Na burze jsem si u Pavla vyzvednul tyto tři starší boxy a musím říct, že je to možná nejlepší složení boxů, co jsem kdy měl, neskutečně jsem si to užil, spousta nádherných karet... nemá cenu to dál okecávat, tady jsou obrázky (je jich trochu víc, chtěl jsem ukázat co možná nejvíc )
1. 1998/99 Topps Gold Label
Jeden z těch boxů, co jsem si chtěl už hodně dlouho otevřít a teď se mi to splnilo. Naprosto bezchybné a krásné karty, vše s refractor efektem, k úplně dokonalosti možná chybí větší množství insertů, i když co je tady řadovka, je v jiných sériích insert
- Box - i samotné balíčky jsou s refractor efektem
- Řadovky - tady extra spokojenost, dal jsem dohromady základní set 100 karet (+ 9 duplikátů)
- Inserty, Paralel
Roenick - Red Label Class 3 /25
Rhodes - Red Label Class 1 /100
Parrish - Black Label Class 2
Fata - Black Label Class 1
Recchi, Barnes - Class 3
Roy, Shanahan, Kapanen, MacInnis - Class 2
Selanne, Kariya - Goal Race ´99
2. 1999-00 Pacific Crown Royale
Stejně jako u Labelů, jeden z těch boxů, po kterém jsem prahnul. Spousta krásných insertů, velká karta Yzerman Cramer´s choice je boží, dost možná si obstarám pár dalších. Limitované karty taky zajímavé, hlavně asi Palffy.
- Box - ve stříbrném balíčku byla karta Cramer´s Choice
- Inserty, Paralel
Yzerman - Cramer´s Choice Jumbo
Tkachuk - Team Captain Die-Cut
Štefan - 21 Century /375
Tanguay, Novoseltsev - Rookie Limited Series /99
Antropov - Rookie /450
Palffy - Premiere Date /73
Tanguay/Lindros, Vanbiesbrouck/Thornton - Card-Supial (pro ty, kdo tento insert neznají - na zadní straně klasické karty je vyříznutá kapsa, kam pasuje ta menší)
- Řadovky - Hniličku za NYR jsem tedy ještě neviděl Z CZ+SK - Hašek, Hnilička, Eliáš, Bonk, Demitra, Šatan, Bondra
- Rookie - RC Luonga určitě zajímavá (i když.... )
- International Glory - mám 24 z 25 karet
- Ice Elite - opět 24 z 25
3. 1999/00 Upper Deck PowerDeck
K předchozím dvěma boxům jsem přidal ještě tento "sranda box", kdysi dávno jsem si koupil (resp. mi byl koupen ) jeden balíček a byl jsem z toho Cd úplně vyplesknutej, vím že tam byl Hull Time Capsule, kterého pořád mám, ale to CD už je šíleně jeté... koukal jsem na to asi hodně .... no takže možná taky trocha nostalgie, každopádně mně se ty CD hrozně libí a jelikož mi jich už moc nechybí, tak opět uvažuji, že bych je dosbíral.
- Inserty, Řadovky
Hašek, Jágr, Orr - Time Capsule Auxilary Power (celkem 8 karet v setu)
Gretzky - Powerful Moments Auxilary Power #Aux PM1 (celkem 4 karty, všechny s Waynem)
Roy, Yzerman, Orr, Hull - Time Capsule CD (stejně jako u klasických karet je zde celkem 8 CD Time Capsule)
- Set řadových karet 1-20 + solidní hromádka duplikátů, ale do druhého setu pár karet chybí, některé byly 3x
- PowerDeck CD - opět protikus ke klasickému setu, tzn. 20 CD celkem
Na závěr pěkná sestava, která se podařila u Roye a Yzermana
Tak hotovo, jak jsem říkal, naprostá spokojenost a splnění dvou (možná i tří) "brejkovacích" snů. Teď budu rozmýšlet, co budu dávat dohromady, určitě Ice Elite, International Glory a základní CD PowerDeck, když mi tam toho chybí tak málo.
Gold Label - Crown Royale - PowerDeck
Re: Gold Label - Crown Royale - PowerDeck
Jednoduše nádhera, série z konce 90tých let jsou nepřekonatelné...a já věděl, že vytáhneš ty inserty Red wings
Sergei Fedorov - 764/1135
Patrik Štefan - 256/639
Patrik Štefan - 256/639
Tak toppsy a crowny jsi měl dobré. Třeba Roenick /25 je perfektní. Věřím, že sis to užil, ty první dva jsou perfektní...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Got to love those Crown Royale cards! Old-school box breaks rule.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky