UD 12/13 - otřes

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2012.
KRALzLA
Opora
Opora

UD 12/13 - otřes

Příspěvek od KRALzLA »

Co bych tak řekl... zklamání velké. V boxu byla jedna jediná Young Guns, a to Canvas. Zbylé nikde. Momentálně mám sto chutí s tím seknout a karty spálit. Člověk za to utrácí a má z toho hovno. Klidně mi za to hovno dejte stopku, ale tak to cítím. Nejde o to, tahaz z toho Baertschiho či Kridera, ale o princip. Inserty jdou na fotkách...:

http://kralzla.rajce.idnes.cz/Desktop_7
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

Hans
Administrátor
Administrátor

Re: UD 12/13 - otřes

Příspěvek od Hans »

Tak to s tebou soucítím. Známe příběhy, kde v boxech chyběla třeba jedna podpisovka nebo kde toho bylo daleko víc než avizováno. Ale žeby v series 1 nebyla žádná young guns, tak to slyším úplně poprvé. Doporučuji snad zkusit napsat na UD, ale myslím, že tam asi moc šancí nebude.

Altair
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Altair »

Tak to je snad určitě na reklamaci, i když nevím, jestli to je něco platné, vždycky se můžou vymluvit na "průměr".
UD *axe*

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Psát nikam nebudu. Jednak to nemá cenu, a nechci dopadnout jako kamarád, kterého označili za podvodníka, že si vůbec dovolil napsat. Jak je box jednou otevřený, už nijak nedokážu, že jsem je neschoval, nebo tak něco... No, každopádně na Vánoce se hodně rozmyslím, co otvírat...

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Neotevirej nic a za 1700kc si koupis karet Young guns hromadu. Zit v Americe, tak je otevirani boxu jeste v klidu. Pri zapocitani postovneho, cla atd. ale u nas musis vytahnout bud case hit nebo RC nejlepsiho juniora, aby se Ti to alespon trochu vratilo. A jak psal jinde Dzejdy, ceny jednotlivych karet padaji dolu diky prebytku na trhu. A tak Ti v 98% box krome napeti nic moc neprinese. Tvuj box by Te ale asi nepotesil, ani kdyby byl za sest stovek, bohuzel...

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

A tak nepotěšil. S odstupem několika minut to pro mě bylo dobré. L.A. komplet + checklist s Quickem, Pavelec na Canvas se počítá, Schenn/100 také, k tomu jesey Girouxe. To člověk musí brát. Tedy alespoň skromný, jako já.-)

17ilya17
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od 17ilya17 »

Iba jedna young guns :crazy: nechapem ja som pozeral breaky a tam mal každy dosť novačikov
dúfam že mne sa to nestane,ale jersey Giroux podľa mňa super.
Kovalchuk 227/?

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Opis si cislo boxu co je na tom holo stitku a napis do statu. Ja bych to takhle udelal. Resil jsem takhle starsi boxik ale tam jsem mel smulu ze byl uz stary, ale UD normalne reagovalo...

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

kidder píše:Opis si cislo boxu co je na tom holo stitku a napis do statu. Ja bych to takhle udelal. Resil jsem takhle starsi boxik ale tam jsem mel smulu ze byl uz stary, ale UD normalne reagovalo...
Tak zkusit to můžu. Jen nevím, co by s tím chtěli udělat...

kidder
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kidder »

Jeste lepsi by bylo to resit pres nejakeho znameho z USA, na domaci oni daji vic...
Ale proste bych napsal ze jsem si koupit tohle cislo boxu a box neobsahoval to co mel obsahovat a ze bych chtel tedy nejakou nahradu za nesplneni podminek a uvidis co z nich vypadne.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Zase tak hrubě bych to nepodával, to možná přes toho známého, normálně bych jim řekl, že tě box zklamal tím plněním, sken inzertních karet. Možná bude stačit číslo boxu, ale raději bych si nechal i prázdné balíčky, kdyby chtěli kódy. Myslím, že by se mohli zachovat fér a sami nabídnou kompenzaci. Kdyžtak bych až pak zkusil nějak, že to nesplňovalo podmínky, že s takovou firmou nechceš mít nic společného a že zkusíš kontaktovat více lidí na fórech s podobným problémem a dál to řešit. Uvidíš jak se zachovají, kdyžtak bys sem pak mohl hodit info co napsali a jak reagovali. Díky
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

