Tak zase jednou nastal čas, kdy jsem si chtěl rozšířit sbírku memorabilií, podpisů a různý insertů brankářů. Musím se přiznat, že hodně lidí mě od letošních Between The Pipes odrazovalo, ale tak nakonec jsem je chytnul v akci a i kdybych je asi nechytnul, tak bych do toho šel stejně. Je to prostě moje srdcová záležitost. Už vím, že u Pipes je největší problém ve složení podpisovek, protože těch velkých jmen se v kejsu moc neobjevuje, ale game-used karty stojí většinou za to. Nuž tak pojďme do prvního boxu.
Box 1
10) Semyon Varlamov 10th Anniversary
9) Evgeni Nabokov 10th Anniversary
8) Martin Biron M4sked Men
7) Marc-Andre Fleury M4sked Men
6) Jimmy Howard M4sked Men
5) Anthony Terenzio Game-Used Jersey /140
4) Tyson Sexsmith Future Stars Goaliegraph
3) Mark Dekanich Future Stars Goaliegraph
2) Denis DeJordy Decades 1960s Goaliegraph
1) Antti Niemi/Cristobal Huet Cup Tandems /50
No musím se přiznat, že kdybych si tenhle box koupil single, otevřel ho, tak už si asi žádný další nekoupím.

Ale jelikož už je celý case otevřený, tak můžu říct, že tohle byl asi nejhorší box z celé otvíračky. Určitě Cup Tandems je zajímavá karta, ale trošku mě zklamalo, že se týká Blackhawks a kousek dresu u Niemiho je z farmy a kousek u Hueta je z dresu Montrealu Canadiens, což trošku popírá smysl té karty.

Jinak fajn, že byly v boxu 3 podpisovky.
PROSÍM NEPIŠTE SI O JEDNOTLIVÉ KARTY. VŠECHNY PŮJDOU DO SBÍRKY. DÍKY ZA POCHOPENÍ.