Trochu jste si vyložili můj příspěvek po svém, nesrovnával jsem s OFS, nepsal jsem, že by tyto karty bylo OFS schopné udělat, ani jsem neřekl, že tyto série jako OFS dopadnou jen jsem napsal svůj názor na tuto sérii a k tomu jsem doplnil, že by asi bylo lepší kdyby se ty série ubíraly směrem jako RNE nebo LEGENDY CS a že se i přes velké úspěchy nesmí usnout na vavřínech, protože tak to prostě ve světě někdy chodí, že se s úspěchem dostaví uspokojení a pak začne stagnace a poté úpadek. Tím jsem neříkal, že tak dopadnou tyto série, ale že se to může stát. Ale doufám, že nestane. Nebylo to míněno jako kritika, ani jako nic negativního

Právě že OFS je taková hrůza, proto bude každý s povděkem brát jakoukoliv sérii a ta bude mít úspěch a bude vyprodaná i kdyby nebyla povedená, což může vést k tomu, že to bude mást - protože si člověk řekne "super, vyprodalo se to, lidem se to líbilo, tak uděláme další novou podobnou sérii"
Ty karty ivana hlinky sami o sobě nejsou špatné, to ne, chápu, že jde o projekt pro nadační fond a je to určitě zajímavé, jen si myslím, že by se z toho neměl stát zvyk, protože tyto série zaměřené jen na jednoho hráče dost svazují a není u nich možná variabilita tak jako u legend CS, RNE nebo podobných sérií, kdyby existovali.