SPGU 12-13

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2013.
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: SPGU 12-13

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Bianconero píše:
Veteran fans hcs píše:nápad je to hezký,ale tyto úžasné hity se prodávají nejvíc za 40 dolarů
zajímalo by mě kolik stály firmu UD ty sítě vcelku
nevíte kolik různých hráčů na této kartě vyšlo?
Tady link na CHECKLIST... Jde o finalisty SC, jen tam je navíc zamíchaný Gretzky. Všechny limit /25 + pak ještě Quick vyšel na té samé kartě v limitu /1 .. ale pro lepší přehled radím mrknout na odkaz s checklistem ;)
Díky moc,trošku mě mate co tam dělá ten Gretzky?
každopádně v checklistu je 41 různých hráčů ze 6 zápasů x/25 což je 1025 jednotlivých karet a zároveň dost přes 1100 case a to je dost velká porce
schválně se hned zítra na zimáku kouknu kolik se dá udělat karet z jedné takové sítě,dost mě to zajímá

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Veteran fans hcs píše:Díky moc,trošku mě mate co tam dělá ten Gretzky?
každopádně v checklistu je 41 různých hráčů ze 6 zápasů x/25 což je 1025 jednotlivých karet a zároveň dost přes 1100 case a to je dost velká porce
schválně se hned zítra na zimáku kouknu kolik se dá udělat karet z jedné takové sítě,dost mě to zajímá
Wayne měl čestne buly při třetím zápase. (první zápas finále v LA). Jinak Gagne je pecka! :thumbup:
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Felipe píše:Wayne měl čestne buly při třetím zápase. (první zápas finále v LA). Jinak Gagne je pecka! :thumbup:
Díky moc,to mu mohli udělat kartu s pukem,když s tou sítí neměl nic společného
jinak karta krásná a je jen jedna na case takže do sbírky vynikající,ale na prodej ne

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

tak neviem momentalne je na ebay ponukana za 80 usd, predana bola aj za viac sice aj za menej ale predat sa urcite da...nie za horibilnu sumu u nas urcite za menej ale predsa, tak s tym by som az tak nesuhlasil ze neni suca na predaj.... :thumbup: ja bys om skor ju bral na vymenu za nieco do zbierky ale karta to je naozaj krasna.... :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tady vidíte to, o čem jsem mluvil. Netvrdím, že je to nej produkt sezóny - to není - ale rozdíl proti loňsku v plnění je obrovský...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2013“