No tak asi špatná zpráva. Před chvilkou jsem otevřel taky jeden box a ani jedna YG. Podle mě by to mohl být vadný asi celý case, nevíte jestli Pavel něco taky otevíral na shop?
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Hmm tak to bude asi vadný celý case. Zkuste se spojit a nějak i s Pavlem jim napsat. Tohle by se stávat nemělo. Přece jenom Young Guns je to hlavní, proč se tyhle boxíky otvíraj.

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

DzEjDy píše:No tak asi špatná zpráva. Před chvilkou jsem otevřel taky jeden box a ani jedna YG. Podle mě by to mohl být vadný asi celý case, nevíte jestli Pavel něco taky otevíral na shop?
Řečeno slovy Pohlreicha: To je humus.-) Chápu, kdyby to byl jeden box. Ale dva? To opravdu vypadá na vadný case...

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

No tak upřímně, mně to zase až tak nevadí. Stejně tam letos jsou jména který nikdo nezná (až na dva, tři hráče). Ano, ty karty tam být mají a i rád bych je tam měl, pokud je to celý case tak bych to asi zkusil nějak řešit. Uvidíme jestli se tady ještě někdo další s podobným boxem najde, případně až si to tady přečte Pavel, tak co on k tomu bude mít. Ale já si UD Series kupuji hlavně kvůli řadovkám, který jsou rok co rok excelentní a nejinak tomu je letos.
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

Pavel je takovej akční,ten se to určo pokusí nějak řešit ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Nové karty a hlavně nováčky vůbec neřeším, ale ... nezměnili poměry vkládání? :angel:

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

valento3 píše:Nové karty a hlavně nováčky vůbec neřeším, ale ... nezměnili poměry vkládání? :angel:
Nezrušily náhodou YG uplně kvuli výluce ? *rfl* Ne já nevim já jsem žádný jiný brejky neviděl , možný to je ne ? :angel:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak to mě mrzí.
nejhorší je, že kolegyně určitě vyhodila tu krabici z casu, protože mi včera psala, že vyhazovala krabice... to je škoda. každopádně ji hned napíšu.
Ne ne nezrušili YG. Ale klidně mohli tento rok:-).
Tak zkontrolovat case už bude složitý, ale zkusíme to. Protože je celý jeden pryč a já myslím, že to byl ten první. Přišli 3. Já otevíral celý jeden. A v každém boxu vše ok - 6 YG. Ale pak ty dva ostatní - to jsem nesledoval, samozřejmě. Odešly hrozně rychle.
Dáme to na shop, že pokud někdo má stejný případ, ať se ozve a zkusíme hromadnou reklamaci na UD. Pokud budou jen dva - což si ale nemyslím - tak bych to nechal na Vás. Pokud celej, uděláme tu reklamaci za nás.
Jinak tenhle box bych jinak vedl jako lepší z těch, co jsem rozbalil... kdyby tam YG byly samozřejmě.

Hned v pondělí se na to podíváme.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak údajně tu krabici máme!!! Tvrdí kolegyně Petra, uvidíme v pondělí.

EDIT - tak na můj dotaz, zda je to skutečně ta první, z které kolegyně posílala, mi právě odpověděla, že ne... zkusí si v pondělí zahrát na popíka a najít ji - máme tam kontejner jen na krabice:-))), takže se nebude hrabat mezi šlupkama od banánů...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2012“