Box plněný klasicky, 24 balíčků po 8 kartičkách.
Některé řadovky měly zničenou spodní hranu, k čemuž došlo zřejmě při balení kartiček do balíčků, ale týkalo se to asi jen pěti řadovek z boxu.
Tahle série má pár řadovek Čechů a Slováků, v boxu byly karty: Marek Židlický (Nas), Aleš Kotalík (Buf), Tomáš Kaberle (Tor), Martin Ručínský (SLB), Petr Sýkora (Pit), Martin Straka (NYR), M. Rozsíval (NYR), Robert Lang (Chi), M. Gáborík (Min), L. Višňovský (LAK), Pavol Demitra (Min), Josef Stumpel (Fla), Lad. Nagy (LAK), Richard Zedník (Fla), M. Handzuš (LAK).
Inserty:
Hometown Heroes P. Kariya
Stars in The Making: Zach Parise, Paul Stastny
Top Picks: Sid Crosby, Rick Nash
Clutch Performers: Martin Brodeur

Kartičky Victory Update - 1:1
RC's: Brian Elliott (Ott), Carey Price (Mon), Tyler Weiman (Col), Jiří Tlustý (Tor), Olli Malmivaara (NJD), M. Raymond (Van), Sam Gagner (Edm), Cal Clutterbuck (Min), Matt Smaby (TB), Mike Lundin (TB), Tyler Kennedy (Pit)

Young Guns RC:
David Perron (SLB), Tanner Glass (Fla), Cal Clutterbuck (Min), Matt Moulson (LAK), Mark Mancari (Buf), Chris Bourque (Was)

UD Exclusive - limit .../100:
400 Jason Blake, 482 YG RC David Clarkson

Rookie Material jersey: Rob Schremp (momentálně Norimberk DEL)

Fabulous Four Fabrics (1:288) jersey: Naslund/D. Sedin /H. Sedin /Luongo .../100

Hodnocení: Celkem slušný box, ale YG mohly být lepší. Samozřejmě jsem hledal Pavelce nebo Tomáše Pöpperle, no ale ta YG karta s limitem do 100 a Fab Four jersey mi to nahradily...
Ultra 09/10 blaster:
12 balíčků po pěti kartičkách.
Překvapily mě inserty:
Scoring Kings Iginla
Crowning Achiewments Doug Weight
Total O Sid Crosby

RC karty:
Michal Neuwirth Gold Medailon
Byron Bitz
Kevin Westgarth

PS: V anketě má každý celkem tři hlasy!