Musím uznat paráda. Ač nejsem fanoušek slávie a boxy jsem koupil ze zvědavosti a z fandění k fotbalu a úctou k hráčům jako jsou Jaroílím, Šmicr, Kisel, Vaniak , Čontofalský a další, tak musím uznat krásné nízké memorabilie s podpisama těchto hráčů potěšily nejvíce. Musím uznat krásná práce karty jsou super parádní provedení. Každej balíček (8 kusů v Boxu) jsem rozbaloval s velkým nadšením a eufŕií co na mě ještě vypadne. Ať už bylo na fóru o tomto produktu napsáno cokoliv, s ohledem na Memorabilia karty a tak, každý ví o čem mluvím. Já jsem naprosto spokojenej.
Dokonce se přiznám karty jsem vracel spátky do balíčků a rozbaloval jsem to ještě třikrát všechny boxy a pořád stejně jsem z toho nadšenej. A parádní plechové dózy, ty mě překvapily, čekal jsem nějakou papírovou krabičku, no paráda.
Parádní práce pane Hrbku a velké díky, že se kartami zabýváte. Ať na kartách bude třeba Sparta nebo jinej tým, tak doufám,že to posune sběratelství v česku.
Myslím, že tenhle box by neurazil ani sparťana i když nad ním ohrnujou nos.
A myslím, že by jste mohl přebrat extraligu od OFS a sběratelství by se zvedlo hned. Držim palce v dlších projektech.
Skeny vystavím o víkendu.
tak se tu mějte.
Tak je tu první foto celku.

1.BOX
podpisovky
potěšil Šmíca a Kisel

hvězdy

Tradice super jména

Memorabilia

borec na konec
.
.
.

2.BOX
podpisovky
potěšil Čontofalský

hvězdy

Tradice

Memorabilia
parádní Čontofalský a sranda u kopačky jak je ještě špinavá

Vlček je verze RED

borec na konec
Vaniak Gold limit /3
.
.
.

3.BOX
podpisovky
potěšil Vlček

hvězdy

Tradice

Memorabilia

borec na konec
Šmíca Gold limit /3
.
.
.

parádní produkt a parádní karty a super napětí při otvíračce.
myslím, že další dva ročníky budou lepší, vychytaj se mouchy a bude to nážřez
už se těším