...
a najlepsia karta boxu asi....
ako som pisal neviem co si myslet o obsahu...do zbierky nic nejde takze vsetko je volne....
tak ten nyquist je nazivo ozaj paradna karta, ale ako vravis skoda toho mena zatial nie moc znamy hrac ale tuto sezonu sa mu dost darilo na farme patril urcite k najlepsim hracom...mozno z neho nieco bude v buducnosti...
tak tohle byl vydařenej boxík nyquist se dostane do NHL snad brzo a bude sezonu od sezony lepší už teď má odehraných někde kolem 60ti utkání za grand rapids griffins
Jelikož sleduju Detroit docela často, tak Nyquist je jejich velký talent a dříve či později do NHL určitě prorazí. Otázkou je kdy, protože se tady bavíme o Red Wings. On, Joakim Andersson a Tomáš Tatár jsou hráči, které budeme určitě vídat v dresu Red Wings čím dál tím častěji. Třeba Nyquista nechtěli letos moc brát, aby neodrovnali farmu v Grand Rapids a taky, aby sbíral hodně herní praxe a nehrál jen pár minut za áčko.