Opravdu mohu potvrdit, že jsem měl při rozbalování zvláštní pocity. Směs adrenalinu, neuvěřitelného napětí, ale (přiznám se) i velký strach, což jsem nikdy u breaku neměl

Silný zážitek, ikdyž krátký... no krátký, video má skoro 5 minut (mám ho v mobilu, musím ho nějak dostat na youtube - za případné rady budu rád - mám Nokii Lumii 800).
Tak pojďme.
Base - Jeff carter.
Podpis: Byfuglien /50 Stanley Cup Signatures - moje nejoblíbenější karty z Cupek (z těch dostupných) -jde o loňskou kartu - že by nestihl loni podepsat?

RC - Louis Leblanc - můj nejčastěji tahaný hráč v této sezóně... sbírat ho, mám fakt slušný karty!!! Gold /25

AUTO RC PATCH - Calvin de Haan - přál jsem si hezčí jméno, ale aspoň hezký patch... /249

A nakonec:
BOBBY RYAN

Kdyby někdo nevěděl, karta má pokračování:-).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mega hit s průměrným jménem, ne ale špatným. Hodně jsem si oddychl, že to nakonec bylo slušný, možná více než slušný.
Ta karta má na 1 kousek memorabilie z (asi) stolu či tabule, kde se koná draft...
U mě spokojenost. Přál jsem si vytáhnout Hašana, nebo Vokouna na memorable Numbers. To se nepovedlo, ale přál jsem si taky vytáhnout něco speciálního, prostě Cupovýho a to se povedlo:-).
Opravdu ten adrenalin se nedá popsat, je to taková zvláštní směs...
Musel jsem se krotit, protože tahle krabice nahlodala mě i mého kolegu tak, že jsme chtěli vzít další. Nakonec se to povedlo ukočírovat...