Řadové karty
To je mix všeho možnýho, snažil jsem se vybrat takový průřez, pro představu by mohlo stačit. Base set má 375 karet, kde však od 301 do 375 jde o SP řadovky.
Basketbal

Moc se v tom nevyznám, ale jde asi o nějaké univerzitní soutěže, případně nějaké nižší. NBA tam nenajdete. Jak je na obrázku vidět, je tam i pár legend, ale pravděpodobně taky za nějaké univerzitní týmy. Jak říkám, v tomhle nejsem kovanej.
Fotbal

Tady jde o nejvyšší soutěž MLS. Zase, dá se najít pár známějších jmen co působily i na evropské půdě a součástí setu je i několik fotbalistek.
Baseball

No tak tenhle sport jde hodně mimo mě, takže nemám ani vůbec páru o tom jaký soutěže tam fungují mimo MLB. Jestli jde opět o nějaký univerzity nebo co, opravdu nevím.
Hokej

Chtělo by se říct konečně, ale ani tady to není nějaký terno. Defakto jde pouze o juniorský kanadský tým. Sice pár hráčů se už dokázalo prosadit i do NHL, ale nic extra to není. Plus v setu je opět i pár hráček.
Lakros

U nás málo rozšířený a neznámý sport, nicméně pokud vím, tak jde o jednu z nejtvrdších kolektivních her vůbec. V Kanadě ale dost populární a takový John Tavares to hrával na docela vysoký úrovni.
Krasobruslení

No co k tomu dodat. Teď už se dostáváme do úplné exotiky sběratelských karet.
Miš-maš

No comment.
SP řadovky

Měl jsem dvě v boxu. Tady už se dají najít hodně známý jména - Crosby, Yzerman, LeBron James,... ale zase to všechno bude v dresech mimo ty hlavní soutěže. Těžko říct proč to tak je. UD má práva jak na NHL, NBA i MLB, tak jestli chtěli dát prostor zase něčemu jinýmu, nebo tam byl jiný problém. Nevím a abych se přiznal, když jsem si to kupoval, tak jsem o tom nevěděl a skutečně jsem očekával mix vrcholných soutěží než nějaký univerzity a nižší ligy.
Insety, mem a auto
No a teď asi to nejlepší co se dá v boxu najít. V mém případě nic moc, ale jak už jsem psal na začátku, pokud by se zadařilo, dají se najít i hodně drahý karty. Jenže všechno jsou to samý SP a SSP.

Clear Competitors - Bode Miller 055/550
Jedna karty na box, je celá plastová a vše co je na obrázku vidět jako bílý je ve skutečnosti průhledný. Když nic jinýho, tak alespoň zajímavý jméno a limit. Ale to se opravdu snažím najít klady i tam kde nejsou.

Podpsiovky jsou dvě na box, já měl tři. Baskeťáka neznám, Gudbranson je trojka draftu z roku 2010 hned za Hallem a Seguinem. Letos začal hrát za Floridu, ale za 72 zápasů celkem 2+6 bodů a -19 v tabulce pravdy. Třetí podpis by měla být nějaká golfistka "v důchodu", asi i celkem dobrá (7 majors na LPGA), ale bohužel neznám a nikdy jsem o ni neslyšel.
No a nakonec - nikoliv japonec ani borec, ale co by to bylo za produkt s kartama, aby tam nebyl tenhle pán s knírem.

Toť vše. Rozebral jsem to docela podrobně, takže teď můžete hodnotit a porovnávat s Pavlovým ITG Canadiana.