SPx - 1.balíček

SPx - 2.balíček

SPx - 3.balíček

Elite - 1.balíček

Elite - 2.balíček

Elite - 3.balíček

Contenders - kromě řadovek a kartonů v každém balíčku jsem tam měl toto

Nechci se vymlouvat, ale tentokrát jsem si zboží nevybíral osobně

Tak chytit jsem tam mohl Connollyho, kterého sbírám ... jenže ty jsi mi jej zkritizoval v článku, tak se asi schoval do jiného boxu a do Česka se mu nechtěloTie píše:A je to znátOd výběru boxu až po obsah špatná práce
![]()
![]()
A to je kdo?Tie píše:Aspoň podpisovka Craiga Smitha, ta se počítá
Pane , pane mali ste rano vstať a so mnou sa do Praglu vybraťUphon píše:
Nechci se vymlouvat, ale tentokrát jsem si zboží nevybíral osobně
Jakto že nebudeš prozrazovat?pavelbart píše:No ale v tom casu nakonec fakt jedna pecka byla. Ale když říkám pecka, tak myslím pecku s největším P.
Nebudu prozrazovat co a nebo kdo ji měl, ale možná to ve finále tak špatný produkt není
Kromě BASE tohle bylo všeMolda píše:Na podpisovkách super jména, na to, že se tam dá najít spousta bezejmenných hráčů, tak Craig Smith, Ryan Johanssen a Mark Scheifele jsou super. Ale kde jsou proboha inserty? To si je neskenoval nebo tam nebyly? Vždyť loni tam byla pěkná spousta insertů v každém boxu, různé druhy i velké množství a krásně provedené a letos najednou taková brutální změna? Tam se asi někdo musel praštit přes hlavu.
No zatím tady box kuchnul jen Pavlík a ten tam měl podobné složení ... jen měl dvě NHL Ink a na nich "aspoň Vincoura ... jinak hrůzaMolda píše:Nedíval jsem se ještě na nějaké box breaky na youtube, ale jestli to není nějaký error box a opravdu letos tak extrémně osekali ty inserty v téhle sérii, což bylo alespon pro mě hlavní a obrovské plus téhle série, tak u mě skončili.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host