Na úvod samozrejme zopár radoviek:

Hockey Heroes Steve Yerman:

EA Supertars

All World Team

Young Guns

Jersey

20th Anniversary

HIT 20th Anniversary HIT

Humor nie!!!Boli proste v jednom boxe.Nechapem tomu vôbec.6 YG + 3 YG 20th Anniversary a ešte ktomu Taylor Hall.Až mi prišlo zle,čo všetko tento box obsahoval.Hans píše:Ty voe, děláš si humor?Ty retro young guns by měli být vkládány v poměru 1 karta na dva boxy. Tady si měl v jednom boxu hned 3. Lucky boy!
Toho Skinnera som si tam jednoducho videl a predstavoval,keď som ten box objednaval.jarosenko píše:A ještě k tomu švihnul young guns SkinneraDobrej box
Ja som tiež veľmi váhal či ten box,alebo to čo som mal pripravené v košiku.A proste fúúúúú.Jednoducho to vyšlo.Ešte som si prezeral beckett s hodnotami kariet.Modlil sa aby tam bol aspoň ten Skinner na YG.Trošku som dúfal,že sa tam objaví aj druhý hit v podobe YG Eberleho alebo Halla...ale toto som proste vôbec,ale vôbec nečakal.Chcel som spraviť video break,ale kašlať nato.Jednoducho som hotovy.TwentyTwo píše:Tento box jsem chtěl vzít, ale říkal jsem si, že tam stejně nic nebudeTo je fakt nálož.
No z těch boxů co měl Pavel se vytáhl i Eberle retro. No mě picneGratulace
Toho som vytiahol ako prvého na YG bol v druhom baličku,ktorý som rozbalil.Kurňa,a to som ešte nevedel čo ma to čaká.jarosenko píše:A ještě k tomu švihnul young guns SkinneraDobrej box
ĎakujemRobino píše:dost slusne naslapany boxik klobuk dole....
Matěji, abych tě uklidnil, on to není pořád ten samý, koukal jsem a byl doplněný 4x za poslední měsíc, jen aby nelitoval...Ale vždy po 1 ks.TwentyTwo píše:Tento box jsem chtěl vzít, ale říkal jsem si, že tam stejně nic nebudeTo je fakt nálož.
No z těch boxů co měl Pavel se vytáhl i Eberle retro. No mě picneGratulace
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti