Škoda, že nejde takové boxy otvírat častěji. Už se těším na nový ročník.

Není to jen číslem. Třeba Hemsky je Jersey a Patch a Hedman má Patch a Tag a to si myslím, že je podstatný rozdíl.fiila píše:jsem to projel nějak rychle, že jsem si toho všeho ani nevšim a až po přečtení komentu jsem se musel vrátit:-D moc dobrý hity...na druhou stranu mě mrzí, že ty karty s nízkýma limitama se lišej skoro jen vyraženym číslem...
to je jasný, že je to rozdíl, ale já to právě myslel tak, že i ty karty s patchem vypadají hodně podobně ostatním...jako pozadí, foto atd. prostě design. kterej neříkám že je špatnej, to vůbec, ale mám rád když karta, která vybočuje svou "vzácností" vybočuje i vzhledem...toť jen můj skromný názor k artefaktům obecně, jinak ale v žádnym případě nezlehčuju to, že tam gonz nalezl skvělý kouskyFelipe píše:Není to jen číslem. Třeba Hemsky je Jersey a Patch a Hedman má Patch a Tag a to si myslím, že je podstatný rozdíl.fiila píše:jsem to projel nějak rychle, že jsem si toho všeho ani nevšim a až po přečtení komentu jsem se musel vrátit:-D moc dobrý hity...na druhou stranu mě mrzí, že ty karty s nízkýma limitama se lišej skoro jen vyraženym číslem...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host