4) Hap Holmes Forgotten Franchises - duplikát

3) Andrew Raycroft The Mask IV. - duplikát

2) Kelly Guard Future Stars Autograph

1) Niittymaki/Houle/Beauchemin Prospect Trios /40

Komentář: Tak narozdíl od posledních dvou case brejků byl tenhle třetí takový pozvolný. Žádný megahit jako v předchozích případech se nekonal. I když karta Prospect Trios potěšila, je totiž moje první, kterou jsem vytáhl.
Hodnocení: Nevím, nejspíš moje hodnocení bude nekritické, protože jsem do této série až moc zamilovaný. Jsem s tím kejsem moc spokojenej.
Když vezmu podpisovky, tak určitě potěšil Corey Crawford, Kari Lehtonen, Rogie Vachon, Pekka Rinne, Grant Fuhr, Pascal Leclaire, Glenn Hall, Ron Hextall, Al Montoya SP. Řekl bych, že tohle byl nejlepší case co se týče současných a minulých hvězd.
Memorabilia karty jsou věc sama o sobě. Tohle mě nikdy nemůže zklamat: Gump Worlsey/Patrick Roy/Cristobal Huet Stickwork, Patrick Roy playing for your country gold /10, Tim Thomas game-used emblem auto /10, Grant Fuhr game-used pad, Gilles Gilbert game-used glove, John Davidson a Dominik Hašek stick and jersey, Glenn Hall game-used jersey, Niittymaki/Houle/Beauchemin Prospect Trios. Nejdůležitější fakt na memorabiliích je, že se mi ve třech kejsech opakovala jenom jedna. Byl to hned první case, kdy jsem vytáhl dvě game-used jersey Marka Schwarze.
No a ještě bych málem zapoměl na tuhle kartu: Jimmy Howard The Mask IV. gold verze /10 - taky super!
Až budu mít chvilku čas, tak dám dohromady kolik a jakých memo a auto karet už mám. Takovou statistiku.
Jinak díky za pozornost a těším se na další vydání. Dokud tyhle boxy budou skladem, tak je to pro mě jasná volba.