08-09 UD Ser. 2
Stammer asi dobrý, Victory RC byly perfektní, Exclusive byla, tanehle box je super, vždy jsem ho rád rozbaloval. Řadovky patří k tomu nej série UD Series 1 a 2.

11-12 UD Series 2, rozbaleno omylem, chtěl jsem 12-13 UD Series 1 a spletl si obal.

Plus Elite. Oba dobrý. Messier na Canvas je super hitík. JSY byly Hemák a Wiericoch RC. Diaz RC black, asi dobrý.
Elite - být ta těch insertů více (byly 4), řeknu skvělý box. JSY dobrý, RC Seguin asi fajn, Kopitar dobrý. Ale pořád tenhle box nepovažuju za bůhví co.

To MVP 98-99 je jiný kafe. Vytáhl jsem 25 nádherných insertů a pár zajímavých jmen na Silver Script. Tyhle inserty jsou v jednom boxu unikátní. Byl tam 2x Gretza 1:28, takže super. Celkově maximální spokojenost.

A pak jsem chtěl něco staršího, vybral jsem 95-96 UD Ser. 2 French.
Mám rád Electric ice - Goldka (1:48) byla a se super jménem - Brett Hull se dá považovat možná za nejlepší kartu, určitě top 3. Sám jsem Hašana kupoval celkem za raketu. BV je sice 20USD, ale sehnat tuhle kartu je celkem práce.
Insert Hašek/Potvin mám a minulý týden jsem ho asi za 180 s poštou kupoval malýmu